VojvodinaCafe
Index - Forumi - Chat - Blog - Upoznavanje - Galerije - Igre - Download
Registracija Uputstvo Lista članova Pretraga Današnje poruke Označite forume kao pročitane Kalendar

Vrati se nazad   VojvodinaCafe Forum > Zabava > Pričaonica

Pričaonica Mesto namenjeno neobaveznim i opuštenim temama

Odgovor

LinkBack Alati vezani za temu Vrste prikaza
Odgovor: Kasnite li?
staro
  (#31 (permalink))
cabb
Legenda
cabb je dijamantcabb je dijamantcabb je dijamantcabb je dijamantcabb je dijamant

Član od: 08.10.2006.
Poslednji login: juče 22:26
Pol: Muško
Odgovor: Kasnite li? - 04.12.2006, 17:03

Yutros "zakasnih" na posao,ali mi nije zao jer je uzrok tome bila jeda veoma prijatna prica ovde,na forumu... (i sutra cu zakasniti )

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice
staro
  (#32 (permalink))
brown eye girl
Iskusni forumdžija
brown eye girl će uskoro postati poznat članbrown eye girl će uskoro postati poznat član

Član od: 22.11.2006.
Poslednji login: 13.12.2006 20:09
Pol: Žensko
Godine: 42
Odgovor: Kasnite li? - 04.12.2006, 20:20

U principu, ne volim kada drugi kasne - zato, ni sama ne volim da kasnim. Obicno stizem na vreme, nekada i pre vremena!

Jos postojim i jos me ima!

staro
  (#33 (permalink))
Najgora
Nepopravljiva
Najgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimum

Član od: 26.08.2006.
Poslednji login: juče 22:35
Godine: 33
Odgovor: Kasnite li? - 04.12.2006, 20:43

Trudim se da ne kasnim ali mi se u poslednje vreme često dešava

staro
  (#34 (permalink))
makycica
Iskusni forumdžija
makycica je dijamantmakycica je dijamantmakycica je dijamantmakycica je dijamant

Član od: 25.09.2006.
Poslednji login: 07.07.2008 22:50
Odgovor: Kasnite li? - 27.12.2006, 15:57

Mrzim kad neko kasni i kad moram da čekam...

Ja skoro nikad ne kasnim i ako znam da ne mogu da stignem na vreme uvek se nekako snadjem ili pozovem i javim da ću kasniti...

Nisam ni ja savršena, naravno da mi se desilo da sam kasnila ali kažem,trudim se da izbegavam...a tih nekih 5 minuta to već može toliko i da se progleda kroz prste...

staro
  (#35 (permalink))
blueella
x3m member
blueella je savršen članblueella je savršen članblueella je savršen članblueella je savršen članblueella je savršen članblueella je savršen članblueella je savršen članblueella je savršen članblueella je savršen članblueella je savršen članblueella je savršen član

Član od: 28.09.2006.
Poslednji login: 23.10.2008 06:53
Odgovor: Kasnite li? - 13.02.2007, 07:48

ima 10 dana kako dolazim poslednja na posao

Ili ne pokusavaj, ili dovrsi!

staro
  (#36 (permalink))
silvia
Moderator
silvia je dostigao maksimumsilvia je dostigao maksimumsilvia je dostigao maksimumsilvia je dostigao maksimumsilvia je dostigao maksimumsilvia je dostigao maksimumsilvia je dostigao maksimumsilvia je dostigao maksimumsilvia je dostigao maksimumsilvia je dostigao maksimumsilvia je dostigao maksimum

Član od: 01.11.2006.
Poslednji login: danas 12:25
Godine: 29
Odgovor: Kasnite li? - 13.02.2007, 10:56

uhhhh....moram da zakasnim bar 5 minuta......sta cu? to mi je u krvi

Ono što može i biti i ne biti uvek se, na kraju krajeva, pokori onome što mora biti.

staro
  (#37 (permalink))
Tigerlily
Iskusni forumdžija
Tigerlily je miljenik mnogih članovaTigerlily je miljenik mnogih članovaTigerlily je miljenik mnogih članovaTigerlily je miljenik mnogih članovaTigerlily je miljenik mnogih članovaTigerlily je miljenik mnogih članova

Član od: 24.01.2007.
Poslednji login: 11.08.2008 16:31
Godine: 25
Odgovor: Kasnite li? - 13.02.2007, 15:06

