VojvodinaCafe
Index - Forumi - Chat - Blog - Upoznavanje - Galerije - Igre - Download
Registracija Uputstvo Lista članova Pretraga Današnje poruke Označite forume kao pročitane Kalendar

Vrati se nazad   VojvodinaCafe Forum > Zabava > Pričaonica

Pričaonica Mesto namenjeno neobaveznim i opuštenim temama

Odgovor

LinkBack Alati vezani za temu Vrste prikaza
Odgovor: Zivot je lep kada...
staro
  (#121 (permalink))
kolja
Početnik
kolja će uskoro postati poznat član

Član od: 12.12.2007.
Poslednji login: 14.07.2008 17:41
Pol: Žensko
Godine: 45
Odgovor: Zivot je lep kada... - 26.12.2007, 23:03

.....se osetis ziv.

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice
staro
  (#122 (permalink))
Kalina
....dream chaser....
Kalina je dostigao maksimumKalina je dostigao maksimumKalina je dostigao maksimumKalina je dostigao maksimumKalina je dostigao maksimumKalina je dostigao maksimumKalina je dostigao maksimumKalina je dostigao maksimumKalina je dostigao maksimumKalina je dostigao maksimumKalina je dostigao maksimum

Član od: 23.10.2007.
Poslednji login: juče 20:08
Godine: 28
Odgovor: Zivot je lep kada... - 27.12.2007, 14:49

...kada sneg prekriva pejzaz....

" Samo onaj ko u teskobi strepi, mir svoj nalazi, samo onaj ko u donji svet silazi,
voljenu spasava, samo onaj ko noz vadi Isaka dobija."
Soren Kierkegaard

staro
  (#123 (permalink))
zrnce
IhLibeDihtung....
zrnce je dostigao maksimumzrnce je dostigao maksimumzrnce je dostigao maksimumzrnce je dostigao maksimumzrnce je dostigao maksimumzrnce je dostigao maksimumzrnce je dostigao maksimumzrnce je dostigao maksimumzrnce je dostigao maksimumzrnce je dostigao maksimumzrnce je dostigao maksimum

Član od: 24.10.2007.
Poslednji login: danas 00:17
Godine: 32
Odgovor: Zivot je lep kada... - 27.12.2007, 17:38

.....se javi moJ drug Mike-Leo....ali ne iz Londona....vec iz SrbiJemaJke...i onda rechi uklopish sa glasom.....i srce bude puno....do vrha.....

....Usna Na KoJoJ Se Mrve Kolachi....

staro
  (#124 (permalink))
zmax
"strašan" zmaj
zmax je dostigao maksimumzmax je dostigao maksimumzmax je dostigao maksimumzmax je dostigao maksimumzmax je dostigao maksimumzmax je dostigao maksimumzmax je dostigao maksimumzmax je dostigao maksimumzmax je dostigao maksimumzmax je dostigao maksimumzmax je dostigao maksimum

Član od: 29.06.2007.
Poslednji login: juče 20:43
Godine: 35
Odgovor: Zivot je lep kada... - 04.01.2008, 17:33

... imaš vremena da uradiš nešto i za sebe.

Ko je mene poznavao, ni pakao mu neće teško pasti.

staro
  (#125 (permalink))
NSdjanka
...seal...
NSdjanka je dostigao maksimumNSdjanka je dostigao maksimumNSdjanka je dostigao maksimumNSdjanka je dostigao maksimumNSdjanka je dostigao maksimumNSdjanka je dostigao maksimumNSdjanka je dostigao maksimumNSdjanka je dostigao maksimumNSdjanka je dostigao maksimumNSdjanka je dostigao maksimumNSdjanka je dostigao maksimum

Član od: 10.04.2007.
Poslednji login: juče 22:13
Odgovor: Zivot je lep kada... - 04.01.2008, 18:11

Kad možeš da kažeš: "Kako je dobro biti -ja"

nije dotakla nista sto bi moglo da boli
njene ruke su bele kao led
njene misli su ciste, ona misli da voli,ona veruje, veruje

staro
  (#126 (permalink))
biterlemon
Legenda
biterlemon je dostigao maksimumbiterlemon je dostigao maksimumbiterlemon je dostigao maksimumbiterlemon je dostigao maksimumbiterlemon je dostigao maksimumbiterlemon je dostigao maksimumbiterlemon je dostigao maksimumbiterlemon je dostigao maksimumbiterlemon je dostigao maksimumbiterlemon je dostigao maksimumbiterlemon je dostigao maksimum

Član od: 01.04.2007.
Poslednji login: juče 23:31
Pol: Muško
Odgovor: Zivot je lep kada... - 05.01.2008, 16:40

Usao sam u banku, stao u red.
Ona je stajala predamnom napola okrenuta prema meni. Pogledom me je odmah fiksirala, dobrodoslica upucen interesantnom neznancu.

Gledala me pravo u oci svojim zanosnim pogledom. Skamenio sam se na trenutak, njena neposrednost me je potpuno iznenadila. Nisam znao sta da uradim, da li da drzim njen pogled ili da ga skrenem sa njenih ociju i da gledam u okolinu onako svojim tipicnim nezainteresovanim pogledom.

Odlucio sam se za tren, tako lepe oci necu ostaviti bez uzvracenih emocija. Gledao sam je dugo nezno, onako kako se samo moze gledati neko kome upravo dajes sve ono sto imas u svom srcu.
Oci su je odale. Bila je zadivljena mojom hrabroscu, videlo se da je davno niko nije tako pogledao. Osecala se vaznom, posebnom. Takva je i bila.

Gledali smo se minutima, skrecuci nase poglede samo na koji trenutak, onako instinktivno da ne privucemo paznju mase.
Za tih nekoliko minuta smo zamenili sve ono divno sto imamo u sebi, razmenili smo nase zivotne istine. Postojali smo samo ona i ja, nije nas niko mogao da poremeti. Ignorisali smo sve oko sebe!

Red se polako odmicalo, priblizavali smo se salteru. Doslo je vreme da odlucim, da li da stupim u akciju ili da propustim trenutak tuznom zaboravu.
Iz dzepa sam izvukao jednu jedinu Negro bombonicu i pruzio joj.

Uzmi!-rekao sam tiho...
Uzmi!-ponovio jos tise, vise pogledom nego recima.
Uzela mi je bombonu, i poklonila osmeh njenim divnim ocima i usnama, osmeh iz kojeg se posle dusa danima hrani.

Oslobodila su se dva saltera, ja sam presao u drugi red do sledeceg saltera a ona je napravila korak napred. Gledali smo se jos neko vreme, dok je moja transakcija resavana.

Mama, -rekla je- mama! - cimajuci majcin kaput.
Njena majka se nije okrenula. Bila je zauzeta raspravom sa sluzbenicom.
Okrenuo sam se prema njoj, pruzio jos jedan lep osmeh, i krenuo prema izlazu.

Mama, mama! - pokusavala je skrenuti paznju na sebe. Niti njena majka, niti iko drugi nisu primetili trenutak srece koju je upravo dozivela...

nisam legenda

Poruku je izmenio biterlemon, 05.01.2008 u 16:45.

staro
  (#127 (permalink))
zdenkavuk
v u c i c a
zdenkavuk je uzor za ostalezdenkavuk je uzor za ostalezdenkavuk je uzor za ostalezdenkavuk je uzor za ostalezdenkavuk je uzor za ostalezdenkavuk je uzor za ostalezdenkavuk je uzor za ostalezdenkavuk je uzor za ostalezdenkavuk je uzor za ostalezdenkavuk je uzor za ostale

Član od: 25.01.2007.
Poslednji login: 27.09.2008 22:48
Odgovor: Zivot je lep kada... - 06.01.2008, 17:29

...kada ti sve ide od ruke...

sreca je kada pored sebe imas voljene osobe

staro
  (#128 (permalink))
sussi
vragolanka
sussi je dostigao maksimumsussi je dostigao maksimumsussi je dostigao maksimumsussi je dostigao maksimumsussi je dostigao maksimumsussi je dostigao maksimumsussi je dostigao maksimumsussi je dostigao maksimumsussi je dostigao maksimumsussi je dostigao maksimumsussi je dostigao maksimum

Član od: 31.05.2007.
Poslednji login: 26.09.2008 22:43
Odgovor: Zivot je lep kada... - 07.01.2008, 19:50

...kada si voljen i volis, kada osetis toplinu ljubavi u dusi i oko sebe...kada uzivas u tome...i kada sebi dozvolis da se glupiras ...

...Koliko god život od tebe traži ozbiljnost, svako treba prijatelja s kojim se može glupirati. ...

staro
  (#129 (permalink))
sonja_ns.
Poznata faca
sonja_ns. obasjava toplim zrakom Suncasonja_ns. obasjava toplim zrakom Suncasonja_ns. obasjava toplim zrakom Suncasonja_ns. obasjava toplim zrakom Suncasonja_ns. obasjava toplim zrakom Suncasonja_ns. obasjava toplim zrakom Suncasonja_ns. obasjava toplim zrakom Sunca

Član od: 12.10.2007.
Poslednji login: 03.09.2008 23:06
Godine: 38
Odgovor: Zivot je lep kada... - 07.01.2008, 21:31

...kada ti krene dobro u Novoj godini

*Od svih istina najdublje su i najtrajnije istine srca*

staro
  (#130 (permalink))
shacky
medeno srce
shacky je dostigao maksimumshacky je dostigao maksimumshacky je dostigao maksimumshacky je dostigao maksimumshacky je dostigao maksimumshacky je dostigao maksimumshacky je dostigao maksimumshacky je dostigao maksimumshacky je dostigao maksimumshacky je dostigao maksimumshacky je dostigao maksimum

Član od: 05.10.2007.
Poslednji login: juče 21:36
Godine: 29
Odgovor: Zivot je lep kada... - 08.01.2008, 10:24

kada ti Deda Mraz donese novi televizor

Kad bi meni dali kisobran, ja ga ne bih potrosio sam
pola mesta ja bih dao nekom, ko je dobar a slucajno sam.

Odgovor