|
| Registracija | Uputstvo | Lista članova | Pretraga | Današnje poruke | Označite forume kao pročitane | Kalendar |
![]() |
|||||||
|
|||||||
| Pričaonica Mesto namenjeno neobaveznim i opuštenim temama |
![]() |
|
|
LinkBack | Alati vezani za temu | Vrste prikaza |
Odgovor: Kasnite li? |
|
|
|
|
Iskusni forumdžija
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 31.08.2006.
Poslednji login: danas 18:33
Pol: Žensko
Godine: 37
|
Odgovor: Kasnite li? -
13.09.2008, 09:13
Ne volim da kasnim, bar nikad nemam tu nameru, ali je moj problem sto uvek krecem iz kuce u poslednjem momentu. I onda "udaram nogama u guzicu" sto bi rekla moja mama, da bih negde stigla na vreme. Tacno znam koliko mi treba da stignem na posao, ali mi onda zauzet lift ili guzva ispred trafike, mogu pomrsiti racun, pa mi se tako najcesce desava da stignem na vreme, ali s dusom u nosu.
Inace, za sva ostala sastajanja postoji mobilni, i mogucnost da se neko javi ako ce kasniti. Ne fermam nepojavljivanja bez opravdanja koja bar telefonski mogu stici u tacno vreme... |
|
|
|
|
|
Frajla Juca
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 19.07.2008.
Poslednji login: danas 14:03
Godine: 28
|
13.09.2008, 11:06
Uvek kasnim....i uvek sam zadnja gde god treba da se ide, zadnja sam definitovno....
Mrzim sebe zbog toga....al sta cu ne mogu se promeniti takvu me mama rodila...a posto sam lepa sve mi se oprasta hahaha |
|
|
|
|
|
The One
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 01.10.2007.
Poslednji login: danas 22:09
Pol: Muško
Godine: 27
|
13.09.2008, 20:49
Upravo tako. I ja mnogo vodim racuna o tome. Jako retko mi se desava da negde zakasnim, ako vec znam da cu zakasniti, obavezno se javim.
Have you ever had a dream that you were so sure was real? |
|
|
|
|
|
_BLU_
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 22.01.2007.
Poslednji login: danas 22:22
|
14.09.2008, 05:04
Ne volim da cekam, pa se trudim da ni ja ne budem ona koju cekaju. Ali, desava se.
![]() A razlozi za kasnjenje? Paaa...zaboravim gde sam parkirala auto... krenem iz stana i dobijem grceve u stomaku zbog kojih moram da se vratim caskom do klonje, guzva u saobracaju, lutanje...ma ima razloga kol'ko hoces. Ja sam ustvari kao pravda. Spora, ali stignem kad tad ![]() A stvarno sam nesto usporena u poslednje vreme...ne znam koji mi je ![]() Ono sto ne volim je cekanje duze od 15 min. Cesto se desavalo da cekam k'o budala...pa iz dosade pocnem da cackam nos i vrljam sadrzaj prstima, pa kad najzad stignu i pitaju da li dugo cekam, kazem ma joook...a medj' dlanovima lopta velicine glave Sneska Belica. Ko hoce da me ceka i ima vremena za to-neka me ceka. Ko nece i ne moze-ne mora. Ne zameram. Ni ja ne bih ceTkala. Ne dodjes za 15 min...ja odoh. ![]() |
|
|
|
|
|
Boško
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 02.10.2006.
Poslednji login: danas 19:20
Pol: Muško
Godine: 32
|
14.09.2008, 06:00
Ne sjecam se kad sam zadnji put zakasnio, a da nisam imao "prikolicu"
![]() A s druge strane, ako neko kasni da se nadje sa mnom vise od cirka 15 min, taj ce slabo docekati da ga docekam (vat d hel did aj sej ). Ja se lipo pokupim i odem ![]() Crvena zvjezdica na kapi sja, o vratu marama, tralalala |
|
|
|
|
|
medeno srce
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 05.10.2007.
Poslednji login: danas 21:16
Godine: 29
|
14.09.2008, 10:17
Ne volim da kasnim. Nikada nisam nameštala satove da idu unapred da bih ja stizala na vreme, čak šta više, koliko god satova da imam u kući svi pokazuju različito vreme ali ja uvek stižem na vreme.
Kasnim jedino ako je viša sila u pitanju, npr. pokvari se autobus i sl. ali obzirom da je 21. vek mogu iz bilo koje nedođije da se javim mob.tel.-om da kasnim i to onda već ima drugu dimenziju. Ne volim da čekam ljude ukoliko ne znam zašto kasne (uvek može da se javi). Ako čekićam to ne traje više od 10-15 minuta. Kad bi meni dali kišobran, ja ga ne bih potrošio sam
pola mesta ja bih dao nekom, ko je dobar a slučajno sam. |
|
|
|