|
| Registracija | Uputstvo | Lista članova | Pretraga | Današnje poruke | Označite forume kao pročitane | Kalendar |
![]() |
|||||||
|
|||||||
| Kulinarstvo i ishrana Male tajne velikih majstora |
![]() |
|
|
LinkBack | Alati vezani za temu | Vrste prikaza |
Vegetarijanac - Da ili Ne |
|
Odgovor: Vegeterijanac - Da ili Ne |
|
|
|
|
|
|
|
|
Ser Žile
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 14.03.2006.
Poslednji login: danas 20:56
Pol: Muško
Godine: 32
|
Odgovor: Vegeterijanac - Da ili Ne -
03.10.2006, 21:10
Chovek je svashtozzder, ima zube i probavni trakt prilagodjen i jednoj i drugoj vrsti ishrane.
Shto se tiche ljubavi prema zivotinjama, naravno tu sam podvukao crtu kad shta i zashto. I kad je praistorijski chovek lovio i jeo zivotinje radio je to sa poshtovanjem. Ne vidim zashto tako ne bi bilo i danas kada se zivotinje namenski odgajaju. Shto se tiche gorenavedenog djubreta u zzivotnjskom mesu, i nemamo puno izbora, ni povrce and ostalo danas ne raste u shumi .. I u njegov kvalitet mozda mozete biti sigurni samo ako imate svog lichnog i proverenog proizvodjacha. Uostalom, ja sam za kompromis.. jedimo sarme, punjene paprike i sl ![]() Za 'leba i uz 'leba..;
|
|
|
|
|
|
impresario
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 08.04.2006.
Poslednji login: danas 12:08
Pol: Žensko
Godine: 34
|
03.10.2006, 21:31
Nisam vegetarijanac, mada meso skoro i da ne jedem (nije presudno u mojoj ishrani), jedem med i mleko, kao i mlečne preradjevine.. Volela bih da jednog dana postanem ''pravi'' vegetarijanac iz čisto zdravstvenih razloga.. naravno, nije mi baš svejedno kada znam da je to što spremam nekada hodalo zemljom, plivalo morima..
Ako vam deluje da je sve u redu, nešto vam je promaklo.
|
|
|
|
|
|
Veteran
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 12.03.2006.
Poslednji login: 11.12.2006 13:27
Pol: Žensko
Godine: 31
|
04.10.2006, 01:11
Nisam, iz jednog jedinog razloga (a to su dva!
): 1. Posle obroka koji ne sadrzi meso ogladnim u roku od (najvise) tri sata i 2. Ne prave mi se dva razlicita rucka Ovo drugo bi posebno neprakticno bilo u vreme studiranja, kada sam jela po principu "za dobru svinju nema losih pomija", tj. sve sto mi je doslo pod ruku... a i pored toga sam uvek bila gladna Moja cimerka je svaki post odradila onako full, po nekoliko nedelja, a ja sam primetila da vec i meni polako postaje muka gledajuci je kako svaki dan cepa dzem i hleb
|