|
| Registracija | Uputstvo | Lista članova | Pretraga | Današnje poruke | Označite forume kao pročitane | Kalendar |
![]() |
|||||||
|
|||||||
| Kulinarstvo i ishrana Male tajne velikih majstora |
![]() |
|
|
LinkBack | Alati vezani za temu | Vrste prikaza |
Odgovor: Najgora hrana koju ste jeli! |
|
|
|
|
|
|
|
Novi član
![]() ![]() Offline
Član od: 12.02.2008.
Poslednji login: 10.03.2008 12:47
Pol: Muško
Godine: 61
|
Odgovor: Najgora hrana koju ste jeli! -
19.02.2008, 13:57
Шкембићи / куповни, се мало проперу и метну у пац од лука са сирћетом (мало) и потопе са водом. Након што преноће изаперу се још једном и остало све по реду ... а кувају се 2-3 сата (к'о пасуљ)
|
|
|
|
|
|
....dream chaser....
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 23.10.2007.
Poslednji login: danas 20:00
Pol: Žensko
Godine: 28
|
22.02.2008, 20:20
Pricaju moji, da sam kao mala u nekom restoranu insistirala da probam ostrige.....Kazu da sam tu jednu gutala jedno pet minuta, i da kada sam je progutala konacno, resih i da je vratim na sto odmah....
![]() U osnovnoj sam bila u Kraljevu na nekom takmicenju i bili smo smesteni po kucama domacina....Baka te devojcice kod koje sam bila je napravila srbijanki sataras koji je bio toliko ruzan da se i sada stresem kada se seti ukusa.....(inace je sataras u izvedbi dalmatinskog dela moje porodice moje najomiljenije jelo.... )Covek je sinteza beskonacnosti i konacnosti,prolaznog i vecnog, slobode i nuznosti, kratko: sinteza.
![]() |
|
|
|
|
|
Colonel Walter Kurtz
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 20.08.2007.
Poslednji login: danas 22:32
Pol: Muško
|
22.02.2008, 21:13
Nema najgore hrane. Ima samo dobre, bolje, jako dobro i dobre u p*** materinu. Jednom sam kao student otisao u petak popodne sa prijateljima na po jedno pice. Vratio sam se u dom u nedelju popodne. Nista nisam jeo vise od 2 dana. Bas nista. Isao sam pognuto koliko sam bio gladan, bez kinte, pripit od dvodnevnog bancenja i u snaznoj nadi da ce cimer doci sa vikenda i kao obicmo doneti obilje seoske hrane. Ali, kao sto vec biva u zivotu |