|
| Registracija | Uputstvo | Lista članova | Pretraga | Današnje poruke | Označite forume kao pročitane | Kalendar |
![]() |
|||||||
|
|||||||
| Pričaonica Mesto namenjeno neobaveznim i opuštenim temama |
![]() |
|
|
LinkBack | Alati vezani za temu | Vrste prikaza |
Kasnite li? |
|
Odgovor: Kasnite li? |
|
|
|
Početnik
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 27.03.2006.
Poslednji login: 15.03.2007 18:41
Pol: Muško
|
Odgovor: Kasnite li? -
07.05.2006, 04:43
Uvek kasnim, to mi je zaštitni znak.
![]()
|
|
|
|
|
|
typingerrormaker :)
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 12.03.2006.
Poslednji login: 30.11.2008 05:57
Godine: 27
|
07.05.2006, 07:15
Ne volim da cekam i ne zelim da drugi mene cekaju
Desilo mi se da su me jednom cekali, ali ne mojom krivicom pa skontao sma da se radi o drugom ulazu u robnu kucu i tek posle pola sata cekanja odlucim da malo prosetam i naidjem na ulaz ispred kog su me cekali, kad ono prezivjeh sve cu... ja se malo zbun'o A uvijek sam imao srecu da cekam nekoga. Jedan drug je uvijek cekao zadnjih 5 min da krene da se sprema. Ja redovno osijedim cekajuci ga i fino mu najavim da cu da ga ostavim jednom. Ja obecao, ja ispunio Cekam ja tako, i cekam, i cekam, i cekam da pozlenis vise od cekanja. Vidim otvaraju se njegova ulazna vrata, on izlazi - ja palim kola, on prilazi a ja po gasu i odem Ni to nije pomoglo da se promjeni, jos mi se cini da je posle i vise kasnio ![]() |
|
|
|
|
|
Moderator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 01.04.2006.
Poslednji login: danas 06:33
Pol: Žensko
|
07.05.2006, 08:12
Ja se trudim da dodjem na vrijeme i da me ljudi ne cekaju
. Medjutim, i meni se nekad "omakne" - pa zakasnim, ali vrlo rijetko (ali ne duze od 5 min) . |
|
|
|
|
|
Ser Žile
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 14.03.2006.
Poslednji login: danas 20:56
Godine: 32
|
07.05.2006, 10:39
Inače ne kasnim, ali mi u zadnje vreme ide od ruke zahvaljujuci ..pa..krugu ljudi sa chata
![]() Za 'leba i uz 'leba..;
|
|
|
|
|
|
Veteran
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 12.03.2006.
Poslednji login: 11.12.2006 13:27
Godine: 31
|
07.05.2006, 12:27
Uglavnom ne kasnim, osim ako imam dovoljno dobar razlog. Najvise od svega mrzim kada kasnim zbog nekog drugog. Tada znam da ne zavisi od mene kada cu stici na odredjeno mesto, vec od nekog drugog koga ja moram da cekam, a ko je, po nepisanom pravilu, nonshalancija teska
![]() Ne volim cak ni kad sedim kod kuce i cekam nekog da dodje kod mene Moja kuma ima obicaj da kaze da ce doci kod mene tad-i-tad, a dodje jedno sat-dva kasnije
|
|
|
|
|
|
Botino blago
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 19.04.2006.
Poslednji login: 27.08.2008 20:17
Godine: 32
|
07.05.2006, 14:11
Redovno. Taki mi karakter.
I kad se ponekad desi da stignem na vreme, osećam se...nekako prazno.To nam je porodična crta. Ozbiljno,moj pradeda Branko je zakasnio na sopstveno streljanje. Odazvao se čovek uredno pozivu,oprostio se sa familijom, ali je kasnio šinobus za Petrovgrad(formerly known as Bečkerek).Pedantnom Švabi nije ništa drugo ostalo nego da konstatuje da je izgubio red i da će sad morati malo da sačeka.E,a onda je moj pradeda postao konjušar nekom Folksdojčeru...ali to je već druga priča. Zato ja uvek kasnim, zlu ne trebalo. ![]() |
|
|
|
|
|
Jolly Roger
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 08.04.2006.
Poslednji login: 26.11.2008 16:54
|
08.05.2006, 00:45
Nikada
Stvarno nikada,volim da postujem svoje i tudje vreme,cekam samo kad moram.Bas za Uskrs,imali smo zakazanu sluzbu u grckoj crkvi u pola deset,niko se nije pojavio osim mene pa je pop odlozio sluzbu za pola sata,ja u jednom trenutku pomislio da sam poslednji Srbin u ovom delu sveta Jednostavno izbegavam sastanke sa ljudima koje znam da su nemarni,ako moram da cekam,to radim ne vise od deset minuta,a kad sam u vezi jasno stavim do znanja da nema cekanja ![]() |
|
|
|
|
|
Početnik
![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 06.04.2006.
Poslednji login: 07.10.2006 18:58
Godine: 19
|
Nisam navikao da kasnim, jer se cesto srecem sa ljudima koji su jako vremenski ograniceni.
Ali moram priznati da su me devojke i drugarice upropastile, jer stalno kasne, zato i ja kasnim kada trebam da se vidim sa njima... Znaci: nikako ne spajati posao i uzivanje! ![]() |
|
|
|