|
| Registracija | Uputstvo | Lista članova | Pretraga | Današnje poruke | Označite forume kao pročitane | Kalendar |
![]() |
|||||||
|
|||||||
| Pričaonica Mesto namenjeno neobaveznim i opuštenim temama |
![]() |
|
|
LinkBack | Alati vezani za temu | Vrste prikaza |
Odgovor: Razgovor sa taksistima, gnjavaza ili ubijanje vremena? |
|
|
|
|
....dream chaser....
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 23.10.2007.
Poslednji login: danas 20:00
Pol: Žensko
Godine: 28
|
Odgovor: Razgovor sa taksistima, gnjavaza ili ubijanje vremena? -
09.05.2008, 11:53
Uglavnom ne pricam sa taxistima, to mi je nekako gnjavaza.....Mada ih ima par sa kojima volim da razmenim koju rec, nakako su mi zanimljiviji od ostalih, koji uglavnom gnjave nekim ili uobicajenim temama tipa lepo vreme napolje, ili sta radis u zivotu, gde izlazis i sl......Mislim, ne kontam odakle im ideja da postavljaju tako licna pitanja.....
![]() Covek je sinteza beskonacnosti i konacnosti,prolaznog i vecnog, slobode i nuznosti, kratko: sinteza.
![]() |
|
|
|
|
|
dugica
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 17.10.2007.
Poslednji login: danas 20:20
Godine: 31
|
27.05.2008, 10:00
Zavisi,kako kad...ako mi je frka,ako sam u žurbi...može da priča koliko i šta hoće
,ne čujem ga svakako.Ali to važi za nepoznate taksiste.Za moje domaće ne,dobro se poznajemo,čak im se i obradujem ,pouzdani su,ok. su ljudi.Jedan je nedavno jurio autobus,na koji sam kasnila,i naravno stigao ga je ,tako da sam zahvaljujući njemu,i ja stigla na vreme tamo gde sam trebala.Nedavno sam išla na neki put,taksista u gradu,u kojem sam bila,ne da me smorio,nego me i prestravio pričom,koju je pričao...o nekom udesu,koji je video...i tako mi ga slikovito dočarao,da sam jedva čekala da izađem iz auta ...Ma ima ih raznih...isto kao i nas,njihovih mušterija .treći oblačić levo...dugica
![]() |
|
|
|
|
|
..seal in disguise..
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 10.04.2007.
Poslednji login: danas 19:42
|
27.05.2008, 15:22
Zavisi od doba dana... Ako sam još sva zgužvana od spavanja (a to mrzim više nego išta), znači da sam sinoć ponovo "zaginula" nad/sa nečim i da mi je zlo od same pomisli da sad treba negde da krenem... E, u tim trenucima taksista bi trebao da bude ili jako duhovit, ili jako uporan da bi od mene izvukao i reč više od adrese na koju idemo... (Samo ne znam kojeg bi baš toliko "žuljalo" što ta nadrndana samo ćuti)... S druge strane, kada sam normalno raspoložena, bude tu svakojakih priča
... Pokazuju se i fotografije dece ili unučića, razmenjuju utisci o muzici, pročitanim knjigama, izgubljenim prijateljima,gradskoj vlasti ( ), pričaju vicevi... Fini neki ljudi ti taksisti... Mahanje za njih ako ih ima na forumu ![]() njene ruke su bele kao led njene misli su čiste, ona misli da voli,ona veruje, veruje |
|
|
|
|
|
*Ded' Mraz'ca*
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Član od: 18.06.2008.
Poslednji login: danas 22:05
Godine: 19
|
20.06.2008, 15:24
Citat:
![]() I don't want a lot for Christmas... Make my wish come true, all I want for Christmas is... you
![]() |
|
|
|
|
|
|
Novi član
![]() ![]() Offline
Član od: 11.09.2008.
Poslednji login: 21.09.2008 18:33
|
Pa odkud znam..
nekad sam raspoložena ..nekad ne..sve zavisi od trenutka i osobe koja vozi.. uglavnom su to razgovori o vremenu, gužvi u gradu..i taaako..elem- u sećanju mi ostade neki taksista koji mi reče odmah nakon ulaska u auto-Odmah sam vas prepoznao! Jel tako? -rekoh ja,ne želeći da mu razbijem iluziju.. ![]() |
|
|
|
|
|
medeno srce
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 05.10.2007.
Poslednji login: danas 21:16
Godine: 29
|
22.09.2008, 08:59
S obzirom da u taxi sedam da me preveze od tačke A do tačke B, jedina konverzacija se tiče eventualno tačke B ako nisam sigurna gde se tačno nalazi i koliko vremena je potrebno da se tamo stigne.
Ne volim da divanim o vremenskim prilikama ili gužvi u saobraćaju i sl. bla bla teme. Druga stvar je ako me vozi taxista koji mi je komšija, mada ni sa njim ne volim da balavim o ispraznim temama, eto tako samo da bi nešto pričali. Kad bi meni dali kišobran, ja ga ne bih potrošio sam
pola mesta ja bih dao nekom, ko je dobar a slučajno sam. |
|
|
|
|
|
Frajla Juca
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 19.07.2008.
Poslednji login: danas 14:03
Godine: 28
|
29.09.2008, 16:27
obicno je gnjavaza.i obicno su dosadni i nekako ih se uvek plasim...mada moram priznati prosle godine mi se svideo jedan taksista ali nisam stigla nista konkretno da ga pitam.....doslo mi da ga zaglim i poljubim...jer je toliko bio dobar prema meni, cak mi je i rekao da ne hvatam taksi sa stanice jer te oderu za pare.i koijim putem on ide da brze stigne i kako ima njih sto idu zaobilaznim samo da vise naplate...mislim jako posten momak a i jako dobro izgleda....steta sto ga vise nisam videla...e za njega bi sredila papire...ali znam da takvim postenjacinama obicno papiri nista ne znace...tako skroman i tako dobar momak...
mozda sam malo promasila topik, ali morala sam ovo negde napisati, pa ako je izvan teme brisite... ![]() a mozda i on ovo procita ![]() |
|
|
|