VojvodinaCafe
Index - Forumi - Chat - Blog - Upoznavanje - Galerije - Igre - Download
Registracija Uputstvo Lista članova Pretraga Današnje poruke Označite forume kao pročitane Kalendar

Vrati se nazad   VojvodinaCafe Forum > Zabava > Pričaonica

Pričaonica Mesto namenjeno neobaveznim i opuštenim temama

Odgovor

LinkBack Alati vezani za temu Vrste prikaza
Vaš najdraži post
staro
  (#1 (permalink))
love hunter
skywalker
love hunter je dostigao maksimumlove hunter je dostigao maksimumlove hunter je dostigao maksimumlove hunter je dostigao maksimumlove hunter je dostigao maksimumlove hunter je dostigao maksimumlove hunter je dostigao maksimumlove hunter je dostigao maksimumlove hunter je dostigao maksimumlove hunter je dostigao maksimumlove hunter je dostigao maksimum

Član od: 26.08.2007.
Poslednji login: danas 10:31
Pol: Muško
Godine: 35
Vaš najdraži post - 27.12.2007, 19:21

...malopre sam se vracao sa mesta gde se slusala fina muzika u drustvu finih ljudi...i pilo se nesto sto se zove PUNC (tekila, dzin, kajsijevaca, votka, sok od borovnice i gomila voca)...ne volim pivo, a bio je suzen izbor...elem, vidno pod uticajem gorepomenutog napitka vozio sam polako mojim sokakom...znaci, noc u Sumadiji..pretprolecna...onaj ko nije doziveo, tesko je opisati...uglavnom, odjednom su po kolima pocele da mi padaju latice cveta sljive...blagi povetarac ih je skidao sa krosnja drveca i nosio pravo na mene...pod svetlima,izgledalo je carobno...stao sam, otvorio prozor i pustio mirisnu kisu da mi pada po licu...i pruzio ruku da je dotaknem...e, to je jedan od onih trenutaka kada vam je zao sto ste sami, sto ne mozete da ga podelite sa osobom za koju mislite da bi razumela...i onda se pitate sta ona, tamo daleko, sanja...crvene gradske krovove, sivi beton ili ogromne zgrade u staklu...i nadate se da, duboko u srcu, ostavlja bar malo mesta za pahulje koje mirisu na prolece...na srecu.

Kada sam ovo pisao bio sam mnogo srecniji nego danas...i to je post koji za mene ima trostruko znacenje...mozda nije najbolji, ali mi je najblizi srcu zbog prelamanja dragih licnosti i trenutaka koje sam doziveo pre i posto sam ga napisao...

... a vash?

...isti, poseban, slobodan, samo svoj...

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice
Odgovor: Najdrazi post
staro
  (#2 (permalink))
coolgirl
La Nińa [:
coolgirl je uzor za ostalecoolgirl je uzor za ostalecoolgirl je uzor za ostalecoolgirl je uzor za ostalecoolgirl je uzor za ostalecoolgirl je uzor za ostalecoolgirl je uzor za ostalecoolgirl je uzor za ostalecoolgirl je uzor za ostalecoolgirl je uzor za ostale

Član od: 28.02.2007.
Poslednji login: juče 14:54
Pol: Žensko
Odgovor: Najdrazi post - 28.12.2007, 21:21

Pa ne bih znala bas...Ne znam,volim stvarno da kuckam potove,a najdrazi su mi oni koje sam pisala sa zadovoljstvom i kad sam bila stvarno happy. A nema nijedan poseban

Uvijek sa željom da vjerujem...

staro
  (#3 (permalink))
believer
Veteran
believer je dostigao maksimumbeliever je dostigao maksimumbeliever je dostigao maksimumbeliever je dostigao maksimumbeliever je dostigao maksimumbeliever je dostigao maksimumbeliever je dostigao maksimumbeliever je dostigao maksimumbeliever je dostigao maksimumbeliever je dostigao maksimumbeliever je dostigao maksimum

Član od: 17.11.2007.
Poslednji login: juče 21:01
Pol: Žensko
Godine: 42
Odgovor: Najdrazi post - 28.12.2007, 22:22

ovaj post je napisan tamo negde....mozda nije najbolji,ali nekako,kad god ga procitam ja znam da ne bih nista menjala...i da sve jos uvek vazi....
--------------------------------------------------------
" ..
Ujutru sam nadzak.
Pametno od tebe sto spavas na drugom mestu.

Pijem kafu sama,i cutim.Onda pijem drugu,pa trecu.Prevrcem novine,palim jednu za drugom.Gledam jutarnji program,mrstim se,drzim noge na stocicu.

Ne razmisljam ni o cemu posebno.O trivijalnim stvarima,o racunima.Svako jutro se budim s nagnjecenim licem.To je zato sto spavam ko ludjakinja,zagrljena s jastukom,razbacana po krevetu.Naguzvan obraz sporo se ispravlja.

Nisam pitoma,nisam nezna.Nekad sam silovita,nekad bi grebla.Nekad bi sunce menjala za kisni dan,nekad bi sneg u avgustu htela.

Al` opet...da mi je da te gledam dok bos hodas hodnikom,otvaras frizider,pijes iz boce,naslanjas se na prozor i gledas na ulicu,u tudje prozore,u komsijske sobe..."

ploviti se mora i bez broda

staro
  (#4 (permalink))
Arthur Dent
Hitchhiker's Guide
Arthur Dent je dostigao maksimumArthur Dent je dostigao maksimumArthur Dent je dostigao maksimumArthur Dent je dostigao maksimumArthur Dent je dostigao maksimumArthur Dent je dostigao maksimumArthur Dent je dostigao maksimumArthur Dent je dostigao maksimumArthur Dent je dostigao maksimumArthur Dent je dostigao maksimumArthur Dent je dostigao maksimum

Član od: 17.05.2007.
Poslednji login: danas 04:53
Pol: Muško
Odgovor: Najdrazi post - 28.12.2007, 23:31

Najdraži post

Ma sve su to moja deca.
Kako da izdvojim neki ?

Brisanje svakog doživljavam kao duboku duševnu patnju.
Još kad vidim da je nečiji duži od mog, sav se istraumiram
tešim se: ma nema veze, ako je nečiji veći... moj je bolji
ne zato što je moj... nego što je stvarno tako

Pa pogledajte ih kako su samo lepi
... i pametni
... i duhoviti,
ma puni energije,
a ujedno smireni...
a svaki je unikat...
lek za dušu...
melem na ranu

i kako sad neki od njih izdvojiti ?

Odgovor

Članovi koji trenutno čitaju ovu temu: 1 (0 članova i 1 gostiju)

Alati vezani za temu
Vrste prikaza

Vaš status
Ne možete da pokrenete novu temu
Ne možete da odgovarate na postavljene poruke
Ne možete da priložite fajlove uz poruku
Ne možete da prepravljate svoje poruke

vB kod je uključen
Smajliji su uključeni
[IMG] kod je uključen
HTML kod je isključen
Trekbek je uključen
Pingbek je uključen
Refbek je uključen
Pređi na forum

VojvodinaCafe Forum > Zabava > Pričaonica > Vaš najdraži post
Slične teme
Tema Autor Forum Odgovora Poslednja poruka
Pomoć u vezi sa forumom nikola_b Obaveštenja i pitanja u vezi sa Forumom 250 25.10.2008 00:36
Moj prvi post SQUAW Druženje forumaša 60 11.10.2008 21:48
Post SQUAW Religija 15 20.12.2007 20:40
Najbolji horoskopski spoj - pročitaj uvodni post Lillith Astrologija 1 29.07.2007 12:32