|
| Registracija | Uputstvo | Lista članova | Pretraga | Današnje poruke | Označite forume kao pročitane | Kalendar |
![]() |
|||||||
|
|||||||
| Pričaonica Mesto namenjeno neobaveznim i opuštenim temama |
![]() |
|
|
LinkBack | Alati vezani za temu | Vrste prikaza |
Promenio/la bih... |
|
Odgovor: Promenio/la bih... |
|
|
|
|
|
Snebivljiva Aždaja
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Član od: 13.03.2006.
Poslednji login: danas 22:05
Pol: Žensko
Godine: 33
|
Odgovor: Promenio/la bih... -
13.10.2007, 18:43
Ma, svašta bih promenila i ništa ne bih promenila, jer se onda ne bih sama sebi svidela, verovatno... ili onima koji me vole ovakvu
Možda ne bi bilo loše da imam nekog nevidljivog da me klepi po glavi kad se zalaufam pa ne skontam da ne razmišljaju svi kao ja i odatle uglavnom potiču svi nesporazumi Obraćam pažnju na sitnice, to nekima smeta, možda i meni smeta, ali ni to ne bih menjala, mora neko i na to da obraća pažnju na dramosere i folirante ne obraćam pažnju, pa i to ne bih menjala jer sam više nego tolerantna ![]() Užas je moja furka.
|
|
|
|
|
|
...limiT_
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 12.02.2007.
Poslednji login: juče 20:33
Godine: 33
|
14.10.2007, 01:22
Ne bih ništa
jer to onda ne bih bila ja ![]() A imam ih naravno dosta- za medalju od moje prevelike pedantnosti mnogima se diže kosa na glavi, tvrdoglavosti od koje čak i mene nekad zaboli glava ali moram da isteram svoje ...svašta tu ima,ali to sam ja,drugačija jok ![]() |
|
|
|
|
|
...one of a kind...
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 20.08.2007.
Poslednji login: danas 16:26
Godine: 34
|
14.10.2007, 21:10
Citat:
![]() Kako god, ne bih apsolutno ništa menjala na sebi, pa čak ni onaj veliki broj cipela koji me dovodi do ludila svaki put kada trebam kupiti iste. ![]() Neko me voli baš ovakvu kakva sam, sa svim mojim vrlinama i manama. ![]() |
|
|
|
|