VojvodinaCafe
Index - Forumi - Chat - Blog - Upoznavanje - Galerije - Igre - Download
Registracija Uputstvo Lista članova Pretraga Današnje poruke Označite forume kao pročitane Kalendar

Vrati se nazad   VojvodinaCafe Forum > Zabava > Pričaonica

Pričaonica Mesto namenjeno neobaveznim i opuštenim temama

Odgovor

LinkBack Alati vezani za temu Vrste prikaza
Odgovor: Ucestvujete li u razgovoru o stvarima o kojima nista ne znate?
staro
  (#11 (permalink))
Uriel
Spremač šupe
Uriel je dostigao maksimumUriel je dostigao maksimumUriel je dostigao maksimumUriel je dostigao maksimumUriel je dostigao maksimumUriel je dostigao maksimumUriel je dostigao maksimumUriel je dostigao maksimumUriel je dostigao maksimumUriel je dostigao maksimumUriel je dostigao maksimum

Član od: 12.09.2006.
Poslednji login: 24.07.2008 10:56
Pol: Muško
Godine: 41
Odgovor: Ucestvujete li u razgovoru o stvarima o kojima nista ne znate? - 20.12.2006, 11:22

Ponekad mi se desi da sam prinudjen upustiti se u razgovor o nekakvoj temi o kojoj ama bash nishta ne znam.

Omiljene teme takvog karaktera, koje se pojavljuju u manje vishe pravilnim ciklusima kod nas u porodici su:

-" A gde su nestale pare "
-" Ko je taj kreten shto se muva oko tebe i smeshka kao lud na brashno?"
-" Kad ti mama odlazi kuchi"
-" Odakle ta ogrebotina na autu"
-" Shta je ovo u tanjiru"

Inache jedna od omiljenih zabava na radnom mestu mi je, kada se povede neki struchni razgovor o nekakvoj temi o kojoj najvishe znam od svih prisutnih uchesnika, da se pravim kako nishta ne znam i sa divljenjem slusham kako se sve vishe zalechu u objashnjavanju nechega o chemu blagorecheno pojma nemaju Chovek se tako mozse lepo odmoriti slushajuchi druge kako lupaju gluposti.

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice
staro
  (#12 (permalink))
Nennad
Iskusni forumdžija
Nennad je dijamantNennad je dijamantNennad je dijamantNennad je dijamant

Član od: 20.11.2006.
Poslednji login: 09.08.2008 16:58
Godine: 19
Odgovor: Ucestvujete li u razgovoru o stvarima o kojima nista ne znate? - 22.01.2007, 00:13

Uglavnom uchestvujem kao posmatrac, tj. slushalac, i postavljam mnooogo pitanja.
Shta da radim kad volem da uchim, shta cu kad sam taki...

...Pod mojom šapkom lavovi se baškare
u snu mi pleteš beli šal za maškare
sva se pobrka predja kad te obgrlim s' ledja
kao violončelo...

staro
  (#13 (permalink))
_baba_
BaraBa
_baba_ je dostigao maksimum_baba_ je dostigao maksimum_baba_ je dostigao maksimum_baba_ je dostigao maksimum_baba_ je dostigao maksimum_baba_ je dostigao maksimum_baba_ je dostigao maksimum_baba_ je dostigao maksimum_baba_ je dostigao maksimum_baba_ je dostigao maksimum_baba_ je dostigao maksimum

Član od: 22.01.2007.
Poslednji login: danas 05:03
Pol: Žensko
Odgovor: Ucestvujete li u razgovoru o stvarima o kojima nista ne znate? - 01.02.2007, 13:40

Ako bas, bas nista ne znam i nemam pojma o cemu se diskutuje, a interesuje me, onda ulecem sa pitanjima i podpitanjima.
Ta nije sramota reci da nesto ne znas.
A ako mi tema bas i nije nesto preterano zanimljiva,
ili kulturno saslusam ili bude switch off u glavi, dok se tema ne promeni.
Zavisi od situacije...

staro
  (#14 (permalink))
Tigerlily
Iskusni forumdžija
Tigerlily je miljenik mnogih članovaTigerlily je miljenik mnogih članovaTigerlily je miljenik mnogih članovaTigerlily je miljenik mnogih članovaTigerlily je miljenik mnogih članovaTigerlily je miljenik mnogih članova

Član od: 24.01.2007.
Poslednji login: 11.08.2008 16:31
Godine: 25
Odgovor: Ucestvujete li u razgovoru o stvarima o kojima nista ne znate? - 01.02.2007, 16:05

Hmmm... zavisi od toga da li me tema interesuje ili ne. Ako me interesuje, trudim se da u letu pohvatam bitne informacije, pa da se i sama uključim. Ako me razgovor IČ ne interesuje (što je često slučaj kad sam na poslu među geolozima ) onda se ni ne trudim da bilo šta ukapiram, i samo molim Boga da se ne nađe neko koga zanima moje mišljenje .
I najzad, o stvarima koje me interesuju uglavnom znam dovoljno da bih o njima razgovarala, a ako i ne znam - nije sramota pitati .

"Poznavati se, značilo bi znati ono što ne treba."

staro
  (#15 (permalink))
mariposa
Veteran
mariposa je savršen članmariposa je savršen članmariposa je savršen članmariposa je savršen članmariposa je savršen članmariposa je savršen članmariposa je savršen članmariposa je savršen članmariposa je savršen članmariposa je savršen članmariposa je savršen član

Član od: 11.11.2006.
Poslednji login: 15.08.2008 18:25
Odgovor: Ucestvujete li u razgovoru o stvarima o kojima nista ne znate? - 01.02.2007, 17:04

Volim da ucestvujem u tim razgovorima,jer tako naucim nesto,volim da znam puno svasta,da pitam,da mi objasne neke stvari,i tako se nauci mnogo

No me toques

staro
  (#16 (permalink))
PropelerZviz
a bio je cool tip
PropelerZviz je savršen članPropelerZviz je savršen članPropelerZviz je savršen članPropelerZviz je savršen članPropelerZviz je savršen članPropelerZviz je savršen članPropelerZviz je savršen članPropelerZviz je savršen članPropelerZviz je savršen članPropelerZviz je savršen članPropelerZviz je savršen član

Član od: 03.11.2006.
Poslednji login: juče 23:28
Godine: 28
Odgovor: Ucestvujete li u razgovoru o stvarima o kojima nista ne znate? - 01.02.2007, 21:24

Ako pricamo o razgovoru (ne o forumu, gde je dijalog neobavezan i manje izrazen i vremenski nevezan) gde je covek zatecen i nema search bar i pripremu.... onda smatram da je i pretvaranje dozvoljeno kao opipavanje sagovornika!

Volim da pametujem! Pa mi se cesto desi da se ispalim u vezi neke teme. Al' sta, eto, tu se navezba govornistvo!
Detaljnije u poznatom postu A6quattr-a
Bitno je proceniti govornika i njegovu kompetentnost! Dzaba ako ima znanja, a ne zna da to izlozi!
E sad ako je u pitanju ozbiljan sagovornik uglavnom saslusam i postavim poatpitanje. Popularizacija teme upravo sluzi priblizavanju neupucenima ili zapocinjanju razgovora. Ako za to nema osecaja, radi se o monologu.

Ne volim kad neko zeli da iskljucivo prica o onome sto mu je aktuelno i poznato. To je dosadno.
A i cesto se svede na prkos i mucnu raspravu... takodje mi nije jasno drustvo koje prica sebi poznatu temu i svi vicu da, da, da i tako sat vremena. Imao sam prilike jednom tako da sedim sa muzicarima, rec ne razumem. Svi vezbaju po 8h neki instrument i opsednuti su. I ja rec nisam progovorio. Sedim slusam, pijem pivo...i nakraju iz dosade huknem u flasu! I ovi pocnu da muziciraju na pivske flase! E onda sam popizdeo i otisao kuci. Si cuo ovo, si slusao ono, a sve neki skolski primeri gde se poznati muzicar izdrndava na jednom instrumentu zarad svoje volje i probe! E garant to slusam. Smor!

Dakle itekako biram teme. Ne volim da lupetam na nezanimljive!

Slusaj baba dobro, ja sam MC Penzioner,
ne treba mi kviz da budem milioner.

staro
  (#17 (permalink))
DRAKCE
Iskusni forumdžija
DRAKCE će uskoro postati poznat članDRAKCE će uskoro postati poznat član

Član od: 10.01.2007.
Poslednji login: 27.08.2008 16:44
Godine: 24
Odgovor: Ucestvujete li u razgovoru o stvarima o kojima nista ne znate? - 20.04.2007, 10:01

Vise puta

"Ako ti neko kaze da si konj, izmlati ga, kad ti to kaze njih pet idi kupi sedlo!"

staro
  (#18 (permalink))
Crazy Angel
Angel Of Love
Crazy Angel je dostigao maksimumCrazy Angel je dostigao maksimumCrazy Angel je dostigao maksimumCrazy Angel je dostigao maksimumCrazy Angel je dostigao maksimumCrazy Angel je dostigao maksimumCrazy Angel je dostigao maksimumCrazy Angel je dostigao maksimumCrazy Angel je dostigao maksimumCrazy Angel je dostigao maksimumCrazy Angel je dostigao maksimum

Član od: 14.04.2007.
Poslednji login: 09.05.2008 19:22
Godine: 28
Odgovor: Ucestvujete li u razgovoru o stvarima o kojima nista ne znate? - 20.04.2007, 10:04

Slabo Kada Nevolim Da Se Petljam Gde Mi Nije Mesto

staro
  (#19 (permalink))
Doti
Veteran
Doti je dijamantDoti je dijamantDoti je dijamantDoti je dijamantDoti je dijamant

Član od: 15.02.2007.
Poslednji login: danas 00:32
Odgovor: Ucestvujete li u razgovoru o stvarima o kojima nista ne znate? - 20.04.2007, 10:15

Pa ja znam sve ....di vestica da nezna nesto...kada sam rodjena 450 g.p.n.ere....jel znato kada je to bilo???....ali uvek znam da budem pazljiva da nekog ne povredim....

staro
  (#20 (permalink))
little fairy
is not here anymore.
little fairy je dostigao maksimumlittle fairy je dostigao maksimumlittle fairy je dostigao maksimumlittle fairy je dostigao maksimumlittle fairy je dostigao maksimumlittle fairy je dostigao maksimumlittle fairy je dostigao maksimumlittle fairy je dostigao maksimumlittle fairy je dostigao maksimumlittle fairy je dostigao maksimumlittle fairy je dostigao maksimum

Član od: 13.08.2007.
Poslednji login: juče 13:22
Godine: 29
Odgovor: Ucestvujete li u razgovoru o stvarima o kojima nista ne znate? - 22.08.2007, 11:32

Hahahahaha, tema za mene.. Zašto ne bih malo nasmijala ljude oko sebe i bubnula neku glupost? Treba se šaliti i veseliti. Malo sprdati na svoj račun. Naravno, mora se znati kada se to smije. Meni nekako uvijek polazi za rukom upasti u povoljnu raspravu zrelu da ju malo začinim svojim biserima

Rezultat: djetinjasta sam

Odgovor