VojvodinaCafe
Index - Forumi - Chat - Blog - Upoznavanje - Galerije - Igre - Download
Registracija Uputstvo Lista članova Pretraga Današnje poruke Označite forume kao pročitane Kalendar

Vrati se nazad   VojvodinaCafe Forum > Zabava > Pričaonica

Pričaonica Mesto namenjeno neobaveznim i opuštenim temama

Odgovor

LinkBack Alati vezani za temu Vrste prikaza
Odgovor: Tvoj utisak nedelje
staro
  (#21 (permalink))
starsica
zaba Mrazica :)
starsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimum

Član od: 23.03.2007.
Poslednji login: danas 21:47
Pol: Muško
Godine: 21
Lokacija: zivim na zici u sredini, a skacem sa druge na cetvrtu.. :)
Odgovor: Tvoj utisak nedelje - 17.06.2008, 20:03

ovo ce me drzati jos neko vreme, i to ce jos neko vreme biti utisak nedelje.. otisao je, ali Boze moj.. vratice se, ne zelim da se bedacim, a ne bi ni on to zeleo..
nije na kraju sveta.. to je na drugu stranu..

a sem toga, bila sam cele nedelje nesto nervozna, nisam bila in d mud.. valjda opet zbog njega..
koJ li ce ga znati..

Aj popela se zaba na banderu..
i jako joj je lepo kad je gore..

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice
staro
  (#22 (permalink))
memento
Colonel Walter Kurtz
memento je dostigao maksimummemento je dostigao maksimummemento je dostigao maksimummemento je dostigao maksimummemento je dostigao maksimummemento je dostigao maksimummemento je dostigao maksimummemento je dostigao maksimummemento je dostigao maksimummemento je dostigao maksimummemento je dostigao maksimum

Član od: 20.08.2007.
Poslednji login: danas 22:32
Pol: Muško
Odgovor: Tvoj utisak nedelje - 21.06.2008, 13:18

Ovih dana sam malo čitao postove (odabirom slučajnog uzorka) više forumaša. Prijatno sam bio zatečen uviđajući koliko, po mom mišljenju, kvalitetnih osoba učestvuje na ovom forumu.

Posebno me je, bez ikakve zavisti, iznenadila količina ljubavi koja se od pojedinaca izražava prema nekim članovima foruma. Pa posle kažu da se otuđujemo i da ne ljubimo bližnje svoje...

Rebel

staro
  (#23 (permalink))
Sokica
smucalica...
Sokica je dostigao maksimumSokica je dostigao maksimumSokica je dostigao maksimumSokica je dostigao maksimumSokica je dostigao maksimumSokica je dostigao maksimumSokica je dostigao maksimumSokica je dostigao maksimumSokica je dostigao maksimumSokica je dostigao maksimumSokica je dostigao maksimum

Član od: 20.05.2006.
Poslednji login: danas 22:52
Pol: Žensko
Godine: 36
Odgovor: Tvoj utisak nedelje - 23.06.2008, 09:35

Prvi utisak od protekle nedelje je - bravo ja! Počela sam sa opremanjem moje kućice i potpuno sam zadovoljna za sad kako ide...

Drugi utisak je Ne mogu da verujem da se ništa ne čini po pitanju ovog semafora na Bulevaru... Prošla je cela nedelja kako semafor ne radi, gužva na raskrsnici non - stop, a pandur duva li, duva, u onu pištaljku...

staro
  (#24 (permalink))
Sokica
smucalica...
Sokica je dostigao maksimumSokica je dostigao maksimumSokica je dostigao maksimumSokica je dostigao maksimumSokica je dostigao maksimumSokica je dostigao maksimumSokica je dostigao maksimumSokica je dostigao maksimumSokica je dostigao maksimumSokica je dostigao maksimumSokica je dostigao maksimum

Član od: 20.05.2006.
Godine: 36
Odgovor: Tvoj utisak nedelje - 01.07.2008, 00:04

Evo, prošla i ova nedelja...
Semafor popravili...
Moji momci proslavili rođendan, gosti bili i otišli...
Prošla vinska fešta...
Ma, baš dobra nedelja!!!

staro
  (#25 (permalink))
goldie
golden girl
goldie je dostigao maksimumgoldie je dostigao maksimumgoldie je dostigao maksimumgoldie je dostigao maksimumgoldie je dostigao maksimumgoldie je dostigao maksimumgoldie je dostigao maksimumgoldie je dostigao maksimumgoldie je dostigao maksimumgoldie je dostigao maksimumgoldie je dostigao maksimum

Član od: 20.03.2006.
Poslednji login: danas 21:27
Godine: 25
Odgovor: Tvoj utisak nedelje - 01.07.2008, 00:20

Evo me, novi utisak.

