|
| Registracija | Uputstvo | Lista članova | Pretraga | Današnje poruke | Označite forume kao pročitane | Kalendar |
![]() |
|||||||
|
|||||||
| Pričaonica Mesto namenjeno neobaveznim i opuštenim temama |
![]() |
|
|
LinkBack | Alati vezani za temu | Vrste prikaza |
Dim po dim |
|
Odgovor: Dim po dim |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Divlji badem
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 27.10.2006.
Poslednji login: 02.10.2008 18:54
Pol: Žensko
Godine: 31
|
Odgovor: Dim po dim -
29.04.2008, 00:27
sa 15 sam probala marihuanu, sa 19 sam se "skidala" sa kokaina...droga je droga ma kako bezazleno je predstavljali ili kojim je imenom zvali. ovisnost koja cesto pocne od radoznalosti ili zelje za pripadnoscu NIKADA nije zivot ucinila boljim vec samo stvorila pakao ne samo osobi koja ju konzumira vec i njezinim najblizima.
|
|
|
|
|
|
typingerrormaker :)
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 12.03.2006.
Poslednji login: 11.10.2008 07:37
Pol: Muško
Godine: 27
|
Odgovor: Dim po dim -
29.04.2008, 05:01
dimiJo i ja par puta
![]() dejstvo... e pa to bi vec bilo tesko opisati... ja sva ta letenja, padanja, pentranja i slicne pojave nisam dozivio... bem li ga bice da su mi uvalili neki zescu krdzu ![]() hvala Bogu nikada mi nisu trebali bilo kakvi opijati da bih se opustio... a jos vise sam protiv konzumiranja bilo kakvih droga... al ne lezi vraze, moram ja sve da probam iako mi vise no nije potrebno... e tako jedno vece pre izlaska neko iz moje klape izvuce travu... mi svi fina djeca kad se nismo onesvjestili od dragosti... wau i mi da to probamo... smotali momci, duvali ko ciro i pravac klub... ja pre prvog dima sam bio u nekom tripu da cu zesce da se odvalim i vec sam bio poceo da zamisljam kako ce mi muzika i ritam dobiti sasvim novu dimenziju to vece... ulazak u klub nista nije obecavao... ajd reko treba tome malo da iz pluca proseta do mozga... prodje vece nis se ne desi... sem par komentara da smrdim ko zapaljen plast sijena nista se bitnije nije promjenilo ![]() posle sam par puta povukao dim-dva, opet nista spektakularno ![]() ne vidim marihuanu kao default prvi stepenik koji ce te uvesti u svijet teskih droga... masa njih iz mog okruzenja su redovni korisnici... ponekad da ne znam da su "naduvani" ne bih ni primjetio promjene u njihovom ponasanju definitivno sm protiv konzumiranja iste ali sam i protiv trenutnog sistema zabrane... no o tom imamo drugu temu ![]() |
|
|
|