|
| Registracija | Uputstvo | Lista članova | Pretraga | Današnje poruke | Označite forume kao pročitane | Kalendar |
![]() |
|||||||
|
|||||||
| Pričaonica Mesto namenjeno neobaveznim i opuštenim temama |
![]() |
|
|
LinkBack | Alati vezani za temu | Vrste prikaza |
Odgovor: Kakav ste SMS-ovac? |
|
|
|
Sciurus vulgaris
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 02.07.2007.
Poslednji login: danas 15:40
Pol: Žensko
|
Odgovor: Kakav ste SMS-ovac? -
27.09.2007, 23:12
Paa.... da. Potreban je jedan kabel, nešto software-a, dva-tri klika mišem... Ne treba mi mnogo više vremena da ih downloadujem sve na komp s vremena na vreme, nego da biram šta ću da brišem, šta da ostavim, koja je vredna čuvanja, a koja nije... Naravno, poneku tipa "Poštovani, Vaš kredit je..." obrišem odmah. Mislim da me to ne čini nekim preteranim čudakom...
![]() ![]() |
|
|
|
|
|
Snebivljiva Aždaja
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Član od: 13.03.2006.
Poslednji login: danas 22:23
Godine: 33
|
27.09.2007, 23:16
Ma, ok, kapiram da je potrebno isto što i za prebacivanje slika, što i učinim s vremena na vreme, samo, nikad mi nije palo na pamet da čuvam poruke, zato s' čudim
Ne obaziri se, samo je bilo naglas ![]()
|
|
|
|
|
|
I'm the invisibleman
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 14.01.2007.
Poslednji login: 23.11.2008 13:10
Pol: Muško
Godine: 30
|
27.09.2007, 23:16
Brisem sve odmah ili kada zagusti. Duge ne bisem samo one poruke koji mi ih salju osobe 79 i više km od mene.
|
|
|
|
|
|
Poznata fAca
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Član od: 14.04.2007.
Poslednji login: danas 22:11
Godine: 25
|
28.09.2007, 01:40
Citat:
Jedno vreme sam dobijao izuzetno veliki broj SMS-ova, tako da sam Inbux u koji je stajalo preko 100SMS-a praznio svaka 2-3-4dana jer je bivao prepun. Takodje i ja sam prilicno slao jedno godinu dana porukice, i za godinu uspesno poslao oko 4000SMS poruka(secam se, jer sam tad imao Sony Erikson koji je imao opciju brojaca poruka u sebi)-to je bilo pre nekih 4-5godina. Ima vec 2-3 godine kako sam smanjio slanja SMS-a, tako da sad saljem par puta manje poruka nego li pre, a zvanje i dalje uglavnom sa fixnog, retko kad mobilnim. ![]() ![]()
|
|
|
|
|
|
|
...one of a kind...
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 20.08.2007.
Poslednji login: danas 16:26
Godine: 34
|
29.09.2007, 17:32
Citat:
S' druge strane, moja reakcija na ovo sigurno proizilazi iz toga što ja poruke ne čuvam. Možda poneku na dan ili dva, ali ... to bi bilo sve. Ali da sam se iznenadila kada sam pročitala ... baš jesam. ![]() |
|
|
|
|
|
|
mornar iz gibraltara
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 19.04.2007.
Poslednji login: danas 20:39
Godine: 35
|
29.09.2007, 17:38
некада сам слао много више порука, сада у просеку... једну у два дана... да, имам оне омиљене "похрањене" и...
![]() с ветром уз лице |
|
|
|
|
|
Veteran
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 27.09.2007.
Poslednji login: 15.09.2008 19:21
Godine: 21
|
30.09.2007, 13:48
Obozavam sms poruke pisem ih non stop i puno vise pisem poruka nego sto zovem.
i nikom nije stalo, pa mi dodje zao, jer ja bih svoje srce svakom dao. |
|
|
|
|
|
uhvatio i popustio
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 28.01.2007.
Poslednji login: juče 01:17
Godine: 58
|
02.10.2007, 22:55
Nikakav, ali me nešto više mrzi i da se potpisem olovkom, za novu godinu sam dobio disk Zdravka Čolića i 100sms besplatih, imam još 82 neutrošene.
|
|
|
|
|
|
impresario
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 08.04.2006.
Poslednji login: danas 12:08
Godine: 34
|
02.10.2007, 23:56
Sve lošiji i lošiji ( ako može da se svede u tu kategoriju ) ... ( mada sam sa venčanim kumom pre neki dan imala kompletnu analizu izlaska.. kaže mi da je bilo desetak poruka u nizu ) - u tom momentu nismo imali drugi izbor da se isćućorimo, a bilo je hitno ... Sada sam '' mirna '' , ako krenem tempom, dragog mi, g-dina morriba za narednih godinak dana |