VojvodinaCafe
Index - Forumi - Chat - Blog - Upoznavanje - Galerije - Igre - Download
Registracija Uputstvo Lista članova Pretraga Današnje poruke Označite forume kao pročitane Kalendar

Vrati se nazad   VojvodinaCafe Forum > Zabava > Pričaonica

Pričaonica Mesto namenjeno neobaveznim i opuštenim temama

Odgovor

LinkBack Alati vezani za temu Vrste prikaza
Odgovor: Kako da budemo uvek nasmejani???
staro
  (#11 (permalink))
ZOE
uvek ista
ZOE je dostigao maksimumZOE je dostigao maksimumZOE je dostigao maksimumZOE je dostigao maksimumZOE je dostigao maksimumZOE je dostigao maksimumZOE je dostigao maksimumZOE je dostigao maksimumZOE je dostigao maksimumZOE je dostigao maksimumZOE je dostigao maksimum

Član od: 13.12.2006.
Poslednji login: danas 04:09
Pol: Žensko
Godine: 46
Odgovor: Kako da budemo uvek nasmejani??? - 15.08.2007, 16:40

pa... ulogujes se na Vojvodinacafe i to je to.... ceris se dok te usta ne zabole.... Meni je bar tako dok god sam na VC ja se kezim

"Ako nećeš ići celim putem, zašto bi uopšte išao?"

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice
Kako da budemo uvek nasmejani???
staro
  (#12 (permalink))
Crazy Angel
Angel Of Love
Crazy Angel je dostigao maksimumCrazy Angel je dostigao maksimumCrazy Angel je dostigao maksimumCrazy Angel je dostigao maksimumCrazy Angel je dostigao maksimumCrazy Angel je dostigao maksimumCrazy Angel je dostigao maksimumCrazy Angel je dostigao maksimumCrazy Angel je dostigao maksimumCrazy Angel je dostigao maksimumCrazy Angel je dostigao maksimum

Član od: 14.04.2007.
Poslednji login: 09.05.2008 19:22
Godine: 28
Kako da budemo uvek nasmejani??? - 15.08.2007, 16:50

..kazu da mi se tuga vidi samo u ocima ali da me niko nikada nije video bez osmeha..
..zaplakala nisam cak ni tada kad mi je umro brat i najbolji drug..
..neznam gde crpim energiju ali znam da bez smeha ne mogu-niti umem..
..volim pozitivne osobe i one ljude koji znaju reci lepu rec u svakom momentu..
..ovde na VC ima par takvih osoba i volim ih od srca bas..
..a inace ni nemozes da se keseris kad si ovde na forumu..
..moj savet: kako da budemo uvek nasmejani? ..
..budite okruzeni pozitivnim ljudima, plesite, cenite sitnice i najbitnije-volite i postujte sva stvorenja koja su oko vas..
..ljubav cini cuda ..

staro
  (#13 (permalink))
lilika
Veteran
lilika je miljenik mnogih članovalilika je miljenik mnogih članovalilika je miljenik mnogih članovalilika je miljenik mnogih članovalilika je miljenik mnogih članovalilika je miljenik mnogih članova

Član od: 27.09.2007.
Poslednji login: 02.09.2008 23:41
Godine: 21
Odgovor: Kako da budemo uvek nasmejani??? - 30.09.2007, 14:00

Nikako! Bar ja nemogu uvjek biti nasmijana.

Mene niko ne voli,
i nikom nije stalo, pa mi dodje zao,
jer ja bih svoje srce svakom dao.

staro
  (#14 (permalink))
love hunter
skywalker
love hunter je dostigao maksimumlove hunter je dostigao maksimumlove hunter je dostigao maksimumlove hunter je dostigao maksimumlove hunter je dostigao maksimumlove hunter je dostigao maksimumlove hunter je dostigao maksimumlove hunter je dostigao maksimumlove hunter je dostigao maksimumlove hunter je dostigao maksimumlove hunter je dostigao maksimum

Član od: 26.08.2007.
Poslednji login: juče 21:43
Pol: Muško
Godine: 35
Odgovor: Kako da budemo uvek nasmejani??? - 30.09.2007, 19:37

Cini mi se da se nacin za tako nesto zove facijalni grch...

...isti, poseban, slobodan, samo svoj...

staro
  (#15 (permalink))
DrinChe
just en
DrinChe je dostigao maksimumDrinChe je dostigao maksimumDrinChe je dostigao maksimumDrinChe je dostigao maksimumDrinChe je dostigao maksimumDrinChe je dostigao maksimumDrinChe je dostigao maksimumDrinChe je dostigao maksimumDrinChe je dostigao maksimumDrinChe je dostigao maksimumDrinChe je dostigao maksimum

Član od: 08.07.2007.
Poslednji login: 17.08.2008 20:35
Odgovor: Kako da budemo uvek nasmejani??? - 05.12.2007, 08:47

Nasmejani sto cesce-to bolje, a kako?Lako Sa sobom(& predsobljem ) se dogovoriti prvo sta nas iskreno raduje , pa udaljiti ometacHe - namcore cHangrizave koji cepidlacHe i osmehe ne donose niti odnose i posle kojih se osecamo kao da nas je tramvaj pregazio.One druge kao blago okupiti i cuvati najefikasnije sto umemo od kontaminacije i grcHa,pa i facijalnog jer on se dobija na promaji uglavnom, a lice tada ljutit izgled poprimi (ovako: ) .

