|
| Registracija | Uputstvo | Lista članova | Pretraga | Današnje poruke | Označite forume kao pročitane | Kalendar |
![]() |
|||||||
|
|||||||
| Pričaonica Mesto namenjeno neobaveznim i opuštenim temama |
![]() |
|
|
LinkBack | Alati vezani za temu | Vrste prikaza |
Privesci za ključeve |
|
Odgovor: Privesci za ključeve |
|
|
|
|
White Eagle
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 20.03.2006.
Poslednji login: 27.10.2007 16:37
Pol: Muško
Godine: 25
|
Odgovor: Privesci za ključeve -
24.05.2006, 17:24
E nikad mi to nije bilo jasno - 1 ključ i 101 privezak.
Imam samo dva - Svetog Đorđa i člansku kartu od CD kluba kada su se igre za PC iznajmljivale. Uspomena na stara dobra vremena. Naravno, na ključevima od kola visi znak rendžera. ![]() Neki ljudi samo zinu, pa zagade okolinu... ![]() Nisam paranoičan, ali to ne znači da me neko ne progoni!
|
|
|
|
|
|
Snebivljiva Aždaja
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Član od: 13.03.2006.
Poslednji login: danas 22:52
Pol: Žensko
Godine: 33
|
24.05.2006, 17:48
Citat:
Pa ovo je dakle postalo simptomatično i zabrinjavajuće Samo da izjavim za televiziju da sam i ja imala cuclu al' se raspala Citat:
![]()
|
||
|
|
|
|
|
... baba Ruija ~
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Poslednji login: 26.11.2008 05:17
|
24.05.2006, 17:50
Citat:
![]() Citat:
za sbaki kljuc bar po dva priveska... najmanje ![]() |
||
|
|
|
|
|
Poznata faca
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 24.05.2006.
Poslednji login: 13.01.2007 06:22
Godine: 27
|
26.05.2006, 14:20
Tema kao stvorena za mene,megalomana.Ja sam Sonja i imam problem sa nekontrolisanim kacenjem privezaka za kljuceve
Kao mladja uvek sam volela neke pufnasre ogromne zivuljke-dugo sam imala belog mecu Coca Cola kog sam donela iz Pariz',ali nije bio praktican,kako su se kljucevi non stop noshali (tad je bilo popularno nositi ih u ruci ulicom )..brzo se prljao.Posle je na red dosla patka od po' metra ,koju je brzo smenila Milka kravica...i tako dalje i tako blize.Sada,sa svakog putovanja donesem neko privesce sa natpisom grada/zemlje is koje je i to mi je bas nesto mnogo zanimljivo.Tako da uvek mogu da se pravim vazna 'di sam sve bila Imam,...dva kljuca a sigurno nekih 8,9 privezaka...sto je s jedne strane dobro,snalazim se super u brlogu svoje torbe,nikad ih nisam zaturila...a s druge strane sto neko rece,tezina je to..tako da se u stvari cesto bavim s bodibilding :teg: Od igrackica,kao uspomena na nekadasnje navike,ostala mi je samo jedna NICI riba-djavo...obozavam je. ![]()
|
|
|
|
|
|
Snebivljiva Aždaja
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Poslednji login: danas 22:52
Godine: 33
|
30.05.2006, 16:13
I ovo je zakačeno od danas na moje ključeve
stigla mi Sova i donela ga ![]() Isti je ovakav samo ima srce na goozi a ne na stomaku ![]() Vešticeeeeeeeeeee ![]()
|
|
|
|
|
|
Iskusni forumdžija
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 17.05.2006.
Poslednji login: 22.09.2008 21:02
Godine: 30
|
30.05.2006, 19:34
od otkaza smanjih broj kljuceva ..sad ih je desetak ..hehe..a od privezaka imam onu manualovu cizmu/martinu... polovinu medveda "best friend" (druga polovina je kod najbolje drugarice) i to je to
![]() |
|
|
|