VojvodinaCafe
Index - Forumi - Chat - Blog - Upoznavanje - Galerije - Igre - Download
Registracija Uputstvo Lista članova Pretraga Današnje poruke Označite forume kao pročitane Kalendar

Vrati se nazad   VojvodinaCafe Forum > Zabava > Pričaonica

Pričaonica Mesto namenjeno neobaveznim i opuštenim temama

Odgovor

LinkBack Alati vezani za temu Vrste prikaza
Dali ste nekada ukrali nesto?
staro
  (#1 (permalink))
vlado
Veteran
vlado je savršen članvlado je savršen članvlado je savršen članvlado je savršen članvlado je savršen članvlado je savršen članvlado je savršen članvlado je savršen članvlado je savršen članvlado je savršen članvlado je savršen član

Član od: 22.06.2006.
Poslednji login: 17.08.2008 15:56
Pol: Muško
Godine: 15
Dali ste nekada ukrali nesto? - 26.07.2006, 19:11

Are you a cracksman? Dakle da l' ste nekad mmaznuli nes'o?

Ja licno jesam dok sam bio klinac ( mloooooogooo toga ).

Dakle???

Carl doesn't want to belive, he wanted to know

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice
Odgovor: Dali ste nekada ukrali nesto?
staro
  (#2 (permalink))
HLEBmaster
Ser Žile
HLEBmaster je dostigao maksimumHLEBmaster je dostigao maksimumHLEBmaster je dostigao maksimumHLEBmaster je dostigao maksimumHLEBmaster je dostigao maksimumHLEBmaster je dostigao maksimumHLEBmaster je dostigao maksimumHLEBmaster je dostigao maksimumHLEBmaster je dostigao maksimumHLEBmaster je dostigao maksimumHLEBmaster je dostigao maksimum

Član od: 14.03.2006.
Poslednji login: 06.10.2008 21:15
Godine: 32
Odgovor: Dali ste nekada ukrali nesto? - 26.07.2006, 19:15

OK zanemarimo kradju kajsija i komshijskih treshanja .. ko to nije radio nije ni bio klinac ..

Dal sam krao neshto? Geee, let me see... mozda u srednjoj malo chokolade i tako to al nishta bitno..

Pa, kradem bogu dane, to je sigurno.. jedan sam od jachih kriminalaca u tom pogledu..

Ko tebe kamenom, ti njega 'lebom;
Za 'leba i uz 'leba..;

staro
  (#3 (permalink))
SQUAW
Snebivljiva Aždaja
SQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimum

Član od: 13.03.2006.
Poslednji login: danas 01:10
Pol: Žensko
Godine: 33
Odgovor: Dali ste nekada ukrali nesto? - 26.07.2006, 19:26

Jesam kad sam bila mala Jednom. Ukrala sam šnalice za kosu, a da to niko primetio nije, pa čak ni moji (žešće sam slaba na te šnalice ) i onda sam isto to veče krenula da povraćam... istripujem se da me "onaj gore" kažnjava što sam uradila nešto loše i da zato povraćam, i nikada mi više nije palo na pamet da nešto ukradem uvek sam bila ta koja se duri kad se ostali dogovaraju da obiju frižider sa sladoledom...

...a jela sam lubenice kad ukradu, priznajem i kukuruz, ako negde putujemo, pa pozajmimo iz nečije njive... i tako to... al' sve nešto mislim da se to ne računa... pa jedino ove šnalice ubrajam u značajniji prestup

Gaa wiin daa-aangoshkigaazo ahaw enaabiyaan gaa-inaabid

staro
  (#4 (permalink))
Meggy
Veteran
Meggy je uzor za ostaleMeggy je uzor za ostaleMeggy je uzor za ostaleMeggy je uzor za ostaleMeggy je uzor za ostaleMeggy je uzor za ostaleMeggy je uzor za ostaleMeggy je uzor za ostaleMeggy je uzor za ostaleMeggy je uzor za ostale

Član od: 12.03.2006.
Poslednji login: 11.12.2006 13:27
Godine: 31
Odgovor: Dali ste nekada ukrali nesto? - 26.07.2006, 21:22

Uuu, jasta, maznjavala sam slatkise u par navrata, jer mi moji nisu dali kintu da kupim... a posto je kod mene kriza koja nastaje usled nedostatka slatkisa vrlo izrazena onda mi nije bilo druge nego da se sama posluzim

Gather ye rosebuds while ye may...

staro
  (#5 (permalink))
vlado
Veteran
vlado je savršen članvlado je savršen članvlado je savršen članvlado je savršen članvlado je savršen članvlado je savršen članvlado je savršen članvlado je savršen članvlado je savršen članvlado je savršen članvlado je savršen član

Član od: 22.06.2006.
Poslednji login: 17.08.2008 15:56
Godine: 15
Odgovor: Dali ste nekada ukrali nesto? - 26.07.2006, 22:23

Citat:
Meggy kaže:
Uuu, jasta, maznjavala sam slatkise u par navrata, jer mi moji nisu dali kintu da kupim... a posto je kod mene kriza koja nastaje usled nedostatka slatkisa vrlo izrazena onda mi nije bilo druge nego da se sama posluzim
UUUU.. to je kod mene poznata stvar.. Pre par godina,.. kao klinjo... .. Odem ja u prodavnicu kazem to i to za kevu i dok se ona sagne da uzme to neshto ja napunim dzepove zvakama i bombonama

Carl doesn't want to belive, he wanted to know

staro
  (#6 (permalink))
nattydread
haile selassie
nattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimum

Član od: 04.05.2006.
Poslednji login: 27.08.2008 22:04
Godine: 34
Odgovor: Dali ste nekada ukrali nesto? - 27.07.2006, 13:56

paketic zvaka dok sam bila manja i hmmm, dvije knjige iz biblioteke u srednjoj skoli. poslije me je pekla savjest zbog tih knjiga, ali sam se tjesila mislju da ih nitko ionako nitko ne cita, jer ih nitko nije ni uzimao godinama. onda sam jednom u studenjaku u ucionici maznula graficki (elem, ja sam nekome svoj posudila, do dana danasnjega ne znam kome), a trebalo mi je za ispit, a bila sam u stanju popizditisa i bilo mi je hitno. e onda kada sam skontala ciji je graficki (od nekoga lika koji na veze i vezice polagao), bolje da ga nisam ni uzimala, jer bi ga i moja baba bolje uradila...

nattydread is coming to dinner

staro
  (#7 (permalink))
nattydread
haile selassie
nattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimum

Član od: 04.05.2006.
Poslednji login: 27.08.2008 22:04
Godine: 34
Odgovor: Dali ste nekada ukrali nesto? - 07.08.2006, 14:18

moja kolekcija umjetnickih djela je od jucer bogatija za 6 klipova kukuruza (nisam krala, ali sam cuvala strazu - znaci saucesnistvo)

nattydread is coming to dinner

staro
  (#8 (permalink))
Mish
Delete Woman
Mish je dostigao maksimumMish je dostigao maksimumMish je dostigao maksimumMish je dostigao maksimumMish je dostigao maksimumMish je dostigao maksimumMish je dostigao maksimumMish je dostigao maksimumMish je dostigao maksimumMish je dostigao maksimumMish je dostigao maksimum

Član od: 23.06.2006.
Poslednji login: juče 22:57
Odgovor: Dali ste nekada ukrali nesto? - 07.08.2006, 14:38

Negde pred kraj osnovne nas je sve uhvatila manija krađa. Ušli bi dvoje po dvoje u supermarket, pogurali po džepove čokolade, bombone, najlonke, ma šta ko stigne, kad prvom postane sumnjivo ponašanje prodavačica kažem, ma jok, prodere se "Hajdemo", a onda svih 7-8 grupa od po nas dvoje se zaglavi na izlazu iz prodavnice. Ma, ne, uopšte nismo bili providni. E, pa onda smo se oslobodili, pa više nije trebala hrabrost od još 15 drugara da bi krali, krali smo u manjim grupama, pa potom i solo. Dakle, krali smo iz čiste obesti.
Potom me je uhvatila poslovođa male prodavnice u komšiluku. Žena mi je držala pridiku 45 minuta i pustila kući. Sećam se da mi je više puta ponovila da me gleda kao svoje dete. I mogla je. Posle tri godine sam joj ušla u kuću, počela sam da se družim sa njenim sinom. Nije me prepoznala. I zato nikad neće znati zašto sam joj zahvalna. A zahvalna sam joj jer sam zbog nje i njene priče prestala iz čiste obesti da srljam na stranputicu.

... Ko nije drvo razumeo prvo, pa tek onda sadio, taj nije ništa uradio... I, shvatiće, kad-tad, da ne zna šta je hlad....

staro
  (#9 (permalink))
Mind_reset
Iskusni forumdžija
Mind_reset obasjava toplim zrakom SuncaMind_reset obasjava toplim zrakom SuncaMind_reset obasjava toplim zrakom SuncaMind_reset obasjava toplim zrakom SuncaMind_reset obasjava toplim zrakom SuncaMind_reset obasjava toplim zrakom Sunca

Član od: 27.03.2006.
Poslednji login: 27.05.2008 19:22
Godine: 26
Odgovor: Dali ste nekada ukrali nesto? - 13.08.2006, 14:54

Kad sam bio mali, mali, maznjavao sam iz zabavista neke figurice kauboja, polako polako dok nisam capio sve koji mi se svidjali...
Jedared me u radnji zaustavili, krenuli da me pretrazuju, i nista nisu nasli, posto nisam nikada ni krao, i jos mi nesto pridikovali... Posle toga sam upadao u radnju sa drustvom i namerno pravilki slalom medju rafovima, cisto da bi nas vijali

Ono što osoba doživljava u stvari nije realnost; više je hipoteza koja može ali ne mora biti tačna.

staro
  (#10 (permalink))
Grmi
Početnik
Grmi će uskoro postati poznat član

Član od: 13.05.2006.
Poslednji login: 29.07.2008 12:06
Godine: 29
Odgovor: Dali ste nekada ukrali nesto? - 15.08.2006, 12:42

Ukrao sam Bilu Gejtsu OS....koristim ga a nisam platio licencu
E da, ukrao sam i neke druge programe.....

The night seems so dark because the day is much too bright

<