VojvodinaCafe
Index - Forumi - Chat - Blog - Upoznavanje - Galerije - Igre - Download
Registracija Uputstvo Lista članova Pretraga Današnje poruke Označite forume kao pročitane Kalendar

Vrati se nazad   VojvodinaCafe Forum > Zabava > Pričaonica

Pričaonica Mesto namenjeno neobaveznim i opuštenim temama

Odgovor

LinkBack Alati vezani za temu Vrste prikaza
Odgovor: Kako da budemo uvek nasmejani???
staro
  (#21 (permalink))
sussi
vragolanka
sussi je dostigao maksimumsussi je dostigao maksimumsussi je dostigao maksimumsussi je dostigao maksimumsussi je dostigao maksimumsussi je dostigao maksimumsussi je dostigao maksimumsussi je dostigao maksimumsussi je dostigao maksimumsussi je dostigao maksimumsussi je dostigao maksimum

Član od: 31.05.2007.
Poslednji login: 23.08.2008 09:48
Pol: Žensko
Odgovor: Kako da budemo uvek nasmejani??? - 30.12.2007, 22:56

...Igra, sala i smeh to sam ja ...Zivot shvatam kao igru ...igrajuci se pada sala i smeh...nikada ne kazem ozbiljno i kada najozbiljnije mislim...kroz igru, salu i smeh zavrsila sam fakultet, sretno se udala, sretna majka i uspesna poslovna zena ...ko me ne poznaje taj ce me upoznati ...smej se, smej i samo smej ...udri brigu na veselje ...ne zaboravi da uvek ima ko da vodi tvoju brigu ...druzi se s pozitivnim ljudima oni ti daju energiju ...pozitivnost i smeh produzuju zivot, kazu za oko 20 godina pa ti vidi...

...Koliko god život od tebe traži ozbiljnost, svako treba prijatelja s kojim se može glupirati. ...

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice
staro
  (#22 (permalink))
DrinChe
just en
DrinChe je dostigao maksimumDrinChe je dostigao maksimumDrinChe je dostigao maksimumDrinChe je dostigao maksimumDrinChe je dostigao maksimumDrinChe je dostigao maksimumDrinChe je dostigao maksimumDrinChe je dostigao maksimumDrinChe je dostigao maksimumDrinChe je dostigao maksimumDrinChe je dostigao maksimum

Član od: 08.07.2007.
Poslednji login: 17.08.2008 20:35
Odgovor: Kako da budemo uvek nasmejani??? - 30.12.2007, 23:32

recimo,družiti se sa sussi što češće...

staro
  (#23 (permalink))
chapi_unique
Početnik
chapi_unique će uskoro postati poznat član

Član od: 04.02.2008.
Poslednji login: 06.07.2008 13:44
Pol: Muško
Godine: 17
Odgovor: Kako da budemo uvek nasmejani??? - 07.02.2008, 20:56

Kod mene je fazon da sam sa nekim i ja se uvek smejem,..cak i kad me profa prozove da odgovaram,..ili kad me grde moji,..ja pocnem da se smejem,..ne znam zasto,...
mali savet:probajte se nekad saliti na sopstveni racun..

staro
  (#24 (permalink))
NSdjanka
...seal...
NSdjanka je dostigao maksimumNSdjanka je dostigao maksimumNSdjanka je dostigao maksimumNSdjanka je dostigao maksimumNSdjanka je dostigao maksimumNSdjanka je dostigao maksimumNSdjanka je dostigao maksimumNSdjanka je dostigao maksimumNSdjanka je dostigao maksimumNSdjanka je dostigao maksimumNSdjanka je dostigao maksimum

Član od: 10.04.2007.
Poslednji login: danas 00:32
Odgovor: Kako da budemo uvek nasmejani??? - 05.04.2008, 23:52

To je bar jednostavno... Samo razvučeš usne u osmeh kad god ti to padne na pamet... Mnogo je lakše nego namrštiti se

nije dotakla nista sto bi moglo da boli
njene ruke su bele kao led
njene misli su ciste, ona misli da voli,ona veruje, veruje

staro
  (#25 (permalink))
SVETICA
Početnik
SVETICA će uskoro postati poznat član

Član od: 01.04.2008.
Poslednji login: 27.07.2008 00:13
Odgovor: Kako da budemo uvek nasmejani??? - 06.04.2008, 00:05

Nemogu da se smejem kad mi nije smesno, imam jednu drugaricu koja se cepa non stop i nemogu a da ne pomislim da mi je to malo debilno! Nisam namcor ali se ni nesmejem na svaku glupost!

..."Ne ja necu postati novi, ja cu uvek biti ko pre, ja svoj ponos prodati necu, ja cu uvek reci ne!"...

staro
  (#26 (permalink))
Neron
LIMITED EDITION
Neron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimum

Član od: 22.11.2007.
Poslednji login: 03.09.2008 20:52
Odgovor: Kako da budemo uvek nasmejani??? - 06.04.2008, 00:27

Udajte se za mene... Mojoj ženi je za par godina u početku braka toliko oslabio mišić koji drži bešiku zatvorenom da se u celih 17 koliko je izdržala sa mnom desetak puta upiškila pred gostima ili u društvu pošto sam tada posebno inspirisan...

Ja sam uvek u pravu, čak i kad jesam...

staro
  (#27 (permalink))
Goga
Mama u Boji
Goga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimum

Član od: 08.04.2006.
Poslednji login: danas 00:28
Godine: 34
Odgovor: Kako da budemo uvek nasmejani??? - 06.04.2008, 00:43

Recite: E! i budite uVek u najboljem društvu ...

Ako vam deluje da je sve u redu, nešto vam je promaklo.

staro
  (#28 (permalink))
starsica
bataci za dz :)
starsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimum

Član od: 23.03.2007.
Poslednji login: danas 05:46
Godine: 20
Odgovor: Kako da budemo uvek nasmejani??? - 06.04.2008, 02:33

mene ko zna, zna i da mu pored mene nece biti dosadno..
jednostavno sam vesela, volim da se smejem, a posebno da zasmejavam osobe oko sebe.. a i ide mi dobro..
juce mi je kuma u gradu rekla, posle nekog smehotresa: "Meni bi zivot bez tebe bio smrtno dosadan" a ja u momentu pozelih da je ozenim
smeh i osmeh je glavni pokretac pored ljubavi, glavno orudje protiv svega loseg.. jednostavno, kad se kez nabaci na lice sve je lakse
"budali je tako malo potrebno da se smeje.."

krek, krek.. ne gudra..

staro
  (#29 (permalink))
duga12
Rainbow
duga12 je dostigao maksimumduga12 je dostigao maksimumduga12 je dostigao maksimumduga12 je dostigao maksimumduga12 je dostigao maksimumduga12 je dostigao maksimumduga12 je dostigao maksimumduga12 je dostigao maksimumduga12 je dostigao maksimumduga12 je dostigao maksimumduga12 je dostigao maksimum

Član od: 17.10.2007.
Poslednji login: danas 02:49
Godine: 31
Odgovor: Kako da budemo uvek nasmejani??? - 06.04.2008, 02:38

...da ne prepisujem,dole napisano ...dodala bi,i od gluposti napraviti smeh ..e to je pravo...

http://www.vojvodinacafe.com/forum/image.php?type=sigpic&userid=14584&dateline=120166  0282

staro
  (#30 (permalink))
Uriel
Spremač šupe
Uriel je dostigao maksimumUriel je dostigao maksimumUriel je dostigao maksimumUriel je dostigao maksimumUriel je dostigao maksimumUriel je dostigao maksimumUriel je dostigao maksimumUriel je dostigao maksimumUriel je dostigao maksimumUriel je dostigao maksimumUriel je dostigao maksimum

Član od: 12.09.2006.
Poslednji login: 24.07.2008 10:56
Godine: 41
Odgovor: Kako da budemo uvek nasmejani??? - 07.04.2008, 20:06

to je barem lako

prvo...

pa zatim...

i na kraju malo...

eto jel vidite kako su cure nasmejane

Odgovor