VojvodinaCafe
Index - Forumi - Chat - Blog - Upoznavanje - Galerije - Igre - Download
Registracija Uputstvo Lista članova Pretraga Današnje poruke Označite forume kao pročitane Kalendar

Vrati se nazad   VojvodinaCafe Forum > Zabava > Pričaonica

Pričaonica Mesto namenjeno neobaveznim i opuštenim temama

Odgovor

LinkBack Alati vezani za temu Vrste prikaza
Odgovor: Kasnite li?
staro
  (#51 (permalink))
LollyPop
Početnik
LollyPop je na dobrom putu

Član od: 16.05.2007.
Poslednji login: 30.05.2007 12:35
Pol: Žensko
Godine: 26
Odgovor: Kasnite li? - 16.05.2007, 23:45

juj...da...to mi je baš mana...
kasnim..ali srečom ne više od 3min...

Između moje moći da kažem
i tvoje da čuješ,

stanuje sam đavo.

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice
staro
  (#52 (permalink))
Dejan B
Početnik
Dejan B je uzor za ostaleDejan B je uzor za ostaleDejan B je uzor za ostaleDejan B je uzor za ostaleDejan B je uzor za ostaleDejan B je uzor za ostaleDejan B je uzor za ostaleDejan B je uzor za ostale

Član od: 30.04.2007.
Poslednji login: juče 10:46
Pol: Muško
Godine: 24
Odgovor: Kasnite li? - 17.05.2007, 11:01

Ne volim da kasnim i zbog toga uvek krenem ranije pa makar i čekao. Mislim da tuđe vreme treba poštovati, i isto tako zahtevati da neko poštuje vaše vreme. Inače ako neko kasni ja ga čekam oko 10 minuta a onda, ako sam u mogućnosti, zovem tu osobu da vidim razlog kašnjenja i još koliko imam da čekam. Ako je neko razumno vreme ja sačekam još malo, a ako ne otkazujem sve i idem svojim putem.

staro
  (#53 (permalink))
cicka
BitterSweet
cicka je miljenik mnogih članovacicka je miljenik mnogih članovacicka je miljenik mnogih članovacicka je miljenik mnogih članovacicka je miljenik mnogih članovacicka je miljenik mnogih članova

Član od: 15.05.2007.
Poslednji login: 04.08.2007 15:25
Godine: 25
Odgovor: Kasnite li? - 17.05.2007, 11:10

Iako sam zensko ne volim da kasnim, volim da stignem svugde 10-15 minuta ranije jer nikad ne znas sta te moze snaci....da li ce ti se probusiti guma na putu, spic, itd....tako da krenem malo ranije, slazem se sa Dejanom da treba tudje vreme postovati i iskreno jako se razbesnim kad mi prijateljice kasne i to bez ikakvih validnih razloga.

Osmeh Je Kriva Linija Koja Ispravlja Sve Stvari

staro
  (#54 (permalink))
zdenkavuk
v u c i c a
zdenkavuk je uzor za ostalezdenkavuk je uzor za ostalezdenkavuk je uzor za ostalezdenkavuk je uzor za ostalezdenkavuk je uzor za ostalezdenkavuk je uzor za ostalezdenkavuk je uzor za ostalezdenkavuk je uzor za ostalezdenkavuk je uzor za ostalezdenkavuk je uzor za ostale

Član od: 25.01.2007.
Poslednji login: 30.11.2008 01:49
Odgovor: Kasnite li? - 17.05.2007, 13:23

...jutros na posao...

sreca je kada pored sebe imas voljene osobe

staro
  (#55 (permalink))
dndr
Iskusni forumdžija
dndr će uskoro postati poznat člandndr će uskoro postati poznat člandndr će uskoro postati poznat član

Član od: 16.04.2007.
Poslednji login: 18.11.2008 09:07
Godine: 41
Odgovor: Kasnite li? - 17.05.2007, 14:08

Imam loša iskustva sa kašnjenjem iz mlađih dana, zato uvijek nastojim doći 5 min prije vremena.

staro
  (#56 (permalink))
la femme
Poznata faca
la femme je savršen članla femme je savršen članla femme je savršen članla femme je savršen članla femme je savršen članla femme je savršen članla femme je savršen članla femme je savršen članla femme je savršen članla femme je savršen članla femme je savršen član

Član od: 21.02.2007.
Poslednji login: 28.12.2007 16:38
Godine: 28
Odgovor: Kasnite li? - 17.05.2007, 14:21

Sad bi moje drugarice umrle od smeha da vide da odgovaram na ovu temu, jer znaju da jedina stvar koja me moze izbaciti iz takta jeste necije kasnjenje!

Ja, u principu, nikad ne kasnim, obicno dodjem i ranije jer se osecam jako neprijatno znajuci da tamo neko stoji k'o budala i ceka me!

A imam jednu drugaricu, veoma blisku, koja uvek, ali uvek kasni! I to nisu kasnjenja od 5-10 min (sto se tolerise), cesto je i duze. Medjutim, zanimljivo je da ona uvek kasni i uvek je vesela i nasmajana, ali kad vidi moju smrknutu facu , onda joj uglavnom vise i nije do smeha... To je jedina stvar zbog koje smo se svadjale... Ja, jednostavno, ne mogu da shvatim da neko moze da ima tako malo obzira prema osobi koja ceka.... A tek razlozi za kasnjenje... bas je neko dosao kad je ona krenula, bas je neko zamolio da uradi nesto, bas je neko nazvao na telefon, morala je da zavrsi sa sminkanjem, itd. Retko kad nesto ubedljivo!

Dolazenje na vreme je, kao sto neko rece, postovanje druge osobe i njenog vremena. Naravno da niko nije savrsen i da se svakom moze desiti da zakasni ponekad, ali kad to neko stalno radi... ja tu ne mogu da nadjem opravdanje! Jednostavno, nije u redu!

staro
  (#57 (permalink))
remorker-bgd
Iskusni forumdžija
remorker-bgd je uzor za ostaleremorker-bgd je uzor za ostaleremorker-bgd je uzor za ostaleremorker-bgd je uzor za ostaleremorker-bgd je uzor za ostaleremorker-bgd je uzor za ostaleremorker-bgd je uzor za ostaleremorker-bgd je uzor za ostaleremorker-bgd je uzor za ostale

Član od: 13.03.2007.
Poslednji login: 26.11.2008 10:49
Godine: 28
Odgovor: Kasnite li? - 17.05.2007, 14:33

Opet se slazem...

I ja sam se sa raznim ljudima godinama natezao oko kasnjenja...jer isto smatram da je u pitanju nepostovanje tudjeg vremena...a samim tim i osobe koja je stigla na vreme...

Dugo mi je trebalo da se odlucim da jednom odem, nakon 5 minuta cekanja (osobe koju sam mesecima molio da prestane da kasni), i od tada, gle cuda, ta osoba stize uvek na vreme...iako se ne druzimo vise toliko, pa su i vidjanja mnogo redja...

...baš polaze galije...
...do vina i maslina...
...ajmo malo na jug Italije...
...zatvori oči...

staro
  (#58 (permalink))
broj310
mornar iz gibraltara
broj310 je dostigao maksimumbroj310 je dostigao maksimumbroj310 je dostigao maksimumbroj310 je dostigao maksimumbroj310 je dostigao maksimumbroj310 je dostigao maksimumbroj310 je dostigao maksimumbroj310 je dostigao maksimumbroj310 je dostigao maksimumbroj310 je dostigao maksimumbroj310 je dostigao maksimum

Član od: 19.04.2007.
Poslednji login: danas 20:39
Godine: 35
Odgovor: Kasnite li? - 17.05.2007, 17:14

ретко,када нешто обећам,ту сам на време +- десетак минута...

лицем ка ветру
с ветром уз лице

staro
  (#59 (permalink))
piquer
Banovan
piquer je na dobrom putu

Član od: 11.04.2007.
Poslednji login: 09.10.2007 11:49
Godine: 24
Odgovor: Kasnite li? - 26.05.2007, 16:00

Da

staro
  (#60 (permalink))
tibor
Banovan
tibor je miljenik mnogih članovatibor je miljenik mnogih članovatibor je miljenik mnogih članovatibor je miljenik mnogih članovatibor je miljenik mnogih članovatibor je miljenik mnogih članova

Član od: 09.03.2007.
Poslednji login: 19.07.2007 20:27
Godine: 48
Odgovor: Kasnite li? - 26.05.2007, 16:05

ako zakasnim nije zbog mene , saobracaj ili tome slicno , inace postujem tudju tacnost i vreme , a
sto se manje obavezujesh na sastanke manje ces kasniti ili cekati ....
svakako se shalim

Odgovor

Članovi koji trenutno čitaju ovu temu: 1 (0 članova i 1 gostiju)

Alati vezani za temu
Vrste prikaza

Vaš status
Ne možete da pokrenete novu temu
Ne možete da odgovarate na postavljene poruke
Ne možete da priložite fajlove uz poruku
Ne možete da prepravljate svoje poruke

vB kod je uključen
Smajliji su uključeni
[IMG] kod je uključen
HTML kod je isključen
Trekbek je uključen