VojvodinaCafe
Index - Forumi - Chat - Blog - Upoznavanje - Galerije - Igre - Download
Registracija Uputstvo Lista članova Pretraga Današnje poruke Označite forume kao pročitane Kalendar

Vrati se nazad   VojvodinaCafe Forum > Zabava > Pričaonica

Pričaonica Mesto namenjeno neobaveznim i opuštenim temama

Odgovor

LinkBack Alati vezani za temu Vrste prikaza
Odgovor: Perfektan trenutak
staro
  (#11 (permalink))
NSdjanka
..seal in disguise..
NSdjanka je dostigao maksimumNSdjanka je dostigao maksimumNSdjanka je dostigao maksimumNSdjanka je dostigao maksimumNSdjanka je dostigao maksimumNSdjanka je dostigao maksimumNSdjanka je dostigao maksimumNSdjanka je dostigao maksimumNSdjanka je dostigao maksimumNSdjanka je dostigao maksimumNSdjanka je dostigao maksimum

Član od: 10.04.2007.
Poslednji login: danas 22:56
Pol: Žensko
Odgovor: Perfektan trenutak - 22.05.2008, 22:32

Čudesan trenutak kad su mi tek rodjeno NSdjanče, još onako "nikakvo" spustili na grudi... To je onaj trenutak koji će večno ostati umemorisan u mojoj glavi, srcu i mojoj koži...Trenutak naspram koga ni jedan drugi u mome životu nije vredan pomena...

nije dotakla ništa što bi moglo da boli
njene ruke su bele kao led
njene misli su čiste, ona misli da voli,ona veruje, veruje

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice
staro
  (#12 (permalink))
shacky
medeno srce
shacky je dostigao maksimumshacky je dostigao maksimumshacky je dostigao maksimumshacky je dostigao maksimumshacky je dostigao maksimumshacky je dostigao maksimumshacky je dostigao maksimumshacky je dostigao maksimumshacky je dostigao maksimumshacky je dostigao maksimumshacky je dostigao maksimum

Član od: 05.10.2007.
Poslednji login: danas 21:16
Godine: 29
Odgovor: Perfektan trenutak - 23.05.2008, 07:51

...sanjiv poljubac...jedno "ti si mi sve na svetu"...kafa na stolu...5 ruža kraj kafe...za svaku godinu jedna ruža i jedan poljubac...sunce se probija kroz prozor...perfektan trenutak se pretvara u perfektan dan...

Kad bi meni dali kišobran, ja ga ne bih potrošio sam
pola mesta ja bih dao nekom, ko je dobar a slučajno sam.

staro
  (#13 (permalink))
_baba_
_BLU_
_baba_ je dostigao maksimum_baba_ je dostigao maksimum_baba_ je dostigao maksimum_baba_ je dostigao maksimum_baba_ je dostigao maksimum_baba_ je dostigao maksimum_baba_ je dostigao maksimum_baba_ je dostigao maksimum_baba_ je dostigao maksimum_baba_ je dostigao maksimum_baba_ je dostigao maksimum

Član od: 22.01.2007.
Poslednji login: danas 22:22
Odgovor: Perfektan trenutak - 12.06.2008, 18:40

Voznja do centra koji nije ni malo blizu... bez gps-a i mape...bez suvozaca koji mora dobro da cita znakove pored puta da se ne bi opet po ko zna koji put izgubili...
Pustis muziku, pocinje Bee Gees "How deep is your love", zavalis se opusteno u sediste i u mislima odlutas gde hoces jer vise nisi izgubljen i nakon 2 i po meseca konacno znas gde ides, a pri tome ni ne zuris...ma savrseno.

I don’t suffer from insanity, I enjoy every minute of it.
...jer ja sam jedno čudo.... BaBa Bluuu...

staro
  (#14 (permalink))
starsica
zaba Mrazica :)
starsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimum

Član od: 23.03.2007.
Poslednji login: danas 21:47
Pol: Muško
Godine: 21
Lokacija: zivim na zici u sredini, a skacem sa druge na cetvrtu.. :)
Odgovor: Perfektan trenutak - 16.06.2008, 00:55

stojimo ispred moje kuce, on me zagrlio, mazi me po kosi i cuti, zna da treba da cuti.. ja placem krisom da on to ne primeti iako znam da je primetio..
podize mi glavu, obrise mi suzicu, cmoki me u celo, pomazi po obrazu.. i kaze: "Volim te lepa, znas to.."

Aj popela se zaba na banderu..
i jako joj je lepo kad je gore..

staro
  (#15 (permalink))
Zvonchica
Bee
Zvonchica je dostigao maksimumZvonchica je dostigao maksimumZvonchica je dostigao maksimumZvonchica je dostigao maksimumZvonchica je dostigao maksimumZvonchica je dostigao maksimumZvonchica je dostigao maksimumZvonchica je dostigao maksimumZvonchica je dostigao maksimumZvonchica je dostigao maksimumZvonchica je dostigao maksimum

Član od: 03.12.2006.
Poslednji login: danas 16:04
Godine: 24
Odgovor: Perfektan trenutak - 17.06.2008, 12:05

Svaki trenutak može biti perfektan, samo se treba postaviti tako i tako gledati na život, na svet oko sebe.
Treba uživati u svemu i sve će biti savršeno prefektno!

~*~*~*~*~*~*~*~*~
Tinkerbell
~*~*~*~*~*~*~*~*~

staro
  (#16 (permalink))
Goga
impresario
Goga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimum

Član od: 08.04.2006.
Poslednji login: danas 12:08
Godine: 34
Odgovor: Perfektan trenutak - 19.09.2008, 07:47

Svaki trenutak u životu je baš taj '' perfektan trenutak '', savršen, poseban.
Poseban zato što ću o '' tom '' trenutku pisati već sada, ali u prošlom vremenu.

Zajednički smeh, prvi poljubac, kao kad dete otkriva stvaran svet, proučava ga, postavlja pitanja na koja odgovaram s' ljubavlju.
Mnogo toga - .... je igra ...

'' ... taj što pripada tebi - to je sve što imaš na svijetu tom ... ''

Ako vam deluje da je sve u redu, nešto vam je promaklo.

staro
  (#17 (permalink))
Kal_el
:)
Kal_el je dostigao maksimumKal_el je dostigao maksimumKal_el je dostigao maksimumKal_el je dostigao maksimumKal_el je dostigao maksimumKal_el je dostigao maksimumKal_el je dostigao maksimumKal_el je dostigao maksimumKal_el je dostigao maksimumKal_el je dostigao maksimumKal_el je dostigao maksimum

Član od: 02.03.2007.
Poslednji login: 30.11.2008 02:48
Pol: Muško
Godine: 42
Odgovor: Perfektan trenutak - 19.09.2008, 07:55

... svaki trenutak od kad je zahladilo ... stan je topao a Lavova klima radi perfektno
samo me interesuje trenutak stizanja raçuna za struju

Ko je za jednu rely vožnjicu ?

staro
  (#18 (permalink))
izabelitta
Iskusni forumdžija
izabelitta je dostigao maksimumizabelitta je dostigao maksimumizabelitta je dostigao maksimumizabelitta je dostigao maksimumizabelitta je dostigao maksimumizabelitta je dostigao maksimumizabelitta je dostigao maksimumizabelitta je dostigao maksimumizabelitta je dostigao maksimumizabelitta je dostigao maksimumizabelitta je dostigao maksimum

Član od: 31.08.2006.
Poslednji login: danas 18:33
Godine: 37
Odgovor: Perfektan trenutak - 19.09.2008, 08:22

Svaki perfektan trenutak ima i gomilu mana, ali je perfektan zato sto smo tad usmereni samo na lepotu i emocije. Tesko je nekad napraviti taj otklon, fokusirati se na ono dobro i najlepse od svega, ucutati u sebi skeptika ili brigu za pre ili posle. Mozemo i svesno poraditi na takvoj selekciji, isplati se...
Problem je isplanirati putovanje, te hoce li biti para, te vize, te sto cuda, ali onda odemo, i mazemo se kremom za sunce svo troje u krug... Bliskost, neznost, opustenost, zagrcnuti smeh naseg deteta, imamo vremena za sve, ma milina....

Vrag odneo šnalu...

staro
  (#19 (permalink))
bellissima
Veteran
bellissima je dostigao maksimumbellissima je dostigao maksimumbellissima je dostigao maksimumbellissima je dostigao maksimumbellissima je dostigao maksimumbellissima je dostigao maksimumbellissima je dostigao maksimumbellissima je dostigao maksimumbellissima je dostigao maksimumbellissima je dostigao maksimumbellissima je dostigao maksimum

Član od: 29.07.2008.
Poslednji login: danas 22:55
Godine: 28
Odgovor: Perfektan trenutak - 21.09.2008, 21:27

Zakuca ti na vrata kad se najmanje nadas,jer ne mozes
ga ocekivati,on se jednostavno desi...
Mozda ti se tad i nije ucinio perfektnim,
ali posle njega dok vracas film u glavi,shvatis
da je ustvari u tom delicu vremena,to bas bilo
to,kad su te savladale emocije a srce pocelo jace da lupa,
da je njegova posebnost bas u tome sto nije cest,
ali kad se desi pokrene ti lavinu emocija...

Poruku je izmenio bellissima, 21.09.2008 u 21:28. Razlog: *

staro
  (#20 (permalink))
euridika
severna svetlost
euridika je dostigao maksimumeuridika je dostigao maksimumeuridika je dostigao maksimumeuridika je dostigao maksimumeuridika je dostigao maksimumeuridika je dostigao maksimumeuridika je dostigao maksimumeuridika je dostigao maksimumeuridika je dostigao maksimumeuridika je dostigao maksimumeuridika je dostigao maksimum

Član od: 14.08.2006.
Poslednji login: juče 22:26
Godine: 32
Odgovor: Perfektan trenutak - 21.09.2008, 23:01

Citat:
love hunter kaže: Pogledaj poruku

...o perfektnim trenucima, koje ste doziveli ili cete ih tek doziveti...

...o nacinima kojim ste dosli do njih...

...o onome zbog cega vredi ziveti.

Vi.
Ma gde si barabo?

Nekolik perfektnih relativno skorih mojih...

Perfektan bio jedan vatromet u Londonu, nekog dana u septembru, vatromet namenjen nekom drugom ali moj, gledanje u nebo, željenje nekih želja, čekanje na autobus, iskakanje iz istog jer kartica magnetna nije htela da radi, šetnja ka nekuda, telefonski poziv od dobrog prijatelja koga nisam čula godinama.

Upoznavanje i druženje sa nekom dečicom koja žive tamo negde, do sada sam samo znala da postoje, sada im znam imena i godine i moji su najbolji drugari i anđeli čuvari.

Perfektan bio muzej moderne umetnosti na Temzi i delo pred kojim sam stajala nekoliko dugih momenata i divila mu se i ime i autora zaboravila, ali znam da ću mu se vratiti opet, delu i Londonu, koji je perfektan sam po sebi.

Kako sam došla do toga? Užasnom borbom, malim i strpljivim koracima, ali samo užasna borba otvara mogućnost da se doživi neka minijaturna perfekcija.

"...Prejako je svijetlo, samo da se oči naviknu..."