Vec je prvi jul! Proslo je pola godine, kad pre? Vreme leti i leti..

goldie

staro
  (#26 (permalink))
prewrnuta_torta
*Ded' Mraz'ca*
prewrnuta_torta je dostigao maksimumprewrnuta_torta je dostigao maksimumprewrnuta_torta je dostigao maksimumprewrnuta_torta je dostigao maksimumprewrnuta_torta je dostigao maksimumprewrnuta_torta je dostigao maksimumprewrnuta_torta je dostigao maksimumprewrnuta_torta je dostigao maksimumprewrnuta_torta je dostigao maksimumprewrnuta_torta je dostigao maksimumprewrnuta_torta je dostigao maksimum

Član od: 18.06.2008.
Godine: 19
Odgovor: Tvoj utisak nedelje - 01.07.2008, 01:39

uf... premorih se ove nedelje... ali... sada krece party time (: malo da se odmorim, pa cu mozda malo da radim (:
a drugi utisak... bravo ja (: hehe
p.s. malo sam prsla od toliko strebanja... nemojte zameriti na lupetanju... (: hehe

I don't want a lot for Christmas... Make my wish come true, all I want for Christmas is... you

staro
  (#27 (permalink))
DrinChe
just en
DrinChe je dostigao maksimumDrinChe je dostigao maksimumDrinChe je dostigao maksimumDrinChe je dostigao maksimumDrinChe je dostigao maksimumDrinChe je dostigao maksimumDrinChe je dostigao maksimumDrinChe je dostigao maksimumDrinChe je dostigao maksimumDrinChe je dostigao maksimumDrinChe je dostigao maksimum

Član od: 08.07.2007.
Poslednji login: 27.11.2008 10:47
Odgovor: Tvoj utisak nedelje - 14.07.2008, 01:53

Neću danas Exit...

Sada bravo za momke Prvi-drugi, a sve smo to mi Malo li je na ovu skupoću

staro
  (#28 (permalink))
SQUAW
Snebivljiva Aždaja
SQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimum

Član od: 13.03.2006.
Godine: 33
Odgovor: Tvoj utisak nedelje - 14.07.2008, 14:14

Exit08!

Gaa wiin daa-aangoshkigaazo ahaw enaabiyaan gaa-inaabid

staro
  (#29 (permalink))
prewrnuta_torta
*Ded' Mraz'ca*
prewrnuta_torta je dostigao maksimumprewrnuta_torta je dostigao maksimumprewrnuta_torta je dostigao maksimumprewrnuta_torta je dostigao maksimumprewrnuta_torta je dostigao maksimumprewrnuta_torta je dostigao maksimumprewrnuta_torta je dostigao maksimumprewrnuta_torta je dostigao maksimumprewrnuta_torta je dostigao maksimumprewrnuta_torta je dostigao maksimumprewrnuta_torta je dostigao maksimum

Član od: 18.06.2008.
Godine: 19
Odgovor: Tvoj utisak nedelje - 14.07.2008, 17:35

ova nedelja je bila super ako izuzmem cinjenicu da sam se ispekla na Strandu jer sam zaspala... pa su mi izasli plikovi... u svakom slucaju je zurka u BGu bila bolja nego sto sam ocekivala, mjuza, drustvo, Kolachich, plaza i zvezde ... ma svee... i kao shlag na tortu danas je dosla Goga jej (((:

I don't want a lot for Christmas... Make my wish come true, all I want for Christmas is... you

staro
  (#30 (permalink))
euridika
severna svetlost
euridika je dostigao maksimumeuridika je dostigao maksimumeuridika je dostigao maksimumeuridika je dostigao maksimumeuridika je dostigao maksimumeuridika je dostigao maksimumeuridika je dostigao maksimumeuridika je dostigao maksimumeuridika je dostigao maksimumeuridika je dostigao maksimumeuridika je dostigao maksimum

Član od: 14.08.2006.
Poslednji login: juče 22:26
Godine: 32
Odgovor: Tvoj utisak nedelje - 15.07.2008, 08:40

Oslepeli zbog lasera na muzičkom festivalu

Više desetina mladih oslepelo je, među kojima neki trajno, zbog snopova laserskih zraka na jednom muzičkom festivalu nedaleko od Moskve, piše danas dnevnik "Komersant".

"Više od 30 osoba, starih između 16 i 30 godina, smešteno je u bolnicu u prestonici zbog oštećenja mrežnjače 7. jula", navodi list citirajući lekare.
"Svi pate od opekotina na mrežnjači, na kojoj su vidljivi ožiljci. Gubitak vida u nekim slučajevima dostiže 80 odsto i malo je verovatno da će im se vratiti", navode lekari.
Mladi ljudi su oslepeli kada su laserski snopovi namenjeni osvetljenju neba usmereni na publiku.
Festival Akvamarin održan je nedaleko od grada Vladimira, 170 kilometara istočno od Moskve.
Autor: Beta, AFP | 14.07.2008 - 12:20

Uredno su gađali ljude u oči laserima kojima se osvetljava nebo, ja sam oduševljena ljudskom inventivnošću!

Apokalipsa, majke mi.

"...Prejako j