Gledam sad na "Your Daily Fun Dose"bakutu i kazze i ona svoj Rp

A passer-by noticed an old lady sitting on her front step:
"I couldn't help noticing how happy you look! What is your secret for such a long, happy life?"
"I smoke 4 packs of cigarettes a day", she said.
"Before I go to bed, I smoke a nice big . Apart from that, I drink a whole bottle of Jack Daniels every week, and eat only junk food. On weekends I pop a huge number of pills and do no exercise at all."

"This is absolutely amazing at your age", says the passer-by. "How old are you?"

"Twenty four"!!!

"The secret of creativity is knowing how to hide your sources." ~ Albert Einstein ~

Poruku je izmenio DrinChe, 05.12.2007 u 08:52.

staro
  (#16 (permalink))
mirka7
Iskusni forumdžija
mirka7 je miljenik mnogih članovamirka7 je miljenik mnogih članovamirka7 je miljenik mnogih članovamirka7 je miljenik mnogih članovamirka7 je miljenik mnogih članovamirka7 je miljenik mnogih članova

Član od: 23.11.2007.
Poslednji login: juče 23:01
Godine: 35
Odgovor: Kako da budemo uvek nasmejani??? - 05.12.2007, 12:00

smej se ,smej uvijek se smej...

Teško da se možemo uvijek smijati,al treba.Osmijeh je zdrav i zarazan.

Smijte se,svojim smijehom zarazite druge.

Kad sam bila mala pjevala sam pjesmicu a ide ovako

....Sa mnom ima neka greška
lice mi se stalno smiješka
bez razloga i bezveze
usta mi se stalno keze
ha,ho,hu,hi
hi,ha,ho........

staro
  (#17 (permalink))
Neron
LIMITED EDITION
Neron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimum

Član od: 22.11.2007.
Poslednji login: 03.09.2008 20:52
Odgovor: Kako da budemo uvek nasmejani??? - 05.12.2007, 12:19

Mene ko upozna i vidi osmeh mu neće sa lica silaziti...što zbog utehe kakvih ima,a slutili niste,što zbog sopstvenog humora kojim kompenzujem sve svoje falinke što u životu što u sopstvenom biću...

Ja sam uvek u pravu, čak i kad jesam...

staro
  (#18 (permalink))
duga12
Rainbow
duga12 je dostigao maksimumduga12 je dostigao maksimumduga12 je dostigao maksimumduga12 je dostigao maksimumduga12 je dostigao maksimumduga12 je dostigao maksimumduga12 je dostigao maksimumduga12 je dostigao maksimumduga12 je dostigao maksimumduga12 je dostigao maksimumduga12 je dostigao maksimum

Član od: 17.10.2007.
Poslednji login: danas 02:49
Godine: 31
Odgovor: Kako da budemo uvek nasmejani??? - 06.12.2007, 11:26

...citajuci neke postove na forumu

http://www.vojvodinacafe.com/forum/image.php?type=sigpic&userid=14584&dateline=120166  0282

staro
  (#19 (permalink))
SQUAW
Snebivljiva Aždaja
SQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimum

Član od: 13.03.2006.
Poslednji login: danas 04:05
Godine: 33
Odgovor: Kako da budemo uvek nasmejani??? - 08.12.2007, 21:05

Ja se smejem kad nasmejem druge. Nikad mi nije bilo teško da od sebe napravim budalu i da radim sve što mi dune, a za šta drugi nemaju petlju... valjda je važnije uvek ostavljati utisak... pa onda zaboraviš da se smeješ... I volim da vidim kako ljudi reaguju

Smišljam zajebancije raznorazne. Meni mozak tako funkcioniše Čitavu trudnoću sam jedva čekala deveti mesec da ih zajebem sve onako na gomili porodično u nekom najneverovatnijem trenutku i napravim paniku sa " AJOOJJJJ, počelooooooooo je " Posle me hteli ubiju što ih zeVzam A i dobro bude kad ostavim onu kreč masku na licu od kozmetičarke do kuće, a ponašam se skroz opušteno, normalno, kao da ništa nije, pa gledaš onako mrtav ozbiljan kako se ljudi smeju iz drugih kola na semaforu i smeješ se u sebi Malo treba za smeh, a malo nekima baš nedostaje da bude lepše

Gaa wiin daa-aangoshkigaazo ahaw enaabiyaan gaa-inaabid

staro
  (#20 (permalink))
Neron
LIMITED EDITION
Neron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimum

Član od: 22.11.2007.
Poslednji login: 03.09.2008 20:52
Odgovor: Kako da budemo uvek nasmejani??? - 08.12.2007, 21:07

Samo se cepajte... od smeha,zdravije je

Ja sam uvek u pravu, čak i kad jesam...