VojvodinaCafe
Index - Forumi - Chat - Blog - Upoznavanje - Galerije - Igre - Download
Registracija Uputstvo Lista članova Pretraga Današnje poruke Označite forume kao pročitane Kalendar

Vrati se nazad   VojvodinaCafe Forum > Zabava > Pričaonica

Pričaonica Mesto namenjeno neobaveznim i opuštenim temama

Odgovor

LinkBack Alati vezani za temu Vrste prikaza
Odgovor: Priče iz života..
staro
  (#31 (permalink))
Meggy
Veteran
Meggy je uzor za ostaleMeggy je uzor za ostaleMeggy je uzor za ostaleMeggy je uzor za ostaleMeggy je uzor za ostaleMeggy je uzor za ostaleMeggy je uzor za ostaleMeggy je uzor za ostaleMeggy je uzor za ostaleMeggy je uzor za ostale

Član od: 12.03.2006.
Poslednji login: 11.12.2006 13:27
Pol: Žensko
Godine: 31
Odgovor: Priče iz života.. - 29.10.2006, 22:01

Na moju adresu je stigla nimalo bezazlena pretnja () od strane HLEBmastera, koji se pozalio da bi moju konstataciju
Citat:
Yaye kaže:
... (koji je hteo da steknemo utisak da je vredan )
neko eventualno mogao pogresno da shvati, te pomisli da je on unworthy Ovom prilikom mu je javno izvinjavam, te saopstavam javnosti da sam recenicom u zagradi imala na umu da kazem "not so hard working", te da ista nema bas toliko negativnu konotaciju

Gather ye rosebuds while ye may...

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice
staro
  (#32 (permalink))
SQUAW
Snebivljiva Aždaja
SQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimum

Član od: 13.03.2006.
Poslednji login: juče 21:47
Godine: 33
Odgovor: Priče iz života.. - 29.10.2006, 23:26

Zajam ( ) knjiga

Mislim, očito da i ja treba nešto da izjavim za televiziju. Ono prošlo javljanje sam propustila, veštica mi slučajno prekinula niz, a i ovi dvoje sve zapisaše... bila sam do guše u...

... situacijama.

Elem, subota ujutru... pošten svet spava a ja na autobus... ljudi taman pošli na pijac, pecanje ili da vade krv... eto toliko je sati bilo. Ali dobro, ne viđa se Jaje svaki dan, pa se rado uputih na mesto gde se inače istovaruju jaja kada dolaze u tucetu... 'Lebac je kao ustao... mmdaaaa, ali ja to ne znam, nego pretpostavljam pošto se čovek ne javlja na telefon. Ulovih ga na kraju, Jaje se uredno javljalo na svakih 5 minuta (ona čeka, a mi treba to da znamo!) i eto odličnog načina da ti počne subota dan. Leba i Jaja (al' za svaki slučaj... med).

Sa Lebom se nađem na uobičajenom mestu gde se istovaruje Leb, pa se uputimo do tog mesta u gradu koje mi (ne) znamo gde je, ali zato Jaje zna Pomisli čovek, onako dok se približava, gori nešto... muzej... ili kontejneri... a onda se približiš dovoljno i vidiš da je to samo "jedna" najobičnija cigareta...

Ovo je onaj deo gde ide grljenje & ljubljenje.

A onda deo gde ona kaže da NEĆE da pešači.

Pređemo lepo ulicu i zabodemo se u obližnju kafanu. Poslednji put sam tu bila sa mamom pre 25 godina... al' konobar je, ja mislim, još uvek isti. Seli smo u baštu (imamo i pušače), a čekali da poručimo taman toliko da nas lišće zatrpa i da nas onaj dedica koji ga čisti otkrije negde... na proleće. Konobar dolazi vrlo jednostavno... kad odete po njega. Pošto donese porudžbinu konobar se sakriva dublje u prostorije kojima je običnim smrtnicima zabranjen ulaz. Da biste poručili drugu turu morate odmarširati u kuhinju. Tamo ćete ga naći između friteze i frižidera. Doći će odmah. A vi za to vreme možete odigrati partiju šaha... I pored svega toga poželećete da svratite opet, jer situacija opuštenija ne mož' biti

