VojvodinaCafe
Index - Forumi - Chat - Blog - Upoznavanje - Galerije - Igre - Download
Registracija Uputstvo Lista članova Pretraga Današnje poruke Označite forume kao pročitane Kalendar

Vrati se nazad   VojvodinaCafe Forum > Zabava > Pričaonica

Pričaonica Mesto namenjeno neobaveznim i opuštenim temama

Odgovor

LinkBack Alati vezani za temu Vrste prikaza
Kakav ste SMS-ovac?
staro
  (#1 (permalink))
Sonja
Poznata faca
Sonja je dijamantSonja je dijamantSonja je dijamantSonja je dijamantSonja je dijamant

Član od: 24.05.2006.
Poslednji login: 13.01.2007 06:22
Pol: Žensko
Godine: 27
Kakav ste SMS-ovac? - 24.05.2006, 22:59

Kako tece prica kod vas,nakon sto dobijete sms?Da li odmah brisete porukicu po prijemu,cuvate je dok ne zagusti s memorijom (jer,zaboga,mozda moze da zatreba ) ili idete u patologiju,te ih prepisujete u notepadu i sl.?Recite nam ..

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice
Odgovor: Kakav ste porukas?
staro
  (#2 (permalink))
Muckota
Početnik
Muckota će uskoro postati poznat članMuckota će uskoro postati poznat članMuckota će uskoro postati poznat član

Član od: 20.03.2006.
Poslednji login: 03.10.2007 20:36
Odgovor: Kakav ste porukas? - 24.05.2006, 23:50

Nemam naviku da brisem sms poruke, jer sam nekada imala telefon sa nenormalnom memorijom, pa mesecima nisam brisala poruke. Kada se nakupe, ja obrisem sve odjednom. Sada imam telefon koji nema bas tako nenormalnu memoriju, ali je i dalje sasviiiim dovoljna, tako da obrisem odmah samo neku glupost za koju ne odvojim vise od 2 sekunde dok je procitam. Sve ostalo brisem naknadno. Nemam bojazan da ce mi bilo ko citati poruke, niti ikakav drugi trip... tako da mi nekako lakse dodje da ih sve izbrisem odjednom, nego da prilikom svake nove pristigle poruke stiskam "delete". To tako smara...

staro
  (#3 (permalink))
nattydread
haile selassie
nattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimum

Član od: 04.05.2006.
Poslednji login: 30.11.2008 19:18
Godine: 34
Odgovor: Kakav ste porukas? - 25.05.2006, 10:26

brisem odmah poruke jer imam prastari telefon koji i nema bas neku memoriju, a i svasta moze da se procita u tim porukama, pa ih i zbog tog razloga brisem.

nattydread is coming to dinner

staro
  (#4 (permalink))
SQUAW
Snebivljiva Aždaja
SQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimum

Član od: 13.03.2006.
Poslednji login: danas 22:59
Godine: 33
Odgovor: Kakav ste porukas? - 04.06.2006, 05:32

Citat:
Sonja kaže:
ili idete u patologiju,te ih prepisujete u notepadu i sl.?
Šta radimo?

Ja to briskam o'ma ili istog dana, kasnije, osim ako nije neki dobar fazon pa dok ga ne izprosleđujem nekima ili neki sms u kom me neko nešto obaveštava (tipa: vreme, mesto, adresa i ostala neka uputstva koja se ne trudim da zapamtim ).

Gaa wiin daa-aangoshkigaazo ahaw enaabiyaan gaa-inaabid

staro
  (#5 (permalink))
ribenzzi
Iskusni forumdžija
ribenzzi je miljenik mnogih članovaribenzzi je miljenik mnogih članovaribenzzi je miljenik mnogih članovaribenzzi je miljenik mnogih članovaribenzzi je miljenik mnogih članovaribenzzi je miljenik mnogih članova

Član od: 20.03.2006.
Poslednji login: 22.09.2007 01:37
Godine: 27
Odgovor: Kakav ste porukas? - 13.06.2006, 11:12

Eeee, te tipa adresa, mesto, vreme.. uvek izbrisem greskom pa moram ponovo da trazim posto imam "cudnu" naviku da odmah po prijemu sve poruke micem
pa mi je i inbox i outbox i sent items folder vazda prazan.

staro
  (#6 (permalink))
kissigirl
klinka, pa sta
kissigirl je dostigao maksimumkissigirl je dostigao maksimumkissigirl je dostigao maksimumkissigirl je dostigao maksimumkissigirl je dostigao maksimumkissigirl je dostigao maksimumkissigirl je dostigao maksimumkissigirl je dostigao maksimumkissigirl je dostigao maksimumkissigirl je dostigao maksimumkissigirl je dostigao maksimum

Član od: 26.05.2006.
Poslednji login: 08.10.2008 11:56
Godine: 18
Odgovor: Kakav ste porukas? - 21.06.2006, 16:00

Ja sam potpuno zavisna od smsovanja... U mom telefonu mozete naci i poruke stare pola godine ali cuvam samo one posebne,i meni jako drage,a takvih je puno,stalno upisujem one saljive,i ljubavne poruke,pa i to cuvam... Vecito imam problema sa memorijom,tj.,nikad je nemam dosta Kad bas moram,onda obrisem dve-tri poruke...

staro
  (#7 (permalink))
vlado
Veteran
vlado je savršen članvlado je savršen članvlado je savršen članvlado je savršen članvlado je savršen članvlado je savršen članvlado je savršen članvlado je savršen članvlado je savršen članvlado je savršen članvlado je savršen član

Član od: 22.06.2006.
Poslednji login: 22.11.2008 20:05
Pol: Muško
Godine: 15
Odgovor: Kakav ste porukas? - 04.07.2006, 14:43

Kod mene sve poruke ostaju u telefonu, sve dok doticni ne zakuka "Sim full"

Carl doesn't want to belive, he wanted to know

staro
  (#8 (permalink))
Goga
impresario
Goga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimum

Član od: 08.04.2006.
Poslednji login: danas 12:08
Godine: 34
Odgovor: Kakav ste porukas? - 07.03.2007, 16:06

odmah briskam, stizu nove.. i tako u krug..nekada me uhvati manija pa samo ''kuckam'', nekada... mobilni ne pogledam po 2 - 3 dana (obično onda kada bi baš trebalo... )

Ako vam deluje da je sve u redu, nešto vam je promaklo.

Odgovor: Kakav ste SMS-ovac?
staro
  (#9 (permalink))
crna_mala
Novi član
crna_mala je na dobrom putu

Član od: 05.03.2007.
Poslednji login: 12.03.2007 00:15
Odgovor: Kakav ste SMS-ovac? - 07.03.2007, 23:32

Lepe poruke uvek sacuvam,a ostale izbrisem cim odgovorim.

Odgovor: Kakav ste SMS-ovac?
staro
  (#10 (permalink))
DanijElla
Slatka mala
DanijElla je naprosto sjajan članDanijElla je naprosto sjajan članDanijElla je naprosto sjajan članDanijElla je naprosto sjajan članDanijElla je naprosto sjajan članDanijElla je naprosto sjajan članDanijElla je naprosto sjajan članDanijElla je naprosto sjajan član

Član od: 26.09.2006.
Poslednji login: 02.11.2008 23:34
Godine: 30
Odgovor: Kakav ste SMS-ovac? - 08.03.2007, 00:16

Uh kod mene ima baš mnooogo porukica, naravno to su interesante i zanimljive porukice, a one tipa pitanje-odgovor brišem.

Žena nije stvar od celika, ona je cvet. Ona ne traži suvoparnu stvarnost, ona želi vedrinu ljubaznih reci. Bolje je svakog dana reci nešto milo, nego surovom ozbiljnošcu raditi za nju celog veka.

Odgovor

Članovi koji trenutno čitaju ovu temu: 1 (0 članova i 1 gostiju)

Alati vezani za temu
Vrste prikaza

Vaš status
Ne možete da pokrenete novu temu
Ne možete da odgovarate na postavljene poruke
Ne možete da priložite fajlove uz poruku
Ne možete da prepravljate svoje poruke

vB kod je uključen
Smajliji su uključeni
[IMG] kod je uključen
HTML kod je isključen
Trekbek je uključen