Jako retko kasnim, i kad se desi uglavnom postoji dobar razlog. Kašnjenje od 5 minuta i ne smatram kašnjenjem, ali kad me neko natera da stojim 15, 20 ili više minuta, e tada umem da budem teška kao crna zemlja. U principu, i ne čekam toliko, osim - što neko reče - ako je osoba baš u putu i javlja mi da toliko kasni sa dobrim razlogom. Ne podnosim osobe koje kasne iz razloga što mi time govore da ne cene ni mene, ni moje vreme. Svako može da krene na vreme i stigne na vreme, ali neko jednostavno ima previše bitnijih stvari - da natenane stavi šminku, da se presvuče u zadnji čas tri puta i sl. To ne podnosim .

"Poznavati se, značilo bi znati ono što ne treba."

staro
  (#38 (permalink))
Zvonchica
Bee
Zvonchica je dostigao maksimumZvonchica je dostigao maksimumZvonchica je dostigao maksimumZvonchica je dostigao maksimumZvonchica je dostigao maksimumZvonchica je dostigao maksimumZvonchica je dostigao maksimumZvonchica je dostigao maksimumZvonchica je dostigao maksimumZvonchica je dostigao maksimumZvonchica je dostigao maksimum

Član od: 03.12.2006.
Poslednji login: danas 16:04
Godine: 24
Odgovor: Kasnite li? - 13.02.2007, 15:33

Citat:
da natenane stavi šminku, da se presvuče u zadnji čas tri puta i sl. To ne podnosim
Jao, ovo moja kuma radi. I mrzim to. Ako znas kad treba da budes negde zasto se ne potruditi pa poceti ranije spremanje, ili smisliti unapred sta ces obuci...

Ja ne kasnim i ne volim da me neko ceka. Zato i kad se nalazim sa nekim (pa i ako je to ova kuma sto stalno kasni) ja gledam da pozurim i stignem par minuta ranije, jer uvek mislim da ce taj neko stici ranije pa da ne ceka.
I svaki put kazem necu vise tako, al' ne mogu.

~*~*~*~*~*~*~*~*~
Tinkerbell
~*~*~*~*~*~*~*~*~

staro
  (#39 (permalink))
cabb
Legenda
cabb je dijamantcabb je dijamantcabb je dijamantcabb je dijamantcabb je dijamant

Član od: 08.10.2006.
Poslednji login: juče 22:26
Odgovor: Kasnite li? - 13.02.2007, 16:51

Kasnim...
Pa sta?

staro
  (#40 (permalink))
PropelerZviz
a bio je cool tip
PropelerZviz je savršen članPropelerZviz je savršen članPropelerZviz je savršen članPropelerZviz je savršen članPropelerZviz je savršen članPropelerZviz je savršen članPropelerZviz je savršen članPropelerZviz je savršen članPropelerZviz je savršen članPropelerZviz je savršen članPropelerZviz je savršen član

Član od: 03.11.2006.
Poslednji login: 22.11.2008 19:03
Godine: 28
Odgovor: Kasnite li? - 13.02.2007, 17:06

Ne kasnim! I kad zakasnim, javim se, ili to bude do 15min. retko je kad zakasnim više, a to je kad idem kod nekoga. Naj gore je kad cekate nekog u gradu, a ovaj se ne pojavljuje, a sami ste i cekate jednu osobu.

A vi sto kasnite, da vam odma kazem da ste seratori i da cete se kad tad kajati sto ste zakasnili. Ustani 20min ranije.... u ostalom to je totalno babski. Hronično kašnjenje je za psihologa, života mi... a kad kasnite barem da ćutite već počnete patološki da lažete i se**te zasto niste stigli na vreme. Čak ste toliko drski da nekad kažete ljudima koji zakasne 1-2 puta da i oni kasne. To je bolest i to zarazna...
Ok je biti spontan, ali ne uvek na tuđu štetu.

"Ovo mesto nikada neće doneti ikome sreću.
Ali ako padne u pogrešne ruke..."

Odgovor

Članovi koji trenutno čitaju ovu temu: 1 (0 članova i 1 gostiju)

Alati vezani za temu
Vrste prikaza

Vaš status
Ne možete da pokrenete novu temu
Ne možete da odgovarate na postavljene poruke
Ne možete da priložite fajlove uz poruku
Ne možete da prepravljate svoje poruke

vB kod je uključen
Smajliji su uključeni
[IMG] kod je uključen