VojvodinaCafe
Index - Forumi - Chat - Blog - Upoznavanje - Galerije - Igre - Download
Registracija Uputstvo Lista članova Pretraga Današnje poruke Označite forume kao pročitane Kalendar

Vrati se nazad   VojvodinaCafe Forum > Lifestyle > Kulinarstvo i ishrana

Kulinarstvo i ishrana Male tajne velikih majstora

Odgovor

LinkBack Alati vezani za temu Vrste prikaza
Najgora hrana koju ste jeli!
staro
  (#1 (permalink))
Adora
bezopasna
Adora je savršen članAdora je savršen članAdora je savršen članAdora je savršen članAdora je savršen članAdora je savršen članAdora je savršen članAdora je savršen članAdora je savršen članAdora je savršen članAdora je savršen član

Član od: 22.03.2007.
Poslednji login: juče 17:45
Pol: Žensko
Godine: 36
Najgora hrana koju ste jeli! - 18.02.2008, 09:45

Hajde da vidimo dragi forumaši šta ste to najneukusnije,najružnije jeli što vam je neko stavio pred vas!

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice
Odgovor: Najgora hrana koju ste jeli!
staro
  (#2 (permalink))
veverica
Sciurus vulgaris
veverica je dostigao maksimumveverica je dostigao maksimumveverica je dostigao maksimumveverica je dostigao maksimumveverica je dostigao maksimumveverica je dostigao maksimumveverica je dostigao maksimumveverica je dostigao maksimumveverica je dostigao maksimumveverica je dostigao maksimumveverica je dostigao maksimum

Član od: 02.07.2007.
Poslednji login: danas 15:40
Odgovor: Najgora hrana koju ste jeli! - 18.02.2008, 11:07

Krompir, u bilo kom obliku.

staro
  (#3 (permalink))
Tami80
trag u beskraju
Tami80 je savršen članTami80 je savršen članTami80 je savršen članTami80 je savršen članTami80 je savršen članTami80 je savršen članTami80 je savršen članTami80 je savršen članTami80 je savršen članTami80 je savršen članTami80 je savršen član

Član od: 30.01.2008.
Poslednji login: 29.11.2008 11:59
Godine: 28
Odgovor: Najgora hrana koju ste jeli! - 18.02.2008, 12:34

definitivno sussi nikada vise...

" Ljude treba suditi samo po njihovim vrlinama , a ne po njihovim manama; medjutim,po vrlinama nas ocenjuju samo nasi prijatelji, a nasi neprijatelji nas ocenjuju samo po nasim manama."

staro
  (#4 (permalink))
Adora
bezopasna
Adora je savršen članAdora je savršen članAdora je savršen članAdora je savršen članAdora je savršen članAdora je savršen članAdora je savršen članAdora je savršen članAdora je savršen članAdora je savršen članAdora je savršen član

Član od: 22.03.2007.
Poslednji login: juče 17:45
Godine: 36
Odgovor: Najgora hrana koju ste jeli! - 18.02.2008, 13:18

Ajd´ sad! Ima toga više!

Beše to rodjendan kuma. Njegova žena odluči da ga iznenadi, te mu napravi rodjendansku žurku (lepo od nje).Odlučila draga da napravi pohovane palačinke sa mesom,jer je kod mene to jela i oduševila se.Čudim se kod mene se uvek nešto oduševljavaju.Eee tako ti ona spremi večeru ,tortu...ne znam li šta još.Došlo društvo ,zezancija..Iznese ona te palačinke...liče,malo zagorele...ćasu sa majonezom i ćasu sa pindjurom .Sve nešto u malim količinama, na kašikicu. A nas dosta ima?!Počelo društvo da jede, nabodem ja tako jednu ,stavim tog majoneza ,kad već nije napravila tartar sos , a pitala me je kako se pravi.Lakše ovo ,a i manje namirnica..Zasečem i sumnjivo gledam unutrašnjost palačinke,čudna boja,tekstura.Stavim zalogaj u usta i zamalo ne ispljunuh nazad u tanjir.Nesretnica je stavila je umesto mlevenog mesa, mesni narezak sumnjive proizvodnje.´Bem ti domaćicu !Natrpam ja majoneza da zamaskiram to nesretno jelo,pojedem na jedvite jade još dva zalogaja ,eto da ne uvredim.Zglednem se sa mukijem,onako čudno, ni on ne jede.Ovi svi ostali jedu.Ko će ga znati,za dobre svinje nema loših pomija.

