VojvodinaCafe
Index - Forumi - Chat - Blog - Upoznavanje - Galerije - Igre - Download
Registracija Uputstvo Lista članova Pretraga Današnje poruke Označite forume kao pročitane Kalendar

Vrati se nazad   VojvodinaCafe Forum > Zabava > Pričaonica

Pričaonica Mesto namenjeno neobaveznim i opuštenim temama

Odgovor

LinkBack Alati vezani za temu Vrste prikaza
Promenio/la bih...
staro
  (#1 (permalink))
kissigirl
klinka, pa sta
kissigirl je dostigao maksimumkissigirl je dostigao maksimumkissigirl je dostigao maksimumkissigirl je dostigao maksimumkissigirl je dostigao maksimumkissigirl je dostigao maksimumkissigirl je dostigao maksimumkissigirl je dostigao maksimumkissigirl je dostigao maksimumkissigirl je dostigao maksimumkissigirl je dostigao maksimum

Član od: 26.05.2006.
Poslednji login: 08.10.2008 11:56
Pol: Žensko
Godine: 18
Promenio/la bih... - 13.10.2007, 12:03

Da li imate neke osobine koje bi rado promenili?

Moja vrata su uvek otvorena... Neka ti ne bude neugodno izaci.

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice
Odgovor: Promenio/la bih...
staro
  (#2 (permalink))
SansRomantic
Samo svoja...
SansRomantic je dostigao maksimumSansRomantic je dostigao maksimumSansRomantic je dostigao maksimumSansRomantic je dostigao maksimumSansRomantic je dostigao maksimumSansRomantic je dostigao maksimumSansRomantic je dostigao maksimumSansRomantic je dostigao maksimumSansRomantic je dostigao maksimumSansRomantic je dostigao maksimumSansRomantic je dostigao maksimum

Član od: 18.05.2006.
Poslednji login: 20.05.2008 09:01
Godine: 31
Odgovor: Promenio/la bih... - 13.10.2007, 12:39

naravno!

teška sam kao tri superteškaša!
tvrdoglava...
posebno kada sam sasvim sigurna da sam u pravu - ne odustajem (da sam pit bul bila bih najbolja u borbama pasa )

imam nezgodnu narav, jer sam jako kapriciozna - kad mi nešto dune...dunulo je i moram to da izguram

često slabo vodim računa o osećanjima drugih - posmatram kroz sebe druge ljude i previše, pa me očajno nerviraju oni skloni drami i kukanju, nemam strpljenja za njih i previše sam oštra

mnogo volim da budem sama - stvaram ponekad utisak da sam sama sebi dovoljna (što, naravno, nije tačno)

sve to bih malo ublažila...i pokušavam već izvesno vreme, da ubacim više tolerancije i razumevanja...nekada uspevam, ali nekada i ne

"Frankly my dear, I don't give a damn!"

staro
  (#3 (permalink))
Neuhvatljiva_
I'm a dreamer
Neuhvatljiva_ je dostigao maksimumNeuhvatljiva_ je dostigao maksimumNeuhvatljiva_ je dostigao maksimumNeuhvatljiva_ je dostigao maksimumNeuhvatljiva_ je dostigao maksimumNeuhvatljiva_ je dostigao maksimumNeuhvatljiva_ je dostigao maksimumNeuhvatljiva_ je dostigao maksimumNeuhvatljiva_ je dostigao maksimumNeuhvatljiva_ je dostigao maksimumNeuhvatljiva_ je dostigao maksimum

Član od: 09.01.2007.
Poslednji login: danas 14:38
Odgovor: Promenio/la bih... - 13.10.2007, 13:29

...Pomalo sam sujetna i to ne volim kod sebe...lako se uvredim ...mada to se ne bih reklo po reakcijama ...
...Umem nekad da budem cepidlaka, i da me sitnice nerviraju

staro
  (#4 (permalink))
lav71
garovix
lav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimum

Član od: 07.01.2007.
Poslednji login: danas 18:37
Pol: Muško
Godine: 37
Odgovor: Promenio/la bih... - 13.10.2007, 14:23

...voleo bih da nisam stidljiv kao što sam sada...

...četkam garave......dimnjake...

staro
  (#5 (permalink))
Goga
impresario
Goga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimum

Član od: 08.04.2006.
Poslednji login: danas 12:08
Godine: 34
Odgovor: Promenio/la bih... - 13.10.2007, 14:47

... hipersenziblinost ... ...

