|
| Registracija | Uputstvo | Lista članova | Pretraga | Današnje poruke | Označite forume kao pročitane | Kalendar |
![]() |
|||||||
|
|||||||
| Pričaonica Mesto namenjeno neobaveznim i opuštenim temama |
![]() |
|
|
LinkBack | Alati vezani za temu | Vrste prikaza |
Razgovor sa taksistima, gnjavaza ili ubijanje vremena? |
|
Odgovor: Razgovor sa taksistima, gnjavaza ili ubijanje vremena? |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
golden girl
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 20.03.2006.
Poslednji login: danas 21:27
Pol: Žensko
Godine: 25
|
Odgovor: Razgovor sa taksistima, gnjavaza ili ubijanje vremena? -
12.07.2006, 03:46
Mene malo umaraju te price sa taxistama. Nekako su mi uvek iste. Ali popricam sa njima, i oni su ljudi, rade po 12 sati i imaju potrebu da progovore nekad, pa eto samo zato i pricam sa njima.
Nekad bude i zanimljivo. |
|
|
|
|
|
Legenda
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 08.10.2006.
Poslednji login: juče 22:26
Pol: Muško
|
Odgovor: Razgovor sa taksistima, gnjavaza ili ubijanje vremena? -
10.12.2006, 13:15
...Malo me oraspolozilo i za cudo,u danasnjem bzv. danu,izmamilo polu-osmeh,jer radim upravo Taj posao...Naime,spadam u one retke,koji se mogu u nasem poslu nabrojati na prste,po svom razmisljanju,nacinu "Zivota i rada",tako da ni ovo,moje nije bas toliko mnogo merodavno...Ovime se ne hvalim,da neko ne pomisli upravo To,a evo kako to izgleda: U mom "taxi/ju" se slusa iskljucivo "Deep Purple","Tangerine Dream","Led Zeppelin", "Pink Floyd"...Kada se desi da povezem neku mladju osobu,cesto se dogadja da se pozali na nekog od kolega,gde je bila primorana da slusa "Od izvora 2 putica",i slicne "hitove"...Drugo,retko ko od "mojih" upotrebljava racunar,a o Net/u,i da ne govorim..Nikada nisam zapoceo Prvi pricu sa onim,koga vozim!Dok vozim,najvise paznje posvecujem muzici,razmisljanju o necemu,posto je voznja po BG postala dosadna (svaka cast "Slaviji",ona je jedini iole zanimljiv deo!)...Najvecim svojim dostignucima smatram,kada mi udje neko tuzan,razocaran u nesto,pocne pricu o tom problemu,da ga do kraja voznje razvedrim,i da mi iz kola izadje sa osmehom na licu! |
|
|
|