Neki drugi put nas zvala na pizze,zamislite opet sa mesnim nareskom!!!

staro
  (#5 (permalink))
Uriel
Spremač šupe
Uriel je dostigao maksimumUriel je dostigao maksimumUriel je dostigao maksimumUriel je dostigao maksimumUriel je dostigao maksimumUriel je dostigao maksimumUriel je dostigao maksimumUriel je dostigao maksimumUriel je dostigao maksimumUriel je dostigao maksimumUriel je dostigao maksimum

Član od: 12.09.2006.
Poslednji login: 10.11.2008 13:00
Pol: Muško
Godine: 42
Odgovor: Najgora hrana koju ste jeli! - 19.02.2008, 02:36

Bilo je to davno, ali se sećam ko da je bilo juče.

Ja gladan ko ris...pojeo bih živog kera.
Tek sam se zabavljao sa svojom sadašnjom (večnom) ženicom
Nagovaram ja nju "ajmo na pljeskavice, ćevape, svinje, krave...bilo šta
samo brzo" A ona meni " Idemo kod mene, mama je pravila punjene paprike"

Punjene paprike... nije loše ...

Kada smo stigli natovari ona meni pun tanjir - sve se preliva.
Probam ja i umalo ne dobih fras

U paradajz sosu i to Pošećereno
Mislio sam da ću se onesvestiti.
takvo skrnavljenje punjene paprike je ravno bogohuljenju...
ma paprikohuljenje!

staro
  (#6 (permalink))
nattydread
haile selassie
nattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimum

Član od: 04.05.2006.
Poslednji login: 30.11.2008 19:18
Godine: 34
Odgovor: Najgora hrana koju ste jeli! - 19.02.2008, 11:33

jednom palo mojoj mami na pamet da kuva skembice. trt mrt, sta kako, eto nije ona to nikad kuvala, pa da proba. skuvala to ona, iznjela na stol, kad ono, kao da jedem gumene bombone, zvacem ja skembe, zvacu oni mene. ne ponovilo se.

nattydread is coming to dinner

staro
  (#7 (permalink))
Leonard Peltier
Onaj Koji Je Puk'o
Leonard Peltier je dostigao maksimumLeonard Peltier je dostigao maksimumLeonard Peltier je dostigao maksimumLeonard Peltier je dostigao maksimumLeonard Peltier je dostigao maksimumLeonard Peltier je dostigao maksimumLeonard Peltier je dostigao maksimumLeonard Peltier je dostigao maksimumLeonard Peltier je dostigao maksimumLeonard Peltier je dostigao maksimumLeonard Peltier je dostigao maksimum

Član od: 29.08.2007.
Poslednji login: 02.11.2008 21:50
Godine: 31
Odgovor: Najgora hrana koju ste jeli! - 19.02.2008, 13:32

Citat:
Uriel kaže: Pogledaj poruku
Bilo je to davno, ali se sećam ko da je bilo juče.

Ja gladan ko ris...pojeo bih živog kera.
Tek sam se zabavljao sa svojom sadašnjom (večnom) ženicom
Nagovaram ja nju "ajmo na pljeskavice, ćevape, svinje, krave...bilo šta
samo brzo" A ona meni " Idemo kod mene, mama je pravila punjene paprike"

Punjene paprike... nije loše ...

