Citat:
biterlemon kaže:
leleeeeeeeeee, zar vas je toliko probalo?
|
Ju, ju, ju naopako! Pirkaju djokavce sram ih bilo

Ides bre biter u ochin postidela sam se zbog tebe...a i zagrcnuh se od smeha u isto vreme
Skoro celo bombardovanje sam bila uduvana. I bilo mi je super. Mene uhvati grc u obrazima i ne skidam kez s lica. Doduse, kezim se ja stalno i uvek mi je lepo, ali onda mi je bilo onako, jos lepse. I uvek sa istom ekipom. Dok se neko tripovao da je gladan, neko da je sex simbol...meni je samo bilo lepo. Dok mi jedno veche nije pozlilo. Ko zna sta je drug nabavio, meni je vec posle prvog dima glava bila odvojena od tela. Dobila sam napad panike, jer nisam mogla da se kontrolisem. Uletela sam u klonju da se umijem i pokusam da dodjem sebi, a kad sam se pogledala u ogledalo, sebi sam izgledala kao lik iz crtanog filma kad se uplasi. Gledam i ne verujem. Nestaje mi boja s lica...prvo mi je pobelelo chelo, pa nos, obrazi, usne...bila sam bela kao krech. Oblio me je hladan znoj i sva sam se tresla. I nemam pojma kako sam stigla kuci. Ja sam ljudi to veche stvarno mislila da cu umreti, toliko mi je bilo loshe.
Nije mi vise palo na pamet da pusim marihuanu. Ustvari, jesam jos nekoliko puta s _dedom_ ali povucem dim, dva i cao.
Ne znam...volim taj miris

Ali ja nisam merodavna da ocenjujem sta lepo mirishi a sta ne, posto ja volim i miris iz usta malih kuchica kad zevaju, tako da igraj za zivot drAgane!