VojvodinaCafe
Index - Forumi - Chat - Blog - Upoznavanje - Galerije - Igre - Download
Registracija Uputstvo Lista članova Pretraga Današnje poruke Označite forume kao pročitane Kalendar

Vrati se nazad   VojvodinaCafe Forum > Zabava > Pričaonica

Pričaonica Mesto namenjeno neobaveznim i opuštenim temama

Odgovor

LinkBack Alati vezani za temu Vrste prikaza
Odgovor: Kada ste se najviše uplašili u životu?
staro
  (#11 (permalink))
**princess**
*OtRoVnA CicaMaca*
**princess** je dostigao maksimum**princess** je dostigao maksimum**princess** je dostigao maksimum**princess** je dostigao maksimum**princess** je dostigao maksimum**princess** je dostigao maksimum**princess** je dostigao maksimum**princess** je dostigao maksimum**princess** je dostigao maksimum**princess** je dostigao maksimum**princess** je dostigao maksimum

Član od: 21.03.2007.
Poslednji login: 17.11.2008 18:06
Pol: Žensko
Godine: 19
Odgovor: Kada ste se najviše uplašili u životu? - 31.05.2007, 23:44

joj, rasplakah se dok chitam zoin post... e, te saobracajne nesrece me uzasno pogadjaju...

najvishe sam se bojala kad je telefon zazvonio u 4 ujutru i kad su mi rekli da josh nije doshla kuci... kad sam saznala shta joj se desilo... kad sam stajala nemo u holu bolnice znajuci da me nece pustiti da je vidim... kad su rekli da su shanse minimalne... ja sam se josh nadala, ali uzalud.... nikad nisam bila toliko uplