VojvodinaCafe
Index - Forumi - Chat - Blog - Upoznavanje - Galerije - Igre - Download
Registracija Uputstvo Lista članova Pretraga Današnje poruke Označite forume kao pročitane Kalendar

Vrati se nazad   VojvodinaCafe Forum > Zabava > Pričaonica

Pričaonica Mesto namenjeno neobaveznim i opuštenim temama

Odgovor

LinkBack Alati vezani za temu Vrste prikaza
Neću prežaliti...
staro
  (#1 (permalink))
yige_gui
... baba Ruija ~
yige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimum

Član od: 13.03.2006.
Poslednji login: 26.11.2008 05:17
Pol: Žensko
Neću prežaliti... - 28.04.2008, 23:00

setila sam se juche nechega iz mog detinjstva.. kad sam bila klinka imala sam jednu debeli knjizhurinu sa sve Dzinijevim bajkama i prichaama, i sve sam ih znala napamet.. u drugom ili trecem osnovne, ja sam tu knjigu posudila Jeleni B. Jelena B. se nedugo nakon toga odselila ko zna gde, i skupa sa njom je, pretpostavljam, otishla i moja omiljena knjiga i dan danas se setim te knjizhurine.. i uvek se nadam da cu naletim ili na tu knjigu negde u nekoj knjizhari ili na Jelenu B. pa da je pitam da mi je vrati

p.s. mozhda se Jelena B. pronadje u ovoj prichi pa mi se javi, a?

ima li neshto shto vi necete prezhaliti?

ae

moomoo meee juuooo

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice
Odgovor: Necu prezhaliti..
staro
  (#2 (permalink))
Savannah
Divlji badem
Savannah je dostigao maksimumSavannah je dostigao maksimumSavannah je dostigao maksimumSavannah je dostigao maksimumSavannah je dostigao maksimumSavannah je dostigao maksimumSavannah je dostigao maksimumSavannah je dostigao maksimumSavannah je dostigao maksimumSavannah je dostigao maksimumSavannah je dostigao maksimum

Član od: 27.10.2006.
Poslednji login: 25.11.2008 17:13
Godine: 31
Odgovor: Necu prezhaliti.. - 28.04.2008, 23:18

moju crnu haljinu na preklop u kojoj sam uvek izgledala izazovno ali elegantno koju je moj zakoniti "slucajno" prebacio preko lampe u dnevnoj sobi... pa onda mog malog fiata punto, moje zeleno talijansko cudo con temperamente i mada sad vozim mnogo bolje auto, eto ufali mi...

Tajne su tu zato da ih neko nasluti...Postoji reč koja vredi tek kad se odćuti...

staro
  (#3 (permalink))
**princess**
*OtRoVnA CicaMaca*
**princess** je dostigao maksimum**princess** je dostigao maksimum**princess** je dostigao maksimum**princess** je dostigao maksimum**princess** je dostigao maksimum**princess** je dostigao maksimum**princess** je dostigao maksimum**princess** je dostigao maksimum**princess** je dostigao maksimum**princess** je dostigao maksimum**princess** je dostigao maksimum

Član od: 21.03.2007.
Poslednji login: juče 11:06
Godine: 19
Odgovor: Necu prezhaliti.. - 29.04.2008, 00:06

necu prezaliti jedan dan u maju... davno je to bilo... ali, eto, josh uvek ga se setim...
setim se svega, setim se sebe, njega... eeee... necu prezaliti sto nisam ostala kuci tad.

I'm not evil.... I'm just up to no-good...

staro
  (#4 (permalink))
believer
Veteran
believer je dostigao maksimumbeliever je dostigao maksimumbeliever je dostigao maksimumbeliever je dostigao maksimumbeliever je dostigao maksimumbeliever je dostigao maksimumbeliever je dostigao maksimumbeliever je dostigao maksimumbeliever je dostigao maksimumbeliever je dostigao maksimumbeliever je dostigao maksimum

Član od: 17.11.2007.
Poslednji login: 30.11.2008 18:56
Godine: 42
Odgovor: Necu prezhaliti.. - 29.04.2008, 00:16

....sto nisam imala odlucnosti u pojedinim trenucima u zivotu....
...sto nisam kazala nista kad je trebalo...
....sto nisam bila bolja kao dete....

ploviti se mora i bez broda

Odgovor: Neću prežaliti...
staro
  (#5 (permalink))
Leonard Peltier
Onaj Koji Je Puk'o
Leonard Peltier je dostigao maksimumLeonard Peltier je dostigao maksimumLeonard Peltier je dostigao maksimumLeonard Peltier je dostigao maksimumLeonard Peltier je dostigao maksimumLeonard Peltier je dostigao maksimumLeonard Peltier je dostigao maksimumLeonard Peltier je dostigao maksimumLeonard Peltier je dostigao maksimumLeonard Peltier je dostigao maksimumLeonard Peltier je dostigao maksimum

Član od: 29.08.2007.
Poslednji login: 02.11.2008 21:50
Pol: Muško
Odgovor: Neću prežaliti... - 29.04.2008, 13:06

Neću prežaliti porodičnu kuću..... neću prežaliti što nisam bio pored moje bake kada je umirala (ljudi koji su bili prisutni kažu da me je dozivala)....... neću prežaliti što nisam rekao ono što osećam dragim osobama kojih više nema .......

Za sve ostalo ima vremena...

"I have the simplest tastes. I am always satisfied with the best"

Poruku je izmenio Leonard Peltier, 29.04.2008 u 13:12.

staro
  (#6 (permalink))
duga12
dugica
duga12 je dostigao maksimumduga12 je dostigao maksimumduga12 je dostigao maksimumduga12 je dostigao maksimumduga12 je dostigao maksimumduga12 je dostigao maksimumduga12 je dostigao maksimumduga12 je dostigao maksimumduga12 je dostigao maksimumduga12 je dostigao maksimumduga12 je dostigao maksimum

Član od: 17.10.2007.
Poslednji login: danas 20:20
Odgovor: Neću prežaliti... - 29.04.2008, 13:11

Što nisam stigla više da se posvetim mojoj ćerki,u periodu dok joj je brat bio bolestan.

Za prošlim stvarima i događajima u mom životu,ne žalim...žaliću samo ako u budućnosti ne stisnem petlju,za neke bitne stvari po mene....

treći oblačić levo...dugica

staro
  (#7 (permalink))
starsica
zaba Mrazica :)
starsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimum

Član od: 23.03.2007.
Poslednji login: danas 21:47
Pol: Muško
Godine: 21
Lokacija: zivim na zici u sredini, a skacem sa druge na cetvrtu.. :)
Odgovor: Neću prežaliti... - 30.04.2008, 14:31

.. to sto nemam hrabrosti da uhvatim bika za rogove.. i sto pustam strahu da je glavniji od mene same..

Aj popela se zaba na banderu..
i jako joj je lepo kad je gore..

staro
  (#8 (permalink))
_baba_
_BLU_
_baba_ je dostigao maksimum_baba_ je dostigao maksimum_baba_ je dostigao maksimum_baba_ je dostigao maksimum_baba_ je dostigao maksimum_baba_ je dostigao maksimum_baba_ je dostigao maksimum_baba_ je dostigao maksimum_baba_ je dostigao maksimum_baba_ je dostigao maksimum_baba_ je dostigao maksimum

Član od: 22.01.2007.
Poslednji login: danas 22:22
Odgovor: Neću prežaliti... - 30.04.2008, 15:40

Citat:
Leonard Peltier kaže: Pogledaj poruku
neću prežaliti što nisam bio pored moje bake kada je umirala (ljudi koji su bili prisutni kažu da me je dozivala)....... neću prežaliti što nisam rekao ono što osećam dragim osobama kojih više nema .......

Za sve ostalo ima vremena...
Ovde moram da se potpisem.

I necu prezaliti sto sam bila lenja da spakujem i ponesem slike, pisma, kasete, knjige i sve one male uspomene koje ljubomorno cuvamo u kutijama. Preselili smo se u drugu kucu, a kutije sam ostavila na tavanu stare kuce. Kao, ima vremena. Kuca je izgorela u pozaru, a s njom i sve moje stvari. Sad, kad gledam slike, izgleda mi kao da sam pocela da zivim u 17. godini. Kao zasticeni svedok Period pre toga je otish'o po ochinu. Puf!

I don’t suffer from insanity, I enjoy every minute of it.
...jer ja sam jedno čudo.... BaBa Bluuu...

staro
  (#9 (permalink))
meseceva_kci
Početnik
meseceva_kci će uskoro postati poznat članmeseceva_kci će uskoro postati poznat član

Član od: 02.05.2008.
Poslednji login: 10.11.2008 01:31
Godine: 33
Odgovor: Neću prežaliti... - 02.05.2008, 22:14

17. Novembar

...Postoje u nama neke neprevodive dubine...
...Postoje u nama neke stvari neprevodive u reci...
...Ne znam...

staro
  (#10 (permalink))
coolgirl
La Nińa [:
coolgirl je uzor za ostalecoolgirl je uzor za ostalecoolgirl je uzor za ostalecoolgirl je uzor za ostalecoolgirl je uzor za ostalecoolgirl je uzor za ostalecoolgirl je uzor za ostalecoolgirl je uzor za ostalecoolgirl je uzor za ostalecoolgirl je uzor za ostale

Član od: 28.02.2007.
Poslednji login: danas 19:46
Odgovor: Neću prežaliti... - 09.07.2008, 02:27

Sto se prije nisam skontala
Sto nisam uradila prije 2 godine ono sto bih uradila sad

IT'S ONLY ROCK AND ROLL,BUT I LIKE IT

Odgovor