Kada smo stigli natovari ona meni pun tanjir - sve se preliva.
Probam ja i umalo ne dobih fras

U paradajz sosu i to Pošećereno
Mislio sam da ću se onesvestiti.
takvo skrnavljenje punjene paprike je ravno bogohuljenju...
ma paprikohuljenje!
Da pogodim ................... tašta ti je Mađarica?

Meni je mama Mađarica i znam kako ti je bilo, veruj mi. Prošao sam kroz to

Kao da jedeš pekmez od paradajza, zar ne?

P.S Kada se prvi put ispovraćaš posle ni ne osetiš da je pošećereno

"I have the simplest tastes. I am always satisfied with the best"

staro
  (#8 (permalink))
LALAponac
Novi član
LALAponac je na dobrom putu

Član od: 12.02.2008.
Poslednji login: 10.03.2008 12:47
Godine: 61
Odgovor: Najgora hrana koju ste jeli! - 19.02.2008, 13:57

Citat:
nattydread kaže: Pogledaj poruku
jednom palo mojoj mami na pamet da kuva skembice. trt mrt, sta kako, eto nije ona to nikad kuvala, pa da proba. skuvala to ona, iznjela na stol, kad ono, kao da jedem gumene bombone, zvacem ja skembe, zvacu oni mene. ne ponovilo se.
Шкембићи / куповни, се мало проперу и метну у пац од лука са сирћетом (мало) и потопе са водом. Након што преноће изаперу се још једном и остало све по реду ... а кувају се 2-3 сата (к'о пасуљ)

Poruku je izmenio LALAponac, 19.02.2008 u 14:10.

staro
  (#9 (permalink))
Kalina
....dream chaser....
Kalina je dostigao maksimumKalina je dostigao maksimumKalina je dostigao maksimumKalina je dostigao maksimumKalina je dostigao maksimumKalina je dostigao maksimumKalina je dostigao maksimumKalina je dostigao maksimumKalina je dostigao maksimumKalina je dostigao maksimumKalina je dostigao maksimum

Član od: 23.10.2007.
Poslednji login: danas 20:00
Godine: 28
Odgovor: Najgora hrana koju ste jeli! - 22.02.2008, 20:20

Pricaju moji, da sam kao mala u nekom restoranu insistirala da probam ostrige.....Kazu da sam tu jednu gutala jedno pet minuta, i da kada sam je progutala konacno, resih i da je vratim na sto odmah....

U osnovnoj sam bila u Kraljevu na nekom takmicenju i bili smo smesteni po kucama domacina....Baka te devojcice kod koje sam bila je napravila srbijanki sataras koji je bio toliko ruzan da se i sada stresem kada se seti ukusa.....(inace je sataras u izvedbi dalmatinskog dela moje porodice moje najomiljenije jelo....)

Covek je sinteza beskonacnosti i konacnosti,prolaznog i vecnog, slobode i nuznosti, kratko: sinteza.

staro
  (#10 (permalink))
memento
Colonel Walter Kurtz
memento je dostigao maksimummemento je dostigao maksimummemento je dostigao maksimummemento je dostigao maksimummemento je dostigao maksimummemento je dostigao maksimummemento je dostigao maksimummemento je dostigao maksimummemento je dostigao maksimummemento je dostigao maksimummemento je dostigao maksimum

Član od: 20.08.2007.
Poslednji login: danas 22:32
Odgovor: Najgora hrana koju ste jeli! - 22.02.2008, 21:13

Nema najgore hrane. Ima samo dobre, bolje, jako dobro i dobre u p*** materinu.

Jednom sam kao student otisao u petak popodne sa prijateljima na po jedno pice. Vratio sam se u dom u nedelju popodne. Nista nisam jeo vise od 2 dana. Bas nista. Isao sam pognuto koliko sam bio gladan, bez kinte, pripit od dvodnevnog bancenja i u snaznoj nadi da ce cimer doci sa vikenda i kao obicmo doneti obilje seoske hrane. Ali, kao sto vec biva u zivotu