|
| Registracija | Uputstvo | Lista članova | Pretraga | Današnje poruke | Označite forume kao pročitane | Kalendar |
![]() |
|||||||
|
|||||||
| Pričaonica Mesto namenjeno neobaveznim i opuštenim temama |
![]() |
|
|
LinkBack | Alati vezani za temu | Vrste prikaza |
Odgovor: Razgovor sa taksistima, gnjavaza ili ubijanje vremena? |
|
|
|
|
....dream chaser....
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 23.10.2007.
Poslednji login: 28.08.2008 15:03
Pol: Žensko
Godine: 28
|
Odgovor: Razgovor sa taksistima, gnjavaza ili ubijanje vremena? -
09.05.2008, 11:53
Uglavnom ne pricam sa taxistima, to mi je nekako gnjavaza.....Mada ih ima par sa kojima volim da razmenim koju rec, nakako su mi zanimljiviji od ostalih, koji uglavnom gnjave nekim ili uobicajenim temama tipa lepo vreme napolje, ili sta radis u zivotu, gde izlazis i sl......Mislim, ne kontam odakle im ideja da postavljaju tako licna pitanja.....
![]() voljenu spasava, samo onaj ko noz vadi Isaka dobija." Soren Kierkegaard |
|
|
|
|
|
Rainbow
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 17.10.2007.
Poslednji login: danas 03:05
Godine: 31
|
27.05.2008, 10:00
Zavisi,kako kad...ako mi je frka,ako sam u žurbi...može da priča koliko i šta hoće
,ne čujem ga svakako.Ali to važi za nepoznate taksiste.Za moje domaće ne,dobro se poznajemo,čak im se i obradujem ,pouzdani su,ok. su ljudi.Jedan je nedavno jurio autobus,na koji sam kasnila,i naravno stigao ga je ,tako da sam zahvaljujući njemu,i ja stigla na vreme tamo gde sam trebala.Nedavno sam išla na neki put,taksista u gradu,u kojem sam bila,ne da me smorio,nego me i prestravio pričom,koju je pričao...o nekom udesu,koji je video...i tako mi ga slikovito dočarao,da sam jedva čekala da izađem iz auta ...Ma ima ih raznih...isto kao i nas,njihovih mušterija . |
|
|
|
|
|
...seal...
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 10.04.2007.
Poslednji login: juče 23:56
|
27.05.2008, 15:22
Zavisi od doba dana... Ako sam još sva zgužvana od spavanja (a to mrzim više nego išta), znači da sam sinoć ponovo "zaginula" nad/sa nečim i da mi je zlo od same pomisli da sad treba negde da krenem... E, u tim trenucima taksista bi trebao da bude ili jako duhovit, ili jako uporan da bi od mene izvukao i reč više od adrese na koju idemo... (Samo ne znam kojeg bi baš toliko "žuljalo" što ta nadrndana samo ćuti)... S druge strane, kada sam normalno raspoložena, bude tu svakojakih priča
... Pokazuju se i fotografije dece ili unučića, razmenjuju utisci o muzici, pročitanim knjigama, izgubljenim prijateljima,gradskoj vlasti ( ), pričaju vicevi... Fini neki ljudi ti taksisti... Mahanje za njih ako ih ima na forumu ![]() njene ruke su bele kao led njene misli su ciste, ona misli da voli,ona veruje, veruje |
|
|
|
|
|
jagodica bobica (:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 18.06.2008.
Poslednji login: juče 22:47
Godine: 19
|
20.06.2008, 15:24
Citat:
![]()
|
|
|