Ako vam deluje da je sve u redu, nešto vam je promaklo.

staro
  (#6 (permalink))
Najgora
Nepopravljiva
Najgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimum

Član od: 26.08.2006.
Poslednji login: juče 22:35
Godine: 33
Odgovor: Promenio/la bih... - 13.10.2007, 15:09

Citat:
SansRomantic kaže: Pogledaj poruku

imam nezgodnu narav, jer sam jako kapriciozna - kad mi nešto dune...dunulo je i moram to da izguram
...čak i kada ne radim pravu stvar

Citat:
često slabo vodim računa o osećanjima drugih - posmatram kroz sebe druge ljude i previše, pa me očajno nerviraju oni skloni drami i kukanju, nemam strpljenja za njih i previše sam oštra
Stvorim lošu sliku jer se čini da pričam samo o sebi, što ustvari nije tačno jer stvarno druge analiziram kroz moja vidjenja a zbog oštrine često me i ne vole...ili se boje

Citat:
nogo volim da budem sama - stvaram ponekad utisak da sam sama sebi dovoljna (što, naravno, nije tačno)

....ili opet krajnost, volim da budem u velikom društvu. Često mi se dešava da pokušavam da spojim ljude u mojoj okolini koji su u suštini nespojivi...najčešće u tim situacijama izvučem deblji kraj

To sam rešila da promenim briga me za ostale, od sada samo sebi ugadjam

Citat:
sve to bih malo ublažila...i pokušavam već izvesno vreme, da ubacim više tolerancije i razumevanja...nekada uspevam, ali nekada i ne
Kod mene opet kontra, pokušavam da smanjim nivo tolerancije...mada je i do sada važilo....možeš da mi radiš šta hoćeš, ali ne možeš dokle hoćeš

staro
  (#7 (permalink))
SQUAW
Snebivljiva Aždaja
SQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimum

Član od: 13.03.2006.
Poslednji login: danas 22:05
Odgovor: Promenio/la bih... - 13.10.2007, 18:43

Ma, svašta bih promenila i ništa ne bih promenila, jer se onda ne bih sama sebi svidela, verovatno... ili onima koji me vole ovakvu Možda ne bi bilo loše da imam nekog nevidljivog da me klepi po glavi kad se zalaufam pa ne skontam da ne razmišljaju svi kao ja i odatle uglavnom potiču svi nesporazumi Obraćam pažnju na sitnice, to nekima smeta, možda i meni smeta, ali ni to ne bih menjala, mora neko i na to da obraća pažnju na dramosere i folirante ne obraćam pažnju, pa i to ne bih menjala jer sam više nego tolerantna

Užas je moja furka.

Gaa wiin daa-aangoshkigaazo ahaw enaabiyaan gaa-inaabid

staro
  (#8 (permalink))
TVO.JA_
...limiT_
TVO.JA_ je dostigao maksimumTVO.JA_ je dostigao maksimumTVO.JA_ je dostigao maksimumTVO.JA_ je dostigao maksimumTVO.JA_ je dostigao maksimumTVO.JA_ je dostigao maksimumTVO.JA_ je dostigao maksimumTVO.JA_ je dostigao maksimumTVO.JA_ je dostigao maksimumTVO.JA_ je dostigao maksimumTVO.JA_ je dostigao maksimum

Član od: 12.02.2007.
Poslednji login: juče 20:33
Odgovor: Promenio/la bih... - 14.10.2007, 01:22

Ne bih ništa jer to onda ne bih bila ja
A imam ih naravno dosta- za medalju od moje prevelike pedantnosti mnogima se diže kosa na glavi, tvrdoglavosti od koje čak i mene nekad zaboli glava ali moram da isteram svoje ...svašta tu ima,ali to sam ja,drugačija jok

Ćuti i prenesi dalje....

staro
  (#9 (permalink))
Kitty
...one of a kind...
Kitty je dostigao maksimumKitty je dostigao maksimumKitty je dostigao maksimumKitty je dostigao maksimumKitty je dostigao maksimumKitty je dostigao maksimumKitty je dostigao maksimumKitty je dostigao maksimumKitty je dostigao maksimumKitty je dostigao maksimumKitty je dostigao maksimum

Član od: 20.08.2007.
Poslednji login: danas 16:26
Godine: 34
Odgovor: Promenio/la bih... - 14.10.2007, 21:10

Citat:
SQUAW kaže: Pogledaj poruku
... ništa ne bih promenila, jer se onda ne bih sama sebi svidela, verovatno... ili onima koji me vole ovakvu Možda ne bi bilo loše da imam nekog nevidljivog da me klepi po glavi kad se zalaufam pa ne skontam da ne razmišljaju svi kao ja i odatle uglavnom potiču svi nesporazumi Obraćam pažnju na sitnice ... ali ni to ne bih menjala, mora neko i na to da obraća pažnju
I na sve ovo da dodam da sam picajzla i da planem kao šibica ako me neko ili nešto načepi. Primetila sam da ljudi ne vole kada im kažem u lice ono što mislim, a ja opet kontam da je bolje u lice nego iza leđa.

Kako god, ne bih apsolutno ništa menjala na sebi, pa čak ni onaj veliki broj cipela koji me dovodi do ludila svaki put kada trebam kupiti iste.

Neko me voli baš ovakvu kakva sam, sa svim mojim vrlinama i manama.

When life hands you lemons, ask for tequila and salt

staro
  (#10 (permalink))
chapi_unique
Početnik
chapi_unique će uskoro postati poznat član

Član od: 04.02.2008.
Poslednji login: 05.09.2008 23:14
Pol: Muško
Godine: 17