|
| Registracija | Uputstvo | Lista članova | Pretraga | Današnje poruke | Označite forume kao pročitane | Kalendar |
![]() |
|||||||
|
|||||||
| Pričaonica Mesto namenjeno neobaveznim i opuštenim temama |
![]() |
|
|
LinkBack | Alati vezani za temu | Vrste prikaza |
Kada ste se najviše uplašili u životu? |
|
Odgovor: Kada ste se najviše uplašili u životu? |
|
|
|
|
|
Banovan
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 09.03.2007.
Poslednji login: 19.07.2007 20:27
Pol: Muško
Godine: 48
|
Odgovor: Kada ste se najviše uplašili u životu? -
26.05.2007, 16:15
ispravka za metrazu od 100 - 200 metara .
A tebi Piquer , mozda je smesno ali mom suvozacu nije bilo , progovorio je u Beogradu samnom . (nista lose ne mislim Piquer ) ![]() |
|
|
|
|
|
Banovan
![]() Offline
Član od: 11.04.2007.
Poslednji login: 09.10.2007 11:49
Godine: 24
|
Citat:
sto se tiche metraze nema veze,ne vozim od 2004. Pa jest mi smeshno ali ne onako podrugljivo da ti se smejem. i sta kazes TEEEEEEEEEEEK u BG-ishu ste stigli da se ispizdite jedan na dri\ugoga. Ako ,nadam se da ti nisi popizdeo ne bi valjalo ali vishe ni sam ne znam sta valja . Znam samo sta se mora. ![]() |
|
|
|
|
|
|
Iskusni forumdžija
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 21.04.2007.
Poslednji login: 03.08.2008 13:57
Pol: Žensko
Godine: 41
|
27.05.2007, 07:49
To je bilo u vezi sa mojim sinova.Kad je pala stolna lamba i njihova pokrivka pocela je da gori.Ali ima BOG golemi sin me svikao to je bilo sekunde kako nisu se zapalili ja sa mojim muzem brzo smo reagirali i ne se sluci tragedija.Hvala na Bog sta moje sinove sta su zive i zdrave.
|
|
|
|
|
|
Snebivljiva Aždaja
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 13.03.2006.
Poslednji login: danas 08:36
Godine: 33
|
27.05.2007, 12:00
Moje dete je sa godinu i kusur doživelo fras. Tih nekoliko minuta mi je trajalo kao godina i nikada se više nisam uplašila u životu. Ko je doživeo i video zna o čemu pričam. Noge su mi se odsekle. Sva sreća pa nije ostavilo nikakve posledice, a kada vidim da neko olako shvata i tretira temperaturu kod male dece, specijalno u tom uzrastu, naježim se.
|
|
|
|
|
|
uvek ista
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 13.12.2006.
Poslednji login: danas 02:34
Godine: 46
|
27.05.2007, 14:47
najvise sam se uplasila kada sam dozivela saobracajku....
... prolazim kroz raskrsnicu (necu pisati detalje), sva se odigralo u delicu sekunde... udarac direktno u moja vrata - "letim" prema mladicu koji drzi dete u narucju... vidim kako cu da ih "pokosim"... kola se odbijaju od bankine, "rulajuci" niz ulicu, okrecu se (ne secam se koliko puta)... da bi se konacno zaustavila sa preke strane ulice, nekih 100-tak metara od mesta udarca ..............od straha mi se ukocila vilica, i nisam mogla da govorim. Mladic sa detetom je prvi pritrcao da vidi da li sam OK i ponudio se da bude ocevidac ... Noc se tiho povlaci pred zorom
serenada prosla pod prozorom rumena si kao mlado vino dobro jutro, Vojvodino! |
|
|
|
|
|
Banovan
![]() Offline
Član od: 11.04.2007.
Poslednji login: 09.10.2007 11:49
Godine: 24
|
27.05.2007, 15:37
joj i da, drugar na duplim trakama - umalo nogu nije izgubio .
Oche on na crveno ![]() a kola se zaustavljaju k'o voz ................. ![]() samo sam sebe zamenio za njim .....i da redovno pismenih zadacja iz francuskog ,likovnog,srpskog ponajvishe,matisha,mladjih devojchica sa sve pletenicama od kose sto pave ii i metalaca neurednih,paora,tucha onih pravih krvavih....e sad mi je lakse ,kad sam sve rekao. |
|
|
|
![]() |
| Članovi koji trenutno čitaju ovu temu: 1 (0 članova i 1 gostiju) | |
| Alati vezani za temu | |
| Vrste prikaza | |
|
|