VojvodinaCafe
Index - Forumi - Chat - Blog - Upoznavanje - Galerije - Igre - Download
Registracija Uputstvo Lista članova Pretraga Današnje poruke Označite forume kao pročitane Kalendar

Vrati se nazad   VojvodinaCafe Forum > Zabava > Pričaonica

Pričaonica Mesto namenjeno neobaveznim i opuštenim temama

Odgovor

LinkBack Alati vezani za temu Vrste prikaza
Dođe mi da...
staro
  (#1 (permalink))
Goga
Dama Herc
Goga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimum

Član od: 08.04.2006.
Poslednji login: danas 10:21
Pol: Žensko
Godine: 34
Dođe mi da... - 15.08.2007, 01:13

'' Dođe mi da vrisnem tvoje ime '' - pesma koja me je asocirala da otvorim ovu temu... Svi dolazimo u situaciju da nam nešto '' dođe da uradimo ''

Dođe mi da udaram glavom u zid - ne pitajte zašto ...

Ako vam deluje da je sve u redu, nešto vam je promaklo.

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice
Odgovor: '' Dođe mi ... ''
staro
  (#2 (permalink))
Mish
Delete Woman
Mish je dostigao maksimumMish je dostigao maksimumMish je dostigao maksimumMish je dostigao maksimumMish je dostigao maksimumMish je dostigao maksimumMish je dostigao maksimumMish je dostigao maksimumMish je dostigao maksimumMish je dostigao maksimumMish je dostigao maksimum

Član od: 23.06.2006.
Poslednji login: juče 22:57
Odgovor: '' Dođe mi ... '' - 15.08.2007, 07:15

Evo nečeg što me asocira na moj odgovor:

Pamtim to kao da je bilo danas,
Kad je babo Atif otisao od nas,
U ruci mu piva,
Za reverom znacka FK Sarajeva.
Kaz’o je da mu je dosta i zene i djece i kuce,
I da ga naka nostalgija vuce,
Da ce se vratit’ kad mu bude ceif.

Mi smo djeca cucali ispod jorgana,
Komsiluk vikao: Fatima, bona, pustite vana,
Vratit’ ce se on, samo da propije sve.
Al’ prodje otad trinaest Bajrama,
Ali babo Atif se ne vrati k nama,
Kazu da ga je kod Hadzica satr’o voz.

Elem, dođe mi da se jednostavno izgubim u nepoznatom pravcu, i vratim se kad mi bude ćeif.

... Ko nije drvo razumeo prvo, pa tek onda sadio, taj nije ništa uradio... I, shvatiće, kad-tad, da ne zna šta je hlad....

staro
  (#3 (permalink))
Neuhvatljiva_
I'm a dreamer
Neuhvatljiva_ je dostigao maksimumNeuhvatljiva_ je dostigao maksimumNeuhvatljiva_ je dostigao maksimumNeuhvatljiva_ je dostigao maksimumNeuhvatljiva_ je dostigao maksimumNeuhvatljiva_ je dostigao maksimumNeuhvatljiva_ je dostigao maksimumNeuhvatljiva_ je dostigao maksimumNeuhvatljiva_ je dostigao maksimumNeuhvatljiva_ je dostigao maksimumNeuhvatljiva_ je dostigao maksimum

Član od: 09.01.2007.
Poslednji login: danas 08:36
Odgovor: '' Dođe mi ... '' - 15.08.2007, 15:22

Citat:
Mish kaže: Pogledaj poruku
Elem, dođe mi da se jednostavno izgubim u nepoznatom pravcu, i vratim se kad mi bude ćeif.
Isto...nekad bi se samo izgubila negde...postala nevidljiva...sklupčala se u neki kutak i cutala...Samo da nikog nema oko mene

staro
  (#4 (permalink))
Goga
Dama Herc
Goga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimum

Član od: 08.04.2006.
Poslednji login: danas 10:21
Godine: 34
Odgovor: '' Dođe mi ... '' - 15.08.2007, 18:39

... da pobegnem u nepoznatom pravcu, kao čovek koji je otišao da kupi cigarete i nije se vratio 6 godina ...

Ako vam deluje da je sve u redu, nešto vam je promaklo.

staro
  (#5 (permalink))
Neuhvatljiva_
I'm a dreamer
Neuhvatljiva_ je dostigao maksimumNeuhvatljiva_ je dostigao maksimumNeuhvatljiva_ je dostigao maksimumNeuhvatljiva_ je dostigao maksimumNeuhvatljiva_ je dostigao maksimumNeuhvatljiva_ je dostigao maksimumNeuhvatljiva_ je dostigao maksimumNeuhvatljiva_ je dostigao maksimumNeuhvatljiva_ je dostigao maksimumNeuhvatljiva_ je dostigao maksimumNeuhvatljiva_ je dostigao maksimum

Član od: 09.01.2007.
Poslednji login: danas 08:36
Odgovor: '' Dođe mi ... '' - 15.08.2007, 18:47

Citat:
Goga kaže: Pogledaj poruku
... da pobegnem u nepoznatom pravcu, kao čovek koji je otišao da kupi cigarete i nije se vratio 6 godina ...
Ti idi da kupis sladoled...

staro
  (#6 (permalink))
broj310
mornar iz gibraltara
broj310 je dostigao maksimumbroj310 je dostigao maksimumbroj310 je dostigao maksimumbroj310 je dostigao maksimumbroj310 je dostigao maksimumbroj310 je dostigao maksimumbroj310 je dostigao maksimumbroj310 je dostigao maksimumbroj310 je dostigao maksimumbroj310 je dostigao maksimumbroj310 je dostigao maksimum

Član od: 19.04.2007.
Poslednji login: 06.10.2008 17:44
Pol: Muško
Godine: 35
Odgovor: '' Dođe mi ... '' - 15.08.2007, 18:54

наравно да ми дође да одем да купим нешто и врнем се кроз неко време ал некако немам оне храбрости, лудости и... човеку стварно треба нешто добро да се откачи у глави и да одлепрша као птица из кавеза, заувек.

отишао бих у... мароко

лицем ка ветру
с ветром уз лице

staro
  (#7 (permalink))
goldie
golden girl
goldie je dostigao maksimumgoldie je dostigao maksimumgoldie je dostigao maksimumgoldie je dostigao maksimumgoldie je dostigao maksimumgoldie je dostigao maksimumgoldie je dostigao maksimumgoldie je dostigao maksimumgoldie je dostigao maksimumgoldie je dostigao maksimumgoldie je dostigao maksimum

Član od: 20.03.2006.
Poslednji login: 06.10.2008 23:41
Godine: 25
Odgovor: '' Dođe mi ... '' - 15.08.2007, 22:03

Dodje mi da sve batalim i da pocnem sve ispocetka na nekom drugom mestu.

staro
  (#8 (permalink))
sussi
vragolanka
sussi je dostigao maksimumsussi je dostigao maksimumsussi je dostigao maksimumsussi je dostigao maksimumsussi je dostigao maksimumsussi je dostigao maksimumsussi je dostigao maksimumsussi je dostigao maksimumsussi je dostigao maksimumsussi je dostigao maksimumsussi je dostigao maksimum

Član od: 31.05.2007.
Poslednji login: 26.09.2008 22:43
Odgovor: '' Dođe mi ... '' - 15.08.2007, 22:04

...otisla bi na put oko sveta i to biciklom sta mislite koliko vremena bi mi trebalo mozda vise od 6 godina ...

...Koliko god život od tebe traži ozbiljnost, svako treba prijatelja s kojim se može glupirati. ...

staro
  (#9 (permalink))
TVO.JA_
...limiT_
TVO.JA_ je dostigao maksimumTVO.JA_ je dostigao maksimumTVO.JA_ je dostigao maksimumTVO.JA_ je dostigao maksimumTVO.JA_ je dostigao maksimumTVO.JA_ je dostigao maksimumTVO.JA_ je dostigao maksimumTVO.JA_ je dostigao maksimumTVO.JA_ je dostigao maksimumTVO.JA_ je dostigao maksimumTVO.JA_ je dostigao maksimum

Član od: 12.02.2007.
Poslednji login: danas 12:32
Godine: 32
Odgovor: '' Dođe mi ... '' - 15.08.2007, 22:26

..Samo da sam nevidljiva jedan dan...da me niko ne smara ..samo !

Ćuti i prenesi dalje....

staro
  (#10 (permalink))
lav71
mudorator
lav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimum

Član od: 07.01.2007.
Poslednji login: danas 08:29
Pol: Muško
Godine: 37
Odgovor: '' Dođe mi ... '' - 15.08.2007, 22:28

...dođe mi da zapalim jednu...pa kud puklo...

...ako me zeka voli, da li to znači da me voli i njegova žena...