VojvodinaCafe
Index - Forumi - Chat - Blog - Upoznavanje - Galerije - Igre - Download
Registracija Uputstvo Lista članova Pretraga Današnje poruke Označite forume kao pročitane Kalendar

Vrati se nazad   VojvodinaCafe Forum > Zabava > Pričaonica

Pričaonica Mesto namenjeno neobaveznim i opuštenim temama

Odgovor

LinkBack Alati vezani za temu Vrste prikaza
Kasnite li?
staro
  (#1 (permalink))
SQUAW
Snebivljiva Aždaja
SQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimum

Član od: 13.03.2006.
Poslednji login: danas 13:07
Pol: Žensko
Godine: 33
Kasnite li? - 06.05.2006, 21:15

Ovo je jedna od osobina koja ume najviše da iznervira ljude. Da li ste primetili da je onaj koji kasni uvek veseliji? Koji su razlozi vašeg kašnjenja i šta mislite o tome? Da li ste češće onaj koji kasni ili onaj koji čeka? Kakve ste sve izgovore čuli do sad, ili, koji su vaši izgovori za nepojavljivanje u dogovoreno vreme?

Gaa wiin daa-aangoshkigaazo ahaw enaabiyaan gaa-inaabid

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice
Odgovor: Kasnite li?
staro
  (#2 (permalink))
yige_gui
... baba Ruija @
yige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimum

Član od: 13.03.2006.
Poslednji login: danas 04:32
Odgovor: Kasnite li? - 07.05.2006, 03:56

Citat:
SQUAW kaže:
Ovo je jedna od osobina koja ume najviše da iznervira ljude.
ovo je i kod mene jedna od retkih osobina koje mogu da me iznerviraju, ali ono totalno
uvek sam ona koja nekog ceka, i ja ako kasnim znaci da imam dobrano dobar razlog za to.. a imam i visok prag toleranice, mada sta je previse je previse.. aj' u vrh glave 1o minuta od zakazanog.. ali sve preko toga, ja se okrecem i odlazim.. osim ako mi ne jave da su na putu ili nesto.. ali masu puta znam da odem, pa me onda pitaju gde sam ja.. pa su se vec naucili da meni mogu da kasne do 1o min. maksimum

Citat:
Kakve ste sve izgovore čuli do sad
cula sam valjda sve i svasta jedna drugarica mi kasnila jednom 45 jebenih minuta (to pre nego sam pocela odlazim nakon 1o a i mobiteli onda jos nijesu bili u opticaju) ne da sam izludila, nego sam zbilja bila u stanju da je zakucam kad je dosla.. a ona je rekla da je na autobusu pukla guma ma znala sam da nije.. a i ona mi posle rekla da nije, nego je imala samo tu manu kasnjenja..

druga stvar, kako sam ja bila medju prvima iz drustva imala vozachku, tako kad bi isli van, ja bi svih pokupila jer smo svi ziveli relativno blizu.. no imamo jednu drugaricu koja je slusaj za ispitivanje.. ona ima fobiju od cekanja, jer smatra da kad ona mora nekog cekati, da nju onda svi gledaju (a kad se nju OBAVEZNO ceka, onda nikom nista) i kad sam pocela vozim, naglasila sam svima da ja nikog necu cekam ako idemo s kolima.. znaci toliko mozes da izadjes minut dva ranije, jos ja uvek javljala kad krecem.. i ona bi imala obicaj da gleda sa prozora kad ja stizem, i onda bi tek izasla napolje.. znaci ona bi bila spremna, ali ni pod koju cenu ne bi stajala na ulici.. ali opet dok ona zakljuca vrata i sidje dole, prodju 2.39 minuta (ja jednom shtopala ) a u toj ulici su svi parkirani u dve linije (jer je tamo par kafica, pa onda svi parkiraju ono 'samo na par minuta' i automatski xaos) i onda ja moram nju cekam da ona izadje iz stana.. i napravim odma kolonu, i onda svi pocnu trube i tako dalje.. mislimmmmm evo sam se sad iznervirala samo kad se toga setim..

ma ne volim kashnjenje

staro
  (#3 (permalink))
Pcela ubica
Početnik
Pcela ubica ima spektakularnu auru oko sebePcela ubica ima spektakularnu auru oko sebePcela ubica ima spektakularnu auru oko sebePcela ubica ima spektakularnu auru oko sebe

Član od: 27.03.2006.
Poslednji login: 15.03.2007 18:41
Pol: Muško
Odgovor: Kasnite li? - 07.05.2006, 04:43

Uvek kasnim, to mi je zaštitni znak.

If I had one wish, I would ask for a big enough ass for the whole world to kiss...

staro
  (#4 (permalink))
swba
typingerrormaker :)
swba je dostigao maksimumswba je dostigao maksimumswba je dostigao maksimumswba je dostigao maksimumswba je dostigao maksimumswba je dostigao maksimumswba je dostigao maksimumswba je dostigao maksimumswba je dostigao maksimumswba je dostigao maksimumswba je dostigao maksimum

Član od: 12.03.2006.
Poslednji login: 01.09.2008 05:03
Godine: 27
Odgovor: Kasnite li? - 07.05.2006, 07:15

Ne volim da cekam i ne zelim da drugi mene cekaju

Desilo mi se da su me jednom cekali, ali ne mojom krivicom pa skontao sma da se radi o drugom ulazu u robnu kucu i tek posle pola sata cekanja odlucim da malo prosetam i naidjem na ulaz ispred kog su me cekali, kad ono prezivjeh sve cu... ja se malo zbun'o

A uvijek sam imao srecu da cekam nekoga. Jedan drug je uvijek cekao zadnjih 5 min da krene da se sprema. Ja redovno osijedim cekajuci ga i fino mu najavim da cu da ga ostavim jednom. Ja obecao, ja ispunio Cekam ja tako, i cekam, i cekam, i cekam da pozlenis vise od cekanja. Vidim otvaraju se njegova ulazna vrata, on izlazi - ja palim kola, on prilazi a ja po gasu i odem Ni to nije pomoglo da se promjeni, jos mi se cini da je posle i vise kasnio

You're not your job. You're not how much money you have in the bank. You're not the car you drive. You're not your fucking khakis. You're the all-singing, all-dancing crap of the world.

staro
  (#5 (permalink))
irnik
Moderator
irnik je dostigao maksimumirnik je dostigao maksimumirnik je dostigao maksimumirnik je dostigao maksimumirnik je dostigao maksimumirnik je dostigao maksimumirnik je dostigao maksimumirnik je dostigao maksimumirnik je dostigao maksimumirnik je dostigao maksimumirnik je dostigao maksimum

Član od: 01.04.2006.
Poslednji login: juče 01:54
Odgovor: Kasnite li? - 07.05.2006, 08:12

Ja se trudim da dodjem na vrijeme i da me ljudi ne cekaju . Medjutim, i meni se nekad "omakne" - pa zakasnim, ali vrlo rijetko (ali ne duze od 5 min) .

"I may not have gone where I intended to go, but I think I have ended up where I needed to be." Douglas Adams.

staro
  (#6 (permalink))
HLEBmaster
Ser Žile
HLEBmaster je dostigao maksimumHLEBmaster je dostigao maksimumHLEBmaster je dostigao maksimumHLEBmaster je dostigao maksimumHLEBmaster je dostigao maksimumHLEBmaster je dostigao maksimumHLEBmaster je dostigao maksimumHLEBmaster je dostigao maksimumHLEBmaster je dostigao maksimumHLEBmaster je dostigao maksimumHLEBmaster je dostigao maksimum

Član od: 14.03.2006.
Poslednji login: 03.09.2008 21:41
Godine: 32
Odgovor: Kasnite li? - 07.05.2006, 10:39

Inače ne kasnim, ali mi u zadnje vreme ide od ruke zahvaljujuci ..pa..krugu ljudi sa chata

Ko tebe kamenom, ti njega 'lebom;
Za 'leba i uz 'leba..;

staro
  (#7 (permalink))
Meggy
Veteran
Meggy je uzor za ostaleMeggy je uzor za ostaleMeggy je uzor za ostaleMeggy je uzor za ostaleMeggy je uzor za ostaleMeggy je uzor za ostaleMeggy je uzor za ostaleMeggy je uzor za ostaleMeggy je uzor za ostaleMeggy je uzor za ostale

Član od: 12.03.2006.
Poslednji login: 11.12.2006 13:27
Godine: 31
Odgovor: Kasnite li? - 07.05.2006, 12:27

Uglavnom ne kasnim, osim ako imam dovoljno dobar razlog. Najvise od svega mrzim kada kasnim zbog nekog drugog. Tada znam da ne zavisi od mene kada cu stici na odredjeno mesto, vec od nekog drugog koga ja moram da cekam, a ko je, po nepisanom pravilu, nonshalancija teska
Ne volim cak ni kad sedim kod kuce i cekam nekog da dodje kod mene Moja kuma ima obicaj da kaze da ce doci kod mene tad-i-tad, a dodje jedno sat-dva kasnije

Gather ye rosebuds while ye may...

staro
  (#8 (permalink))
Mater Vetru
Botino blago
Mater Vetru je uzor za ostaleMater Vetru je uzor za ostaleMater Vetru je uzor za ostaleMater Vetru je uzor za ostaleMater Vetru je uzor za ostaleMater Vetru je uzor za ostaleMater Vetru je uzor za ostaleMater Vetru je uzor za ostale

Član od: 19.04.2006.
Poslednji login: 27.08.2008 20:17
Godine: 32
Odgovor: Kasnite li? - 07.05.2006, 14:11

Redovno. Taki mi karakter. I kad se ponekad desi da stignem na vreme, osećam se...nekako prazno.
To nam je porodična crta. Ozbiljno,moj pradeda Branko je zakasnio na sopstveno streljanje. Odazvao se čovek uredno pozivu,oprostio se sa familijom, ali je kasnio šinobus za Petrovgrad(formerly known as Bečkerek).Pedantnom Švabi nije ništa drugo ostalo nego da konstatuje da je izgubio red i da će sad morati malo da sačeka.E,a onda je moj pradeda postao konjušar nekom Folksdojčeru...ali to je već druga priča. Zato ja uvek kasnim, zlu ne trebalo.

staro
  (#9 (permalink))
Goga
Mama u Boji
Goga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimum

Član od: 08.04.2006.
Poslednji login: danas 12:51
Godine: 34
Odgovor: Kasnite li? - 07.05.2006, 20:57

Citat:
HLEBmaster kaže:
Inače ne kasnim, ali mi u zadnje vreme ide od ruke zahvaljujuci ..pa..krugu ljudi sa chata

Ne volim da kasnim, tako da sam u stanju da krenem mnogo ranije, čak i da malo sačekam, samo da ne kasnim. tu osobinu ili naviku sam pokupila od tate . kao što ne volim da kasnim, ne volim ni da čekam, iščekujem.

staro
  (#10 (permalink))
Captain Jack
Jolly Roger
Captain Jack je dostigao maksimumCaptain Jack je dostigao maksimumCaptain Jack je dostigao maksimumCaptain Jack je dostigao maksimumCaptain Jack je dostigao maksimumCaptain Jack je dostigao maksimumCaptain Jack je dostigao maksimumCaptain Jack je dostigao maksimumCaptain Jack je dostigao maksimumCaptain Jack je dostigao maksimumCaptain Jack je dostigao maksimum

Član od: 08.04.2006.
Poslednji login: 03.09.2008 07:32
Odgovor: Kasnite li? - 08.05.2006, 00:45

Nikada Stvarno nikada,volim da postujem svoje i tudje vreme,cekam samo kad moram.Bas za Uskrs,imali smo zakazanu sluzbu u grckoj crkvi u pola deset,niko se nije pojavio osim mene pa je pop odlozio sluzbu za pola sata,ja u jednom trenutku pomislio da sam poslednji Srbin u ovom delu sveta
Jednostavno izbegavam sastanke sa ljudima koje znam da su nemarni,ako moram da cekam,to radim ne vise od deset minuta,a kad sam u