VojvodinaCafe
Index - Forumi - Chat - Blog - Upoznavanje - Galerije - Igre - Download
Registracija Uputstvo Lista članova Pretraga Današnje poruke Označite forume kao pročitane Kalendar

Vrati se nazad   VojvodinaCafe Forum > Zabava > Pričaonica

Pričaonica Mesto namenjeno neobaveznim i opuštenim temama

Odgovor

LinkBack Alati vezani za temu Vrste prikaza
Odgovor: Dim po dim
staro
  (#21 (permalink))
broj310
mornar iz gibraltara
broj310 je dostigao maksimumbroj310 je dostigao maksimumbroj310 je dostigao maksimumbroj310 je dostigao maksimumbroj310 je dostigao maksimumbroj310 je dostigao maksimumbroj310 je dostigao maksimumbroj310 je dostigao maksimumbroj310 je dostigao maksimumbroj310 je dostigao maksimumbroj310 je dostigao maksimum

Član od: 19.04.2007.
Poslednji login: danas 20:39
Pol: Muško
Godine: 35
Odgovor: Dim po dim - 15.05.2008, 20:19

било је којечега под дејством вутре лепог и ружног. све зависи како си насађен у том тренутку, како си расположен. их бре, нећу да фаворизујем ту лаку дрогу, али, нека доообра зезања су продукт тих димова које смо увлачили у себе.

сећам се за једну нову годину је било незаборавно. скупили смо се још за дана. сви смо се као онако наоштрили за дочек.
поподне.
сунце је сијало, пробијало се кроз ролетне. 31. децембар без снега.
временом је расположење спласнуло, сви смо се нешто закуцали. потом смо конзумирали... дотичну супстанцу...

разгалили смо се у моменту. смех, песма. спика.
ја сам пребирао по музици, тражио неку песму склоништа са моје добро познате касете. тачно сам знао редослед песама. и премотао сам на ту неку песму
да ли је дозвољено разгледање вашег врта
али, ње не беше тамо, иза те песме коју сам премотао. одслушали смо целу ту траку док коначно није дошла она. а ја сам био сигуран да сам то лепо премотао. у међувремену неке тамо сцене које су се урезале у сећање... надреалне.
дочекали смо деведесет и неку са осмехом на лицу.

ипак, треба бити обазрив код тих ствари.

лицем ка ветру
с ветром уз лице

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice
staro
  (#22 (permalink))
jovuk
E n i g m A
jovuk je dostigao maksimumjovuk je dostigao maksimumjovuk je dostigao maksimumjovuk je dostigao maksimumjovuk je dostigao maksimumjovuk je dostigao maksimumjovuk je dostigao maksimumjovuk je dostigao maksimumjovuk je dostigao maksimumjovuk je dostigao maksimumjovuk je dostigao maksimum

Član od: 27.05.2008.
Poslednji login: danas 22:56
Pol: Žensko
Godine: 31
Odgovor: Dim po dim - 13.07.2008, 22:12

Ako se računa jedan dim,onda-da,jesam probala.

Bilo je to ono doba inflacije i ostalog...da ne psujem sad.Izašla sam sa društvom ispred diskoteke,i tu su oni počeli da zamotavaju i objašnjavaju mi šta sad treba da se radi.Došao je red i na mene da povučem dim,i uspela sam nekako,ali smedi mi jako i ja mahinalno bacim i zgazim....Vijali su kilometar jedan da me ubiju.To su onda bile silne pare,a ja klinka zgazila.
To je bio jedini put.

Mislim da je malo ljudi sposobno da uzimaju tako nešto,a da zatim ne počnu da traže nešto jače.Svi narkomani koje poznajem su tako počeli.Danas im palimo sveće kad nedeljom odemo na groblje.
Ko voli nek izvoli.

staro
  (#23 (permalink))
Kalina
....dream chaser....
Kalina je dostigao maksimumKalina je dostigao maksimumKalina je dostigao maksimumKalina je dostigao maksimumKalina je dostigao maksimumKalina je dostigao maksimumKalina je dostigao maksimumKalina je dostigao maksimumKalina je dostigao maksimumKalina je dostigao maksimumKalina je dostigao maksimum

Član od: 23.10.2007.
Poslednji login: danas 20:00
Godine: 28
Odgovor: Dim po dim - 13.07.2008, 23:09

Pobala sam jedno tri puta, prva dva mi nije nista bilo , poslednji put je delovalo, emocije su mi podivljale.....nije mi se svidelo, ni malo...ne znam sta bih sa tim.....pa nisam a i necu vise....

Covek je sinteza beskonacnosti i konacnosti,prolaznog i vecnog, slobode i nuznosti, kratko: sinteza.

staro
  (#24 (permalink))
izabelitta
Iskusni forumdžija
izabelitta je dostigao maksimumizabelitta je dostigao maksimumizabelitta je dostigao maksimumizabelitta je dostigao maksimumizabelitta je dostigao maksimumizabelitta je dostigao maksimumizabelitta je dostigao maksimumizabelitta je dostigao maksimumizabelitta je dostigao maksimumizabelitta je dostigao maksimumizabelitta je dostigao maksimum

Član od: 31.08.2006.
Poslednji login: danas 18:33
Godine: 37
Odgovor: Dim po dim - 02.09.2008, 20:21

Probala sam, bilo mi je sve smesno i bila sam gladna nevidjeno. U cugu sam pojela celu onu kutiju keksa Domacica.
Nekako mi je uvek bilo sve jedno. Ne marim ako neko duva, ali me ne privlaci.

Vrag odneo šnalu...

staro
  (#25 (permalink))
lav71
garovix
lav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimum

Član od: 07.01.2007.
Poslednji login: danas 22:55
Godine: 37
Odgovor: Dim po dim - 02.09.2008, 20:26

...nisam nikad zapalio ni cigaretu... ...a kamoli travu...

...četkam garave......dimnjake...

staro
  (#26 (permalink))
makilli
Moderator
makilli je dostigao maksimummakilli je dostigao maksimummakilli je dostigao maksimummakilli je dostigao maksimummakilli je dostigao maksimummakilli je dostigao maksimummakilli je dostigao maksimummakilli je dostigao maksimummakilli je dostigao maksimummakilli je dostigao maksimummakilli je dostigao maksimum

Član od: 21.11.2006.
Poslednji login: danas 17:44
Godine: 26
Odgovor: Dim po dim - 04.09.2008, 19:56

Probala,naravno, i meni se dopalo Doduše,poslednji put je uz sve to išlo i pivo i neki konjak tako da sam na kraju povraćala jedno sat vremena ali to ne znači da neću opet jbg

...i may not be perfect but i'm always me...

...najmračnija mesta u paklu rezervisana su za one koji ostaju neutralni u vreme krize morala...

staro
  (#27 (permalink))
Bazarov
el_komadam_te
Bazarov je dostigao maksimumBazarov je dostigao maksimumBazarov je dostigao maksimumBazarov je dostigao maksimumBazarov je dostigao maksimumBazarov je dostigao maksimumBazarov je dostigao maksimumBazarov je dostigao maksimumBazarov je dostigao maksimumBazarov je dostigao maksimumBazarov je dostigao maksimum

Član od: 14.03.2008.
Poslednji login: danas 22:54
Godine: 23
Odgovor: Dim po dim - 07.09.2008, 13:28

Sve vas treba sad ovde legitimisati, i - pod kljutsč Nije čudo što nam ovako ide kad omladina pola vremena nema pojma gde je... Mesto da kao ljudi duvane 2 pakle na dan, i umru u 42-oj od raka pluća

Povremeno, par puta godišnje. A ova priča o prvim putevima - prvi put mi nije ništa bilo. Ali se drugog puta svi sa nostalgijom sećamo: počelo je tako što sam svakom govorio da mi ne podmeće nogu, a završilo je raspećem na zatvorenim vratima jedne obrazovne ustanove.
Ne treba ništa tako strogo zabranjivati kao što se drozga zabranjiva, onda zli i zabranjenim rabotama vični ljudi uspostave monopol nad njihovom prodajom. A kada je nešto zabranjeno, onda se o tome deci govore toliko iskrivljene stvari da deca s entuzijazmom posežu za tim. Evo, ovde su skoro svi to probali, u vrlo mladim danima.
Protiv sam redovnog korišćenja - kanabis, koliko mi je poznato, ne izaziva fizičku zavisnost, ali je kapija ka stvarima koje je izazivaju. Za eksperimentisanje sam, ali kad mu dođe vreme, ne u wc-u srednje škole.

Odgovor

Članovi koji trenutno čitaju ovu temu: 1 (0 članova i 1 gostiju)

Alati vezani za temu
Vrste prikaza

Vaš status
Ne možete da pokrenete novu temu
Ne možete da odgovarate na postavljene poruke
Ne možete da priložite fajlove uz poruku
Ne možete da prepravljate svoje poruke

vB kod je uključen
Smajliji su uključeni
[IMG] kod je uključen
HTML kod je isključen
Trekbek je uključen