Na insistiranje Lebovo, a na Jajetov pristanak selimo se u drugu kafanu na sunčanje. Zidić prosto mami da podignete noge, ali da biste to učinili morali biste ili da izmestite kompletan inventar ili da se odvojite od društva, a par osušenih listića koje je opalo dok ste pokušavali to da izvedete učiniće da delujete izuzetno nemarno (kao što je u prethodnom postu reč). Pošto Jaje nije moglo da stigne da zapiški prethodnu kafanu, zbog radi nemanja sitnih para za baba seru, a odbijala je da je odvedem i častim piškenje, zapiškila je ovu drugu. I to bukvalno, jer se zatvorila u wc bez sijalice i ko zna da l' je išta uspela da potrefi u kompletnom mraku. Indijanci pak, iskusno piškiriške otvorenih vrata

O pivu ću kasnije, to ću da saberem.

Na Zajam knjiga smo mi iz Beograda stigli autobusom iz B. Zanimljivo. I to grupno Pošto smo saslušali i nismo čuli kad treba da se skupimo za povratak uputili smo se u treću kafanu Pa ne zna se ko brže jede. Jaje je malo temeljnije, sve to prvo lepo nasecka i pripremi a Lebac svoje diskretno proždire. I tuđe.

Ja sam sa sobom od kuće povela i svoju bakteriju, da ne ostane sama povremeno mi se javljala da znam da je tu i da je sve u redu, ali smo je posle malo i zanemarili zato sam joj danas posvetila svu svoju pažnju, pa se bojim da ćemo se uskoro rastati

O kupovini i treženju nepostojećih štandova je bilo reči. O krađi takođe. Ali o najmanjim cimerkama na svetu nije. Jaje nas je upoznala sa kolibrijevim jajetom. Pored nje su i džepna izdanja TOMOVI.

Ah, da, moj balon. Lepi i zeleni A nervozni se ježe kad ga pomaziš Pa zapale još 5 cigara u to ime.

Sad ide deo kad se rastajemo od Leba. Ljubljenje & grljenje.

Jaje nas je upoznala sa još nekim ljudima. Između ostalog sa jednim koji je veliki i snažan (to voli da pokaže i pri rukovanju) i ne daj bože da se sa njim rukujete ako ste nosilac prstenja na skoro svakom prstu. Bez milosti će vam stezati ruku dok vam se svi kamenčići ne ukrste... sutradan ćete pokušavati da sastavite prste, ali bezuspešno... i drugog, nežnog i zamornog koji voli da priča na engleskom, razume se u numerologiju a rado bi sexualno opštio sa vašim drugaricama koje ne poznaje.

Pivo. Ne mož' čovek da popije jedno pivo ili dva, a da mu odmah ne pripišu četiri. Četiri naručena piva nisu i četiri POPIJENA piva, specijalno kada ste u društvu koje voli da vam krade pivo čim okrenete glavu... ili ne okrenete. Dakle, svečano izjavljujem da sam popila pola od dva mala i još malo od jednog i jedno celo.

Za to vreme Jaje je bacilo jedan opušak na zemlju!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

A onda sam ispratila Jaje na autobus.

Sad opet ide deo sa ljubljenjem i grljenjem.

Da, ono sa čika policajcem je istina. Milicija, inače, osim što bije narod, služi i da pojedinca prevede preko ulice. Tako su me učili kad sam bila mala. I da, ja sam se lepo obratila čiki i pitala gde mogu da pređem ulicu a da me ništa ne zgazi a u najavi ni levo ni desno ni semafora ni pešačkog. I da, preveo me preko ulice sa sve onim fluorescentnim odelom koje je usporilo nenormalno frekventan saobraćaj.

Odoh i ja...

Ostalo... čitaćete u mojim memoarima...

Edit: Između pratnje na autobus i ljubljenja i grljenja Jaje je još jednom piškiriškilo... ali u žbunju sa još jednom koleginicom. Na taj način su građani B. doprineli da vegetacija u BG bude bujnija.

