VojvodinaCafe
Index - Forumi - Chat - Blog - Upoznavanje - Galerije - Igre - Download
Registracija Uputstvo Lista članova Pretraga Današnje poruke Označite forume kao pročitane Kalendar

Vrati se nazad   VojvodinaCafe Forum > Zabava > Pričaonica

Pričaonica Mesto namenjeno neobaveznim i opuštenim temama

Odgovor

LinkBack Alati vezani za temu Vrste prikaza
Odgovor: Razgovor sa taksistima, gnjavaza ili ubijanje vremena?
staro
  (#11 (permalink))
nattydread
haile selassie
nattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimum

Član od: 04.05.2006.
Poslednji login: 27.08.2008 22:04
Pol: Žensko
Godine: 34
Odgovor: Razgovor sa taksistima, gnjavaza ili ubijanje vremena? - 10.12.2006, 13:23

Citat:
cabb kaže: Pogledaj poruku
...U mom "taxi/ju" se slusa iskljucivo "Deep Purple","Tangerine Dream","Led Zeppelin", "Pink Floyd"...
kako ja nikad ne naletim na jednog takvog

nattydread is coming to dinner

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice
staro
  (#12 (permalink))
cabb
Legenda
cabb je dijamantcabb je dijamantcabb je dijamantcabb je dijamantcabb je dijamant

Član od: 08.10.2006.
Poslednji login: 29.07.2008 06:59
Pol: Muško
Odgovor: Razgovor sa taksistima, gnjavaza ili ubijanje vremena? - 10.12.2006, 13:29

Citat:
nattydread kaže: Pogledaj poruku
kako ja nikad ne naletim na jednog takvog
Kad sredim ovaj krsh od mobilnog,dobices br. pa kad dodjes u BG-Imas voznju sa Takvim!

staro
  (#13 (permalink))
nattydread
haile selassie
nattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimum

Član od: 04.05.2006.
Poslednji login: 27.08.2008 22:04
Godine: 34
Odgovor: Razgovor sa taksistima, gnjavaza ili ubijanje vremena? - 10.12.2006, 13:32

Citat:
Kad sredim ovaj krsh od mobilnog,dobices br. pa kad dodjes u BG-Imas voznju sa Takvim!
držim te za riječ

nattydread is coming to dinner

staro
  (#14 (permalink))
DarkRed
NEDOBRI Moderator
DarkRed je dostigao maksimumDarkRed je dostigao maksimumDarkRed je dostigao maksimumDarkRed je dostigao maksimumDarkRed je dostigao maksimumDarkRed je dostigao maksimumDarkRed je dostigao maksimumDarkRed je dostigao maksimumDarkRed je dostigao maksimumDarkRed je dostigao maksimumDarkRed je dostigao maksimum

Član od: 30.11.2006.
Poslednji login: 03.09.2008 22:08
Godine: 31
Odgovor: Razgovor sa taksistima, gnjavaza ili ubijanje vremena? - 10.12.2006, 13:38

- Obično pričam sa taksistima... ako me ništa nepitaju posle kraćeg vremena počnem priču obično o kolima, jel imaju posla..., nekad o nekim dnevnim događajima u gradu... tuče, udesi,...

Imao sam nekoliko neprijatnih situacija (da psuju pešake, žene vozače kad sporije (pažljivije) voze, pitaju glupa pitanja, da oni brzo voze- uleću u makaze ko kamikaze, da dođu na poziv i neuključe taksimetar (ja namerno ćutim da vidim koliko će da odvale tarifu) i naplate malo više nego što je cena te vožnje...)

"Ne pada sneg da pomori svet, već da svaka zverka ostavi svoj trag."
(Beli je svakako naj... )

staro
  (#15 (permalink))
cabb
Legenda
cabb je dijamantcabb je dijamantcabb je dijamantcabb je dijamantcabb je dijamant

Odgovor: Razgovor sa taksistima, gnjavaza ili ubijanje vremena? - 10.12.2006, 13:44

Citat:
DarkRed kaže: Pogledaj poruku
- Obično pričam sa taksistima... ako me ništa nepitaju posle kraćeg vremena počnem priču obično o kolima, jel imaju posla..., nekad o nekim dnevnim događajima u gradu... tuče, udesi,...

