VojvodinaCafe
Index - Forumi - Chat - Blog - Upoznavanje - Galerije - Igre - Download
Registracija Uputstvo Lista članova Pretraga Današnje poruke Označite forume kao pročitane Kalendar

Vrati se nazad   VojvodinaCafe Forum > Zabava > Pričaonica

Pričaonica Mesto namenjeno neobaveznim i opuštenim temama

Odgovor

LinkBack Alati vezani za temu Vrste prikaza
Odgovor: Dim po dim
staro
  (#11 (permalink))
memento
Colonel Walter Kurtz
memento je dostigao maksimummemento je dostigao maksimummemento je dostigao maksimummemento je dostigao maksimummemento je dostigao maksimummemento je dostigao maksimummemento je dostigao maksimummemento je dostigao maksimummemento je dostigao maksimummemento je dostigao maksimummemento je dostigao maksimum

Član od: 20.08.2007.
Poslednji login: danas 22:32
Pol: Muško
Odgovor: Dim po dim - 29.04.2008, 07:05

Marija Jovana je . Na jadranskim otocima je ona najboljeg kvaliteta.. Pocetnci treba da je malo ovlaze (nafajtaju)....

Dim po dim i lako se dodje do hasisa. E tu treba razmisliti i podvuci crtu da ne bi bilo ....

Rebel

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice
staro
  (#12 (permalink))
Kal_el
:)
Kal_el je dostigao maksimumKal_el je dostigao maksimumKal_el je dostigao maksimumKal_el je dostigao maksimumKal_el je dostigao maksimumKal_el je dostigao maksimumKal_el je dostigao maksimumKal_el je dostigao maksimumKal_el je dostigao maksimumKal_el je dostigao maksimumKal_el je dostigao maksimum

Član od: 02.03.2007.
Poslednji login: 30.11.2008 02:48
Godine: 42
Odgovor: Dim po dim - 29.04.2008, 08:28

Dodaj još jedan prst protivnika opojnih sredstva
Sa 6g. sam počeo da se bavim s sportom i nisam prestao ni dan danas ...
cigare u jednom periodu života su mi najgore zlo koje sam okusio a za trave i korove ni izbliza nije bilo šanse ...
kasnije u životu su moja dva prijatelja (još iz detinjstva) posegnula za heroinom drugi za alkoholom ...
dugo sam pokušavao da ih odvratim i na kraju se razišli za sva vremena

Ko je za jednu rely vožnjicu ?

Poruku je izmenio Goga, 29.04.2008 u 12:56. Razlog: Citat

staro
  (#13 (permalink))
shacky
medeno srce
shacky je dostigao maksimumshacky je dostigao maksimumshacky je dostigao maksimumshacky je dostigao maksimumshacky je dostigao maksimumshacky je dostigao maksimumshacky je dostigao maksimumshacky je dostigao maksimumshacky je dostigao maksimumshacky je dostigao maksimumshacky je dostigao maksimum

Član od: 05.10.2007.
Poslednji login: danas 21:16
Pol: Žensko
Godine: 29
Odgovor: Dim po dim - 29.04.2008, 09:36

...probala...da
...bilo dobro...da
...smejanje dok ne utrnu trbusnjaci...svakako
...nisam dugo....nisam protivnik
...u svakom slucaju ne preporucujem onima sa slabim karakterom

Kad bi meni dali kišobran, ja ga ne bih potrošio sam
pola mesta ja bih dao nekom, ko je dobar a slučajno sam.

staro
  (#14 (permalink))
biterlemon
narcis
biterlemon je dostigao maksimumbiterlemon je dostigao maksimumbiterlemon je dostigao maksimumbiterlemon je dostigao maksimumbiterlemon je dostigao maksimumbiterlemon je dostigao maksimumbiterlemon je dostigao maksimumbiterlemon je dostigao maksimumbiterlemon je dostigao maksimumbiterlemon je dostigao maksimumbiterlemon je dostigao maksimum

Član od: 01.04.2007.
Poslednji login: danas 22:53
Godine: 42
Odgovor: Dim po dim - 29.04.2008, 09:44

leleeeeeeeeee, zar vas je toliko probalo?

Mogu samo da zakljucim da ce neki iz iste radoznalosti i zato sto je zabranjeno sladje probati i jace droge. Pa ce neki i da se zalepe...

Jos vishe sam protiv!

Come on you boy child,
You winner and loser,
Come on you miner for truth and delusion, and shine!

staro
  (#15 (permalink))
zmax
"strašan" zmaj
zmax je dostigao maksimumzmax je dostigao maksimumzmax je dostigao maksimumzmax je dostigao maksimumzmax je dostigao maksimumzmax je dostigao maksimumzmax je dostigao maksimumzmax je dostigao maksimumzmax je dostigao maksimumzmax je dostigao maksimumzmax je dostigao maksimum

Član od: 29.06.2007.
Poslednji login: danas 17:46
Godine: 35
Odgovor: Dim po dim - 29.04.2008, 10:44

Trava se pase,trava se ne puši...

Šalu na stranu,probala sam par puta,nije mi se ni najmanje dopao
osećaj,možda sam bila u lošem raspoloženju ili ne znam šta.
Zaključila sam da to definitivno nije za mene,ne verujem da ću je
još koji put konzumirati.

Ko je mene poznavao, ni pakao mu neće teško pasti.

staro
  (#16 (permalink))
Arthur Dent
Hitchhiker's Guide
Arthur Dent je dostigao maksimumArthur Dent je dostigao maksimumArthur Dent je dostigao maksimumArthur Dent je dostigao maksimumArthur Dent je dostigao maksimumArthur Dent je dostigao maksimumArthur Dent je dostigao maksimumArthur Dent je dostigao maksimumArthur Dent je dostigao maksimumArthur Dent je dostigao maksimumArthur Dent je dostigao maksimum

Član od: 17.05.2007.
Poslednji login: danas 21:45
Odgovor: Dim po dim - 30.04.2008, 01:12

Jedno od prednosti manjih mesta, do 17 nisam dolazio uopšte u kontakt sa njom. A nakon toga... pa nisam nešto povodljiv, a nagovaranje na našto kod mene ima kontra efekat

staro
  (#17 (permalink))
_baba_
_BLU_
_baba_ je dostigao maksimum_baba_ je dostigao maksimum_baba_ je dostigao maksimum_baba_ je dostigao maksimum_baba_ je dostigao maksimum_baba_ je dostigao maksimum_baba_ je dostigao maksimum_baba_ je dostigao maksimum_baba_ je dostigao maksimum_baba_ je dostigao maksimum_baba_ je dostigao maksimum

Član od: 22.01.2007.
Poslednji login: danas 22:22
Odgovor: Dim po dim - 30.04.2008, 05:23

Citat:
biterlemon kaže: Pogledaj poruku
leleeeeeeeeee, zar vas je toliko probalo?
Ju, ju, ju naopako! Pirkaju djokavce sram ih bilo
Ides bre biter u ochin postidela sam se zbog tebe...a i zagrcnuh se od smeha u isto vreme

Skoro celo bombardovanje sam bila uduvana. I bilo mi je super. Mene uhvati grc u obrazima i ne skidam kez s lica. Doduse, kezim se ja stalno i uvek mi je lepo, ali onda mi je bilo onako, jos lepse. I uvek sa istom ekipom. Dok se neko tripovao da je gladan, neko da je sex simbol...meni je samo bilo lepo. Dok mi jedno veche nije pozlilo. Ko zna sta je drug nabavio, meni je vec posle prvog dima glava bila odvojena od tela. Dobila sam napad panike, jer nisam mogla da se kontrolisem. Uletela sam u klonju da se umijem i pokusam da dodjem sebi, a kad sam se pogledala u ogledalo, sebi sam izgledala kao lik iz crtanog filma kad se uplasi. Gledam i ne verujem. Nestaje mi boja s lica...prvo mi je pobelelo chelo, pa nos, obrazi, usne...bila sam bela kao krech. Oblio me je hladan znoj i sva sam se tresla. I nemam pojma kako sam stigla kuci. Ja sam ljudi to veche stvarno mislila da cu umreti, toliko mi je bilo loshe.
Nije mi vise palo na pamet da pusim marihuanu. Ustvari, jesam jos nekoliko puta s _dedom_ ali povucem dim, dva i cao.
Ne znam...volim taj miris Ali ja nisam merodavna da ocenjujem sta lepo mirishi a sta ne, posto ja volim i miris iz usta malih kuchica kad zevaju, tako da igraj za zivot drAgane!

I don’t suffer from insanity, I enjoy every minute of it.
...jer ja sam jedno čudo.... BaBa Bluuu...

staro
  (#18 (permalink))
starsica
zaba Mrazica :)
starsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimum

Član od: 23.03.2007.
Poslednji login: danas 21:47
Godine: 21
Lokacija: zivim na zici u sredini, a skacem sa druge na cetvrtu.. :)
Odgovor: Dim po dim - 30.04.2008, 14:02

probala sam kad sam imala 16 godina.. ako se secam dobro.. i to samo zato sto su pricali da cu da se smejem kao blesava.. posto sam jako dugo iscekivala da pocnem da se smejem pod tim uticajem, nije me ni sibnulo..
ali je zato svaki sledeci put bio extra
mislim da sam duvkala samo 5-6 puta posle toga, nista vise.. ali je svaki put lud i nezaboravan..
poslednji put sam se uradila sa sestrom, drugaricom i drugom.. ona je profi, pizdulja mala kupila neki skank i holand pa smo to pomesale.. majko mila, secam se da sam tripovala da ne mogu da izgovorim slovo R.. i posle su mi merili koliko reci mogu da kazem u jednom dahu.. mnogo inace..
i samo mi je jednom bilo lose, drmnula me panika kao Panta pitu, ali proslo je brzo..
ne drzim da je marihuana stepenik nize koji vodi ka necemu jacem.. ako si dovoljan karakter da u tome vidis samo zabavu, sto da ne

Aj popela se zaba na banderu..
i jako joj je lepo kad je gore..

staro
  (#19 (permalink))
_baba_
_BLU_
_baba_ je dostigao maksimum_baba_ je dostigao maksimum_baba_ je dostigao maksimum_baba_ je dostigao maksimum_baba_ je dostigao maksimum_baba_ je dostigao maksimum_baba_ je dostigao maksimum_baba_ je dostigao maksimum_baba_ je dostigao maksimum_baba_ je dostigao maksimum_baba_ je dostigao maksimum

Član od: 22.01.2007.
Poslednji login: danas 22:22
Odgovor: Dim po dim - 30.04.2008, 22:05

Evo sta je meni onaj blesavi Papak iskopao na youtube i pita da li sam i ja tako umirala
Jesam, jesam

I don’t suffer from insanity, I enjoy every minute of it.
...jer ja sam jedno čudo.... BaBa Bluuu...

staro
  (#20 (permalink))
love hunter
skywalker
love hunter je dostigao maksimumlove hunter je dostigao maksimumlove hunter je dostigao maksimumlove hunter je dostigao maksimumlove hunter je dostigao maksimumlove hunter je dostigao maksimumlove hunter je dostigao maksimumlove hunter je dostigao maksimumlove hunter je dostigao maksimum