Gaa wiin daa-aangoshkigaazo ahaw enaabiyaan gaa-inaabid

Poruku je izmenio SQUAW, 30.10.2006 u 00:12.

staro
  (#33 (permalink))
jega
P I L E N C E
jega je dostigao maksimumjega je dostigao maksimumjega je dostigao maksimumjega je dostigao maksimumjega je dostigao maksimumjega je dostigao maksimumjega je dostigao maksimumjega je dostigao maksimumjega je dostigao maksimumjega je dostigao maksimumjega je dostigao maksimum

Član od: 28.11.2006.
Poslednji login: 24.09.2008 16:55
Pol: Muško
Odgovor: Priče iz života.. - 29.11.2006, 20:03

Alo narode.Nasao sam temu o neplodnosti i upisao se.Na ovoj strani nebih da stvaram setu i melanholiju,nego da "price iz zivota"sa tim sadrzajem treba slobodno tamo kucati.A sto se tice mene sa ovom temom:Sutra ste ga n.............!Ma sala!Imam dobrih stvari da prikazem.

Nije kriv onaj sto dobije-kriv je onaj koji deli!!!

staro
  (#34 (permalink))
Kill Bill
Beatrix Kido
Kill Bill je dostigao maksimumKill Bill je dostigao maksimumKill Bill je dostigao maksimumKill Bill je dostigao maksimumKill Bill je dostigao maksimumKill Bill je dostigao maksimumKill Bill je dostigao maksimumKill Bill je dostigao maksimumKill Bill je dostigao maksimumKill Bill je dostigao maksimumKill Bill je dostigao maksimum

Član od: 27.11.2006.
Poslednji login: 01.05.2008 23:58
Odgovor: Priče iz života.. - 11.12.2006, 21:18

Secam se jednog prajvat partija...
Organizator = majne prijateljica...
Provod = extra,pica pregrsrt puno novih likova tako da nije bilo po principu svuda iste face....ma vrh...
Sutradan zove me ta drugarica koja je organizovala party,kuka sirota neko joj se p*sr'o u bide... ja mortus dolazim sebi,smejem se,umirem...ona vristi preko telefona kaze place joj se a smeje se...ne zna sta da radi...
I nista prodje to...
tek posle jedno nedelju dana nadjem se ja s jednim drugom i tu se povela prica o tom partiju...Tek ce on meni..kaze : "Jbt te zivot al sam se ja otkino na toj zuraji,ulazim u wc kad ono dve wc solje,ja se uvatim prve,a bas mi bilo prigustilo...Kad ono...ja da pustim vodu,nema vodokotlica...znaci ludilo neko..Ja natrpo wc papira preko..."

Ubica mekog srca.

staro
  (#35 (permalink))
HLEBmaster
Ser Žile
HLEBmaster je dostigao maksimumHLEBmaster je dostigao maksimumHLEBmaster je dostigao maksimumHLEBmaster je dostigao maksimumHLEBmaster je dostigao maksimumHLEBmaster je dostigao maksimumHLEBmaster je dostigao maksimumHLEBmaster je dostigao maksimumHLEBmaster je dostigao maksimumHLEBmaster je dostigao maksimumHLEBmaster je dostigao maksimum

Član od: 14.03.2006.
Poslednji login: juče 21:15
Pol: Muško
Godine: 32
Odgovor: Priče iz života.. - 07.01.2007, 19:56

To whom it may concern

Tmuran i siv dan. Dosadna kisha bira nachin da vam se slije za vrat, trazzeci skrivene puteve kroz oshtecene oluke.
Poslednji praznichni dan i najava sutrashnjeg rano jutarnjeg smrznutog smaranja na stanici u chekanju busa do posla..

Dan je takav da su i vrapci odustali od letenja i ostali kod kuce pod strehom. Divan za spavanje. KO je ustao pre 12 samo je produzzio agoniju. Ona mi naravno shalje dimne signale sms om od 8.30.. Nemam snage da odgovorim.. uzimam telefon i u tom polozaju nastavljam spavanje .. Ne znam kad sam ustao ni da li sam ustao.. U glavnom, obukao sam se kada je na telefonu broj novih poruka postao dvocifren...

Ustajem, spremam se..jer VELIKI ORGANIZATOR JE NAJAVIO SVOJ DOLAZAK upotrebivshi sve svoje veshtije veshtine i madjije!

Njih tri vec uveliko sede i chekaju! Katastrofa u tri primerka Haos na Koturaljkama haha Gungula za stolom za troje Sve boje sveta na prostoru od 2 kvadrata. Na stolu razglednice, papiri fotoaparati, cigare, pixle torbice..novchanici.. Jednom rechju haos, a drugom rechju osecam se ko kod kuce... Veshtica je doshla iz Ameriku da je upoznaju svi koji josh nisu videli zzensku verziju antihrista

Jaje, Veshtica i Indijanac.
(iliti zashto zeca nema ?)

