VojvodinaCafe
Index - Forumi - Chat - Blog - Upoznavanje - Galerije - Igre - Download
Registracija Uputstvo Lista članova Pretraga Današnje poruke Označite forume kao pročitane Kalendar

Vrati se nazad   VojvodinaCafe Forum > Zabava > Pričaonica

Pričaonica Mesto namenjeno neobaveznim i opuštenim temama

Odgovor

LinkBack Alati vezani za temu Vrste prikaza
Odgovor: Ucestvujete li u razgovoru o stvarima o kojima nista ne znate?
staro
  (#21 (permalink))
starsica
bataci za dz :)
starsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimum

Član od: 23.03.2007.
Poslednji login: juče 21:04
Pol: Žensko
Godine: 20
Odgovor: Ucestvujete li u razgovoru o stvarima o kojima nista ne znate? - 22.08.2007, 15:51

ukljucim se u svaku temu, jer je zaista malo stvari o kojima nisam informisana.. tamo gde ne raspolazem velim znanjem, mogu da iznesem misljenje i da slusam dalje kako bih mogla da to prenesem u neku sledecu eventualnu diskusiju

krek, krek.. ne gudra..

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice
staro
  (#22 (permalink))
lav71
tvrdog_lav
lav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimum

Član od: 07.01.2007.
Poslednji login: juče 21:12
Pol: Muško
Godine: 37
Odgovor: Ucestvujete li u razgovoru o stvarima o kojima nista ne znate? - 22.08.2007, 15:54

Citat:
starsica kaže: Pogledaj poruku
ukljucim se u svaku temu, jer je zaista malo stvari o kojima nisam informisana.. tamo gde ne raspolazem velim znanjem, mogu da iznesem misljenje i da slusam dalje kako bih mogla da to prenesem u neku sledecu eventualnu diskusiju
...pametnica bez p...

..ametnog potpisa...

staro
  (#23 (permalink))
starsica
starsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimum

Odgovor: Ucestvujete li u razgovoru o stvarima o kojima nista ne znate? - 22.08.2007, 16:09

.. moracu da se aktiviram vise..

krek, krek.. ne gudra..

staro
  (#24 (permalink))
lav71
tvrdog_lav
lav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimum

Član od: 07.01.2007.
Poslednji login: juče 21:12
Godine: 37
Odgovor: Ucestvujete li u razgovoru o stvarima o kojima nista ne znate? - 22.08.2007, 16:11

Citat:
starsica kaže: Pogledaj poruku
.. moracu da se aktiviram vise..
...dođi na kur....

....s...

staro
  (#25 (permalink))
starsica

Odgovor: Ucestvujete li u razgovoru o stvarima o kojima nista ne znate? - 22.08.2007, 16:16

moze.. taman da se uigramo..

krek, krek.. ne gudra..

staro
  (#26 (permalink))
zdenkavuk
v u c i c a
zdenkavuk je uzor za ostalezdenkavuk je uzor za ostalezdenkavuk je uzor za ostalezdenkavuk je uzor za ostalezdenkavuk je uzor za ostalezdenkavuk je uzor za ostalezdenkavuk je uzor za ostalezdenkavuk je uzor za ostalezdenkavuk je uzor za ostale

Član od: 25.01.2007.
Poslednji login: 19.07.2008 00:36
Odgovor: Ucestvujete li u razgovoru o stvarima o kojima nista ne znate? - 22.08.2007, 23:27

U takvim situacijama uglavnom cutim i pomno slusam,ako me tema zainteresuje onda i zapitkujem da bi mogla i sam a da se ukljucim u razgovor,a ako me ne zanima onda samo slusam i cekam da se predje na neku drugu temu koja ce i mene interesovati

sreca je kada pored sebe imas voljene osobe

staro
  (#27 (permalink))
lilika
Veteran
lilika je miljenik mnogih članovalilika je miljenik mnogih članovalilika je miljenik mnogih članovalilika je miljenik mnogih članovalilika je miljenik mnogih članovalilika je miljenik mnogih članova

Član od: 27.09.2007.
Poslednji login: juče 14:18
Godine: 21
Odgovor: Ucestvujete li u razgovoru o stvarima o kojima nista ne znate? - 30.09.2007, 13:57

Da stalno nesto zapitkujem i potvrdjujem da ne skontaju ljudi da nemam pojma o cemu se radi.

Mene niko ne voli,
i nikom nije stalo, pa mi dodje zao,
jer ja bih svoje srce svakom dao.

staro
  (#28 (permalink))
morpheo
Početnik
morpheo će uskoro postati poznat članmorpheo će uskoro postati poznat član

Član od: 01.10.2007.
Poslednji login: 11.08.2008 00:20
Godine: 26
Odgovor: Ucestvujete li u razgovoru o stvarima o kojima nista ne znate? - 10.08.2008, 22:06

Obicno u zivotu cutim ako nemam nista pametno za reci Ako o nekoj temi ne znam ama bas nista, cutim kako bih mogao nesto saznati, da drugi put ne bih cutao (ala sam zakomplikovao )

Ako si se uputio prema cilju i putem poceo da zastajkujes i da kamenjem gadjas svakoga psa koji laje na tebe, nikad neces stici na cilj.

staro
  (#29 (permalink))
memento
nostromo
memento je dostigao maksimummemento je dostigao maksimummemento je dostigao maksimummemento je dostigao maksimummemento je dostigao maksimummemento je dostigao maksimummemento je dostigao maksimummemento je dostigao maksimummemento je dostigao maksimummemento je dostigao maksimummemento je dostigao maksimum

Član od: 20.08.2007.
Poslednji login: danas 00:09
Odgovor: Ucestvujete li u razgovoru o stvarima o kojima nista ne znate? - 10.08.2008, 23:39

Ne. Zato i ne učestvujem u mnogim razgovorima. Tu i tamo popričam sa nekim.

Ploviti se mora, voleti je poželjno...

staro
  (#30 (permalink))
ZOE
uvek ista
ZOE je dostigao maksimumZOE je dostigao maksimumZOE je dostigao maksimumZOE je dostigao maksimumZOE je dostigao maksimumZOE je dostigao maksimumZOE je dostigao maksimumZOE je dostigao maksimumZOE je dostigao maksimumZOE je dostigao maksimumZOE je dostigao maksimum

Član od: 13.12.2006.
Poslednji login: danas 00:57
Godine: 46
Odgovor: Ucestvujete li u razgovoru o stvarima o kojima nista ne znate? - 10.08.2008, 23:53

Postoje stvari o kojima nemam pojma, mozda zato sto sam lenja da saznam vise, mozda zato sto postoje stvari o kojima i ne zelim mnogo da znam, i u takvim situacijama ne ucestvujem u razgovoru. Ako nemam sta pametno da kazem, cutim i slusam, samo ukoliko me tema interesuje, ukoliko me ne zainteresuje, plivam u mislima ko zna gde i samo klimam glavom, kao: "Ma da, jasno...."

Svete, kad umrem, sačuvaj u svojoj tišini samo jednu reč za mene: "voleo sam"
(Tagore)