VojvodinaCafe
Index - Forumi - Chat - Blog - Upoznavanje - Galerije - Igre - Download
Registracija Uputstvo Lista članova Pretraga Današnje poruke Označite forume kao pročitane Kalendar

Vrati se nazad   VojvodinaCafe Forum > Zabava > Pričaonica

Pričaonica Mesto namenjeno neobaveznim i opuštenim temama

Odgovor

LinkBack Alati vezani za temu Vrste prikaza
Sta sam radio/la?
staro
  (#1 (permalink))
kissigirl
klinka, pa sta
kissigirl je dostigao maksimumkissigirl je dostigao maksimumkissigirl je dostigao maksimumkissigirl je dostigao maksimumkissigirl je dostigao maksimumkissigirl je dostigao maksimumkissigirl je dostigao maksimumkissigirl je dostigao maksimumkissigirl je dostigao maksimumkissigirl je dostigao maksimumkissigirl je dostigao maksimum

Član od: 26.05.2006.
Poslednji login: 09.05.2008 21:48
Pol: Žensko
Godine: 17
Sta sam radio/la? - 04.10.2007, 19:08

Mozda vam se vec desilo da uhvatite sebe u nekoj cudnoj... hmm, "radnji" a da prvih trenutaka niste ni bili svesni toga, ili da ste rekli nesto i par minuta kasnije "Sta? Sta sam rekao/la?" Koje su to?

Da bi provalili sta ja u stvari time mislim evo mog primera:

Cesto dok citam ili se udubim u razmisljanje, mastanje, whatever... posle par trenutaka skapiram da sam se sve vreme "igrala" sa pramenom kose - uvrtala ga i tome slicno..

Moja vrata su uvek otvorena... Neka ti ne bude neugodno izaci.

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice
Odgovor: Sta sam radio/la?
staro
  (#2 (permalink))
Kal_el
s#permen
Kal_el je dostigao maksimumKal_el je dostigao maksimumKal_el je dostigao maksimumKal_el je dostigao maksimumKal_el je dostigao maksimumKal_el je dostigao maksimumKal_el je dostigao maksimumKal_el je dostigao maksimumKal_el je dostigao maksimumKal_el je dostigao maksimumKal_el je dostigao maksimum

Član od: 02.03.2007.
Poslednji login: danas 19:25
Pol: Muško
Godine: 42
Odgovor: Sta sam radio/la? - 04.10.2007, 19:15

ja nemam kosu

Ko je za jednu rely vožnjicu ?
imam i ja klima uredjaj

staro
  (#3 (permalink))
biterlemon
uzimati 3x2 dnevno!
biterlemon je dostigao maksimumbiterlemon je dostigao maksimumbiterlemon je dostigao maksimumbiterlemon je dostigao maksimumbiterlemon je dostigao maksimumbiterlemon je dostigao maksimumbiterlemon je dostigao maksimumbiterlemon je dostigao maksimumbiterlemon je dostigao maksimumbiterlemon je dostigao maksimumbiterlemon je dostigao maksimum

Član od: 01.04.2007.
Poslednji login: danas 22:38
Odgovor: Sta sam radio/la? - 04.10.2007, 19:16

Pa desi se da ponekad pricam u sebi gluposti (ponovo dozivljavam neke dogadjaje)...

Samo se desi da radim to naglas...

Neki ljudi znaju bas cudne face pokazivati....

i shvatio da me optuzuju sto sam tajio da sam gajio zelenu travu doma mog

staro
  (#4 (permalink))
broj310
mornar iz gibraltara
broj310 je dostigao maksimumbroj310 je dostigao maksimumbroj310 je dostigao maksimumbroj310 je dostigao maksimumbroj310 je dostigao maksimumbroj310 je dostigao maksimumbroj310 je dostigao maksimumbroj310 je dostigao maksimumbroj310 je dostigao maksimumbroj310 je dostigao maksimumbroj310 je dostigao maksimum

Član od: 19.04.2007.
Poslednji login: juče 18:14
Godine: 34
Odgovor: Sta sam radio/la? - 15.03.2008, 16:50

неки пут знам тако да напишем свакакве ступидности, или овде у кафани, или преко приватних порука, да ми после неког времена буде жао самога себе
разумете?
занесем се малко. као оно кад се заноси у кривинама, тако и ја, јадан, лупетам. као максим по дивизији, што би оно казли.

али, шта да се ради...

лицем ка ветру
с ветром уз лице

staro
  (#5 (permalink))
kristina-cica
Iskusni forumdžija
kristina-cica je dijamantkristina-cica je dijamantkristina-cica je dijamantkristina-cica je dijamantkristina-cica je dijamantkristina-cica je dijamant

Član od: 25.01.2008.
Poslednji login: 30.06.2008 20:06
Godine: 28
Odgovor: Sta sam radio/la? - 15.03.2008, 19:07

Oh, ja se cesto smeskam sama sa sobom, pa me najvise bude sramota kad sam na ulici, a ne mogu da skinem kez, a ljudi misle sigurno - koja pukotina...
Dobro, ne dolazi to samo od sebe, nisam bas toliko udarena, nego se setim necega ili dobijem neku porukicu....

Zelim da ti budem drug u igri, da jedem iz tvog tanjira i da spavam na tvom jastuku...

staro
  (#6 (permalink))
zdenkavuk
v u c i c a
zdenkavuk je uzor za ostalezdenkavuk je uzor za ostalezdenkavuk je uzor za ostalezdenkavuk je uzor za ostalezdenkavuk je uzor za ostalezdenkavuk je uzor za ostalezdenkavuk je uzor za ostalezdenkavuk je uzor za ostalezdenkavuk je uzor za ostale

Član od: 25.01.2007.
Poslednji login: 03.06.2008 23:11
Odgovor: Sta sam radio/la? - 15.03.2008, 23:53

umem da ponekad pricam sama sa sobom,a da budem na ulici preslisavam se necega... ili se smeskam ili ceskam celo...

sreca je kada pored sebe imas voljene osobe

staro
  (#7 (permalink))
Kalina
....dream chaser....
Kalina je dostigao maksimumKalina je dostigao maksimumKalina je dostigao maksimumKalina je dostigao maksimumKalina je dostigao maksimumKalina je dostigao maksimumKalina je dostigao maksimumKalina je dostigao maksimumKalina je dostigao maksimumKalina je dostigao maksimumKalina je dostigao maksimum

Član od: 23.10.2007.
Poslednji login: danas 14:49
Godine: 28
Odgovor: Sta sam radio/la? - 18.03.2008, 14:47

ooo...pa stalno se smeskam na ulici.....izgleda mi da nas je dosta....

" Samo onaj ko u teskobi strepi, mir svoj nalazi, samo onaj ko u donji svet silazi,
voljenu spasava, samo onaj ko noz vadi Isaka dobija."
Soren Kierkegaard

staro
  (#8 (permalink))
starsica
bataci za dz :)
starsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimum

Član od: 23.03.2007.
Poslednji login: danas 22:16
Godine: 20
Odgovor: Sta sam radio/la? - 18.03.2008, 16:22

malopre, dok sam lezala i citala knjigu, bas sam bila ono.. zanesena.. toliko da nisam ni najmanje primetila da se vec 4 poglavlja lupam po stomaku

krek, krek.. ne gudra..

staro
  (#9 (permalink))
NSdjanka
...seal...
NSdjanka je dostigao maksimumNSdjanka je dostigao maksimumNSdjanka je dostigao maksimumNSdjanka je dostigao maksimumNSdjanka je dostigao maksimumNSdjanka je dostigao maksimumNSdjanka je dostigao maksimumNSdjanka je dostigao maksimumNSdjanka je dostigao maksimumNSdjanka je dostigao maksimumNSdjanka je dostigao maksimum

Član od: 10.04.2007.
Poslednji login: danas 23:16
Odgovor: Sta sam radio/la? - 16.05.2008, 20:54

Citat:
Kalina kaže: Pogledaj poruku
ooo...pa stalno se smeskam na ulici.....izgleda mi da nas je dosta....
da znaš da ima... ili mi se baš u gradskom prevozu desi da se setim nečeg smešnog i onda... katastrofa dok ne izadjem

nije dotakla nista sto bi moglo da boli
njene ruke su bele kao led
njene misli su ciste, ona misli da voli,ona veruje, veruje

staro
  (#10 (permalink))
lav71
kobasi_car
lav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimum

Član od: 07.01.2007.
Poslednji login: danas 23:26
Godine: 36
Odgovor: Sta sam radio/la? - 16.05.2008, 21:44

...čačkam nos...

...za dame besplatna degustacija...