Sad bi moje drugarice umrle od smeha da vide da odgovaram na ovu temu, jer znaju da jedina stvar koja me moze izbaciti iz takta jeste necije kasnjenje!
Ja, u principu, nikad ne kasnim, obicno dodjem i ranije jer se osecam jako neprijatno znajuci da tamo neko stoji k'o budala i ceka me!
A imam jednu drugaricu, veoma blisku, koja uvek, ali uvek kasni! I to nisu kasnjenja od 5-10 min (sto se tolerise), cesto je i duze. Medjutim, zanimljivo je da ona uvek kasni i uvek je vesela i nasmajana, ali kad vidi moju smrknutu facu

, onda joj uglavnom vise i nije do smeha...

To je jedina stvar zbog koje smo se svadjale... Ja, jednostavno, ne mogu da shvatim da neko moze da ima tako malo obzira prema osobi koja ceka.... A tek razlozi za kasnjenje... bas je neko dosao kad je ona krenula, bas je neko zamolio da uradi nesto, bas je neko nazvao na telefon, morala je da zavrsi sa sminkanjem, itd.

Retko kad nesto ubedljivo!
Dolazenje na vreme je, kao sto neko rece, postovanje druge osobe i njenog vremena. Naravno da niko nije savrsen i da se svakom moze desiti da zakasni ponekad, ali kad to neko stalno radi... ja tu ne mogu da nadjem opravdanje! Jednostavno, nije u redu!