|
| Registracija | Uputstvo | Lista članova | Pretraga | Današnje poruke | Označite forume kao pročitane | Kalendar |
![]() |
|||||||
|
|||||||
| Pričaonica Mesto namenjeno neobaveznim i opuštenim temama |
![]() |
|
|
LinkBack | Alati vezani za temu | Vrste prikaza |
Odgovor: Neću prežaliti... |
|
|
|
|
medeno srce
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 05.10.2007.
Poslednji login: danas 21:16
Pol: Žensko
Godine: 29
|
Odgovor: Neću prežaliti... -
12.07.2008, 23:11
Nikada neću prežaliti što sam ćutala kada sam trebala biti najglasnija,
neću prežaliti što sam trpela umesto da se borim, neću prežaliti što se posledice moje ćutnje i pasivnosti nisu obile o moju glavu već jednu dečiju.... ....nikada to sebi neću oprostiti... Kad bi meni dali kišobran, ja ga ne bih potrošio sam
pola mesta ja bih dao nekom, ko je dobar a slučajno sam. |
|
|
|
|
|
Veteran
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Član od: 29.07.2008.
Poslednji login: danas 22:58
Godine: 28
|
06.09.2008, 19:16
...jedno kisno avgustovsko jutro i poslednji osmeh upucen meni,samo tad i nikad vise
|
|
|
|
|
|
*OtRoVnA CicaMaca*
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 21.03.2007.
Poslednji login: juče 11:06
Godine: 19
|
06.09.2008, 19:24
shto sam pojela svu chokoladu i sad je nemam vishe kad mi je najpotrebnija...
![]() I'm not evil.... I'm just up to no-good... |
|
|
|
|
|
Muskarcina
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 03.08.2008.
Poslednji login: danas 19:19
Pol: Muško
Godine: 26
|
07.09.2008, 16:13
sa 14 godina sam poljubio u usta maminu naj drugaricu,ali cak sam mogao i da je diram,ali ja sam se bojao ewentualnog soka da je neko to widio ,i naprawi se skandal..jer je swe bilo u mojoj sobi dok je majka bila do kmsinice da pozajmi tada sjecam se ogroman lonac jer smo ocekiwali mnogo gostiju za rucak!a moja braca su takodje bila u kuci ali u dnewnoj,ali ona bojazan me sprijecila...uh kakwa je bila,ne daj Boze,da je sad widim,uh da je samo sjutri dan dosla,swe bi bilo drugacije,jer sam iduceg dana postao wec neko drugi
u stanju sam bio na swe spreman![]() ali...nista....pokajala se i ona jer je swjesna bila kakwe probleme je mogla da donese s tim..udata inace ,dwoje djece....niko to jos ne zna..jos nisam prezalio![]() Opusteno Ko Babina Sisa
![]() |
|
|
|
Neću prežaliti... |
|
|
TerminatorJedanMuški
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Član od: 23.06.2006.
Poslednji login: danas 23:03
|
Neću prežaliti... -
23.11.2008, 23:17
... što nisam prepoznala i prigrlila one trenutke koje su mi pružale šansu ili me štitile od gubitka...
|
|
|
|