Znao sam da ce ovaj dan proci u apsolutnom raspadu. Ona je preuzelaorganizaciju i tu pricha gubi svaki smisao.

Valter potezze putem iz daleka, ne zna dechko gde ide i kod koga, al obichno kad te neko zove taj se i pobrine za smeshtaj Kako da se pobrine za smeshtaj neko ko je doshao juche BG sa namerom da svo vreme provede na ulici?

Elem, potezze se i ko zna koje pivo i pricha se dotakla kog drugog nego Zenona. Pitanje je da li ce kornjacha stici pre zeca ..ili ce Jaje i Veshtica skontati o chemu se radi? Pricha im nije zanimljiva, zanimljivije im je da zezaju govornika, shto je chudno, jer jaje ima veze sa zecom, tj zechevi su u domenu njenog polja interesovanja.... Setite se Vaskresa!

Elem, razglednica ide od ruke doruke, popunjava se beskonachnom i naizgled besmislenom prichom o 4+1 prasetu..
Veshticin drugar koji je svratio na kratko, pobezze kad je naslutio s kim ima posla. No dobro, stigao je neshto popit ..a naravno da ga je zakachila i po koja fotka, jer aparata je medju prisutnima bilo izmedju 10 i 160 ..

Znachi postojala je mala mogucnost da prodjesh nefotografisan samo, ako bash niko nije mrdnuo rukom i sluchajno dotakao neki od okidacha na fotoaparatu..

Koliko komplikovano je shvatiti da ce kornjacha figurativno stici na cilj pre zeca iako bi po logici trebali da stignu istovremeno? Mozda znate za taj stari problem di se trkaju kornjacha i zec, sa tim da kornjacha ima pola puta prednosti? Teorija kazze da ce ona uvek biti za duzzinu preostalog puta ispred zeca.. Ali da ne duzzim, kako god..

Neko ne zzeli da skonta, a neko se uhvati referentne tachke pa sa nje posmatra shta ja i Valter kenjamo..
Projuri ipak prijatan dan.. Kako i gde ode ne zna se. zna se samo da je neko ostao da kunta na klupi jer je promashio zadnji voz za 10 minuta..No ne brine, jer to nikako nije zadnji voz. Neko je promenio kafanu i grejao do polaska busa ... A ja i moja dobra indijanka zavrshismo u krevetu. Na zzalost, razmak izmedju moje i njene strane kreveta bio je dugachak jedno 10 km ..al necemo o razdaljinama...

A u vazduhu ostade neresheno pitanje:

Zashto zec u stvari nije stigao? Vadi li ga to shto se vecina pozvanih nije pojavila (cca pola VCa)?

Ko tebe kamenom, ti njega 'lebom;
Za 'leba i uz 'leba..;

Poruku je izmenio HLEBmaster, 07.01.2007 u 20:24.

staro
  (#36 (permalink))
yige_gui
... baba Ruija ~
yige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimum

Poslednji login: danas 04:10
Odgovor: Priče iz života.. - 21.09.2007, 01:56

nije ne znam kako znachajna pricha, al' ajd'.. chisto da znate kako stvari funkcionishu ovde

caletu danas bilo mnogo zanimljivo, ja bi rekla, pa je odluchio da nazove Hrvatski konzulat i da ih pita da mu daju pozivni broj iz 'merike za Srbiju "chisto da vidim dal' znaju" reche i poche da bira broj.. ja rek'o jesi nash'o pitanje, svaka ti chast..
dobar dan, dobar dan.. bla bla, jel bi mogli molim vas da mi kazhete koji je pozivni broj odavde za Srbiju?" axa, ne znate! a ne znate ni od Slovenaca? ne znate!? a shto? niste u dobrim odnosima sa komshijama!? a jeste!? al' svejedno ne znate broj, ok, hvala.. dovidjenja, dovidjenja...

nije proshlo par minuta, okrece broj Srpskog konzulata.. dobar dan, dobar dan.. bla bla, da li biste molim vas mogli da mi kazhete koji je pozivni broj odavde za Hrvatsku? ne znate? a koji je pozivni broj odavde za Republiku Srpsku? ne znate!? kako to mislite Republika Srpska ima mnogo pozivnih brojeva?
axa, i ne znate kako se odavde poziva bilo koja zemlja na Balkanu? znate da je Srbija 011381.. svaka chast! hvala, dovidjenja..

ne znam ko je ovde loood, al' ako je ovo normalno onda ne znam kuda ide ovaj svet

moomoo meee juuooo

staro
  (#37 (permalink))
yige_gui
... baba Ruija ~
yige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimum

Poslednji login: danas 04:10
Odgovor: Priče iz života.. - 08.10.2007, 00:51

eee ako ja nisam baksuz, onda stvarno ne znam ko jeste..

znachi sinoc, radnja deshavanja: terasa na gajbi moga druga
vreme deshavnja: cca smo tamo doshli oko 9h, znachi negde oko ponoci
broj sudionika: 15ak

nadjemo se prvo kod drugarice koja je tek uselila na gajbu, sklapao drug neki stol i kao shta cemo, ne ide nam se napolje, aj' idem kod njega na terasu, bash mnogo toplo bilo.. i pozovemo josh nekoliko drugara.. usput kupimo brdo voca (grozhdje, mango, dinje, mandarinke, jabuke, krushke, smokve, kikiriki) i pivo i odemo k njemu.. sedimo tako, prichamo, chak ni muzika nije bila mnogo glasna.. kad odjednom PLJUS! ja mokra, od glave do pete.. ne znam shta se deshava.. ma neki kreteni bacili dve kese za djubre, pune ledene vode.. ne verujem da su ciljali, ali strefilo je mene.. sa visine pa cenim jedno 10ak metara.. sigurno 20 litara i ja onako mokra sedim, tresem se.. njih trojica su roku minute bili na krovu zgrade do, ali dzabe, nije nikog bilo, samo ostaci vode.. pocheli da idu od vrata do vrata da vide jel neko neshto vidio.. odma pozvali policiju.. hteli i hitnu, no ja nisam dala, jer nemam osiguranje a nismo josh tachno znali dal' imam potres mozga ili ne.. ilegalci pobegli sa mesta nesrece kad smo pozvali murju () i onda natezenja sa nespobnom policijom, koja nije htela nishta ni da poduzima jer nije bilo dokaza protiv nikoga.. josh su iskomentarisali u fazonu "sou vaj daznt jor frend gou to emrdzensi rum if shi iz det bedli hrt?" jea, hau jes nou.. jor helt sistem vorks prfektli ven ju dont hev inshurans i onda zvali gazdu zgrade, taj kazhe, pa da zhalili su se, ali ja nishta nisam poduzeo, a i ne smem da vam kazhem ko je to bio.. ovi moji popizdeli, hteli da ga biju.. onda sam nakon shoka ja malo doshla sebi, glava ni vrat me nisu boleli, vrtoglavicu niisam imala, pa smo zakljuchili struchno kao kolektiv da nije u pitanju potres mozga.. kad sam videla kolike su to kese bile i josh i slomljena stolica, podne mi je bilo posle su me naravno zajebavali da nemam ja neke veze sa Bosnom kad imam tako tvrdu glavu
uglavnom, cedila sam sve sa sebe, torba se nakvasila, sve mi mokro, od novaca i dokumenata, do mobilnog, koji ne radi do aparata za slikanje kojeg sam JUCHE kupila a o papirnatim stvarima u torbi necu ni da pricham
dobro da su bile kese vode, da nisu bile kante vode ili cigle ili neshto tako

al' dobro, izvukoh zhivu glavu, to je bitno, lajf gouz on

p.s. jel neko struchan ovde da kazhe da se neki simptomi mogu i kasnije javiti?

moomoo meee juuooo

staro
  (#38 (permalink))
SQUAW
Snebivljiva Aždaja
SQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimum

Poslednji login: juče 21:47
Godine: 33
Odgovor: Priče iz života.. - 08.10.2007, 01:00

Citat:
p.s. jel neko struchan ovde da kazhe da se neki simptomi mogu i kasnije javiti?
Ništa ne brini, ti simptome imaš od ranije Može da se javi eventualno simptom ispravnog aparata, kad se prosuši malo. Sledeći put ponesi magični štit kad izlaziš, pa zar ja da te učim, pobogu!

Gaa wiin daa-aangoshkigaazo ahaw enaabiyaan gaa-inaabid