VojvodinaCafe
Index - Forumi - Chat - Blog - Upoznavanje - Galerije - Igre - Download
Registracija Uputstvo Lista članova Pretraga Današnje poruke Označite forume kao pročitane Kalendar

Vrati se nazad   VojvodinaCafe Forum > Zabava > Pričaonica

Pričaonica Mesto namenjeno neobaveznim i opuštenim temama

Odgovor

LinkBack Alati vezani za temu Vrste prikaza
Odgovor: Šta ste danas pazarili...?
staro
  (#151 (permalink))
shacky
medeno srce
shacky je dostigao maksimumshacky je dostigao maksimumshacky je dostigao maksimumshacky je dostigao maksimumshacky je dostigao maksimumshacky je dostigao maksimumshacky je dostigao maksimumshacky je dostigao maksimumshacky je dostigao maksimumshacky je dostigao maksimumshacky je dostigao maksimum

Član od: 05.10.2007.
Poslednji login: danas 00:24
Pol: Žensko
Godine: 29
Odgovor: Šta ste danas pazarili...? - 04.06.2008, 08:25

hleb, pavlaku, novine, sok....a u pravi shoping idem malo kasnije

Kad bi meni dali kisobran, ja ga ne bih potrosio sam
pola mesta ja bih dao nekom, ko je dobar a slucajno sam.

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice
staro
  (#152 (permalink))
Sokica
smucalica...
Sokica je dostigao maksimumSokica je dostigao maksimumSokica je dostigao maksimumSokica je dostigao maksimumSokica je dostigao maksimumSokica je dostigao maksimumSokica je dostigao maksimumSokica je dostigao maksimumSokica je dostigao maksimumSokica je dostigao maksimumSokica je dostigao maksimum

Član od: 20.05.2006.
Poslednji login: danas 00:23
Godine: 36
Odgovor: Šta ste danas pazarili...? - 05.06.2008, 22:23

Kupila sam poklončiće za drugarice mojih momčića - sutra idu na rođus... I naravno, u ime Vile Zubić kupila sitnicu za današnju hrabrost i lepi mali zubić koji je ostavljen ispod jastuka...

staro
  (#153 (permalink))
_baba_
x3m member
_baba_ je dostigao maksimum_baba_ je dostigao maksimum_baba_ je dostigao maksimum_baba_ je dostigao maksimum_baba_ je dostigao maksimum_baba_ je dostigao maksimum_baba_ je dostigao maksimum_baba_ je dostigao maksimum_baba_ je dostigao maksimum_baba_ je dostigao maksimum_baba_ je dostigao maksimum

Član od: 22.01.2007.
Poslednji login: 04.09.2008 23:52
Odgovor: Šta ste danas pazarili...? - 10.06.2008, 18:49

Ventilator, kod kojeg je prilikom sklapanja ustanovljeno da fali jedan deo. Bitan deo.
I sad cu da idem da kupim detetu gumene cizme, posto sutra ide na izlet po sumama i gorama. I mozda pazarim i jednu spaklu, posto se vratiti s blatom do kolena.

staro
  (#154 (permalink))
starsica
bataci za dz :)
starsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimum

Član od: 23.03.2007.
Poslednji login: danas 03:13
Godine: 20
Odgovor: Šta ste danas pazarili...? - 10.06.2008, 18:51

Citat:
_chupe_ kaze:
Bitan deo.
koji? onaj sto 'ladi?

krek, krek.. ne gudra..

staro
  (#155 (permalink))
Sokica
smucalica...
Sokica je dostigao maksimumSokica je dostigao maksimumSokica je dostigao maksimumSokica je dostigao maksimumSokica je dostigao maksimumSokica je dostigao maksimumSokica je dostigao maksimumSokica je dostigao maksimumSokica je dostigao maksimumSokica je dostigao maksimumSokica je dostigao maksimum

Član od: 20.05.2006.
Poslednji login: danas 00:23
Godine: 36
Odgovor: Šta ste danas pazarili...? - 13.06.2008, 19:00

Kupila ugaonu garnituru, naručila bračno - mračni krevet i noćne ormariće, kupila ormariće za kupatila... krenulo je...

staro
  (#156 (permalink))
shacky
medeno srce
shacky je dostigao maksimumshacky je dostigao maksimumshacky je dostigao maksimumshacky je dostigao maksimumshacky je dostigao maksimumshacky je dostigao maksimumshacky je dostigao maksimumshacky je dostigao maksimumshacky je dostigao maksimumshacky je dostigao maksimumshacky je dostigao maksimum

Odgovor: Šta ste danas pazarili...? - 13.06.2008, 21:52

Pazarila detetu kajsije, nemo'š ga zaustaviti koliko ih voli i neke krpice isto za njega, raste k'o iz vode

staro
  (#157 (permalink))
duga12
Rainbow
duga12 je dostigao maksimumduga12 je dostigao maksimumduga12 je dostigao maksimumduga12 je dostigao maksimumduga12 je dostigao maksimumduga12 je dostigao maksimumduga12 je dostigao maksimumduga12 je dostigao maksimumduga12 je dostigao maksimumduga12 je dostigao maksimumduga12 je dostigao maksimum

Član od: 17.10.2007.
Poslednji login: danas 02:49
Godine: 31
Odgovor: Šta ste danas pazarili...? - 18.07.2008, 23:08

Prolazeći danas "civilizacijom",primetim da mi se pokvarila kopča na tašni,pa sam sasvim spontano ,ušla u butik i pazarila jednu Renato Belestra sportsku tašnu .

http://www.vojvodinacafe.com/forum/image.php?type=sigpic&userid=14584&dateline=120166  0282

staro
  (#158 (permalink))
shacky
medeno srce

Odgovor: Šta ste danas pazarili...? - 21.07.2008, 19:55

...danas samo tefalov tiganj za palačinke, ali zato ću sutra da izlečim sve frustracije...

staro
  (#159 (permalink))
NSdjanka
...seal...
NSdjanka je dostigao maksimumNSdjanka je dostigao maksimumNSdjanka je dostigao maksimumNSdjanka je dostigao maksimumNSdjanka je dostigao maksimumNSdjanka je dostigao maksimumNSdjanka je dostigao maksimumNSdjanka je dostigao maksimumNSdjanka je dostigao maksimumNSdjanka je dostigao maksimumNSdjanka je dostigao maksimum

Član od: 10.04.2007.
Poslednji login: juče 22:41
Odgovor: Šta ste danas pazarili...? - 21.07.2008, 20:57

Lekić protiv glavobolje...
"Kako je govorila moja majka- strašna je glavobolja biti mati" Sofronije

nije dotakla nista sto bi moglo da boli
njene ruke su bele kao led
njene misli su ciste, ona misli da voli,ona veruje, veruje

staro
  (#160 (permalink))
veverica
Sciurus vulgaris
veverica je dostigao maksimumveverica je dostigao maksimumveverica je dostigao maksimumveverica je dostigao maksimumveverica je dostigao maksimumveverica je dostigao maksimumveverica je dostigao maksimumveverica je dostigao maksimumveverica je dostigao maksimumveverica je dostigao maksimumveverica je dostigao maksimum

Član od: 02.07.2007.
Poslednji login: danas 02:47
Odgovor: Šta ste danas pazarili...? - 21.07.2008, 21:38

autić

Odgovor