Imao sam nekoliko neprijatnih situacija (da psuju pešake, žene vozače kad sporije (pažljivije) voze, pitaju glupa pitanja, da oni brzo voze- uleću u makaze ko kamikaze, da dođu na poziv i neuključe taksimetar (ja namerno ćutim da vidim koliko će da odvale tarifu) i naplate malo više nego što je cena te vožnje...)
Sve ovo,sta si napisao je od slucaja do slucaja...Kao sto ni svi ljudi i radnici u jednom preduzecu nisu isti,nismo to ni mi!Kad sam primoran da se i sam vozim sa nekim od kolega,cujem "narodnjake" na radiju,Sam okrenem stanicu na ono,sta mi odgovara !Sto se tice zena-vozaca...

staro
  (#16 (permalink))
DarkRed
NEDOBRI Moderator
DarkRed je dostigao maksimumDarkRed je dostigao maksimumDarkRed je dostigao maksimumDarkRed je dostigao maksimumDarkRed je dostigao maksimumDarkRed je dostigao maksimumDarkRed je dostigao maksimumDarkRed je dostigao maksimumDarkRed je dostigao maksimumDarkRed je dostigao maksimumDarkRed je dostigao maksimum

Član od: 30.11.2006.
Poslednji login: 03.09.2008 22:08
Godine: 31
Odgovor: Razgovor sa taksistima, gnjavaza ili ubijanje vremena? - 10.12.2006, 13:53

- naravno Zaboravio sam (MOŽDA NAMERNO IŠČEKUJUĆI REAKCIJU kolege iznad! #opet sam nedobar#) da napomenem da su ove neprijatne situacije u Daleko manjem broju nego pozitivne.

Taksisti (Bar u Novom Sadu) su uglavnom kulturni i pravi profesionalci!

"Ne pada sneg da pomori svet, već da svaka zverka ostavi svoj trag."
(Beli je svakako naj... )

staro
  (#17 (permalink))
Zvonchica
LutkaLuftika
Zvonchica je dostigao maksimumZvonchica je dostigao maksimumZvonchica je dostigao maksimumZvonchica je dostigao maksimumZvonchica je dostigao maksimumZvonchica je dostigao maksimumZvonchica je dostigao maksimumZvonchica je dostigao maksimumZvonchica je dostigao maksimumZvonchica je dostigao maksimumZvonchica je dostigao maksimum

Član od: 03.12.2006.
Poslednji login: juče 13:18
Godine: 24
Odgovor: Razgovor sa taksistima, gnjavaza ili ubijanje vremena? - 10.12.2006, 14:01

Ja volim da pricam sa taksistima.Nekako su uvek i raspolozeni. Malo mi glupava ona tisina.

Citat:
Sto se tice zena-vozaca...
Sta ovo treba da znaci,Cabb???

Soul shaker, Love maker, Body manipulator..

staro
  (#18 (permalink))
cabb
Legenda

Odgovor: Razgovor sa taksistima, gnjavaza ili ubijanje vremena? - 10.12.2006, 14:01

Citat:
DarkRed kaže: Pogledaj poruku
- naravno Zaboravio sam (MOŽDA NAMERNO IŠČEKUJUĆI REAKCIJU kolege iznad! #opet sam nedobar#) da napomenem da su ove neprijatne situacije u Daleko manjem broju nego pozitivne.

Taksisti (Bar u Novom Sadu) su uglavnom kulturni i pravi profesionalci!
Ako mi dozvolis,Odavde bih Pozdravio sve moje novosadske kolege,koji rade u gradu,koji naj vise volim,posle BG,iz samo meni znanih razloga!
ZIVELI!

staro
  (#19 (permalink))
cabb
Legenda

Odgovor: Razgovor sa taksistima, gnjavaza ili ubijanje vremena? - 10.12.2006, 14:06

Citat:
Zvonchica kaže: Pogledaj poruku
Ja volim da pricam sa taksistima.Nekako su uvek i raspolozeni. Malo mi glupava ona tisina.

Sta ovo treba da znaci,Cabb???
Nista,nista!!!

staro
  (#20 (permalink))
brown eye girl
Iskusni forumdžija
brown eye girl će uskoro postati poznat članbrown eye girl će uskoro postati poznat član

Član od: 22.11.2006.
Poslednji login: 13.12.2006 20:09
Godine: 42
Odgovor: Razgovor sa taksistima, gnjavaza ili ubijanje vremena? - 10.12.2006, 23:15

Citat: