|
| Registracija | Uputstvo | Lista članova | Pretraga | Današnje poruke | Označite forume kao pročitane | Kalendar |
![]() |
|||||||
|
|||||||
| Pričaonica Mesto namenjeno neobaveznim i opuštenim temama |
![]() |
|
|
LinkBack | Alati vezani za temu | Vrste prikaza |
Perfektan trenutak |
|
Odgovor: Perfektan trenutak |
|
|
|
|
|
mornar iz gibraltara
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 19.04.2007.
Poslednji login: juče 19:40
Pol: Muško
Godine: 35
|
Odgovor: Perfektan trenutak -
26.03.2008, 21:17
Citat:
а на "марини" прошлог викенда... дакле, често размишљам о тим тзв. перфектним тренуцима, како их је назвао постављач теме. било их је... море једно. урезало се све то дубоко, под кожу. али, исто тако се не могу помирити с чињеницом да је све некако прохујало, пребрзо и незаустављиво. то је она зачкољица, што све то траје- један тренутак, кад се поклопи распоред звезда, или... неком чудним следом догађаја. не можемо, разуме се, призивати или импровизовати тај перфектни тренутак- никакве свеће, тиха музика, замрачено светло у соби и слично, не могу га призвати. океј, можда и могу, али... то дође тако изненада... просто нас обори, неспремне. и шта се дешава? стресем се од узбуђења и они ми жмарци протутњају телом... ![]() помислим- ово је срећа ово је смисао ![]() ово је... али убрзо затим све то мине и опет се враћамо тривијалности а НЕ ЖЕЛИМО ТО. то је јбг тако, ништа ми ту не можемо ![]() с ветром уз лице |
|
|
|
|
|
|
Vatrogasac...
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 17.09.2007.
Poslednji login: juče 12:44
Godine: 38
|
27.03.2008, 05:57
...sedi mi u krilu...ljubimo se...prvi put...a chuka mi loopa kao da sam se uradio...i perfektno je vlazno...i perfektno je sjajno...i perfektno mirishe...i perfektni dishemo...perfektno mi prijanja...perfektno se uklapamo...perfektno...
![]() ... ...
|
|
|
|
|
|
Vatrogasac...
Član od: 17.09.2007.
Poslednji login: juče 12:44
Godine: 38
|
19.05.2008, 07:29
...petak...zaglavih sa kolegama sa posla u jednom pabu...ortak prodao gajbu,pa kao slavi...izgovor...da nalijemo lobanju...
...nisam pio 3 meseca...ni kap...jbg...u takvoj situaciji,alkohol brzo stize...djavo baca omchu,ali se nisam stresao ni jednom... ...u zlo doba...guzva...okrenem se naglo da nesto kazem ortaku...i...lice u lice...gledam...samo sam pio,nisam koristio doping sredstva...a nisam ni popio toliko da haluciniram...kaze mi ...cao...gde si...cao...usta mi ostadose otvorena kao kad upecas sharana...a i pogled mi je bio tako bistar... ...nismo se videli dugo...razmenismo par kurtoaznih recenica...i ona ode sa svojim drustvom...medjutim...posle jedno 15 minuta...evo je kod mene...pricamo...ona ima sina...kaze da uziva u braku...gledam je...ne moze da sakrije neke stvari... ...rastasmo se uz dogovor da se vidimo ovih dana...jer je u gradu do kraja nedelje...kazem ok...sad razmisljam...bio je perfektan trenutak...necu da kvarim... ![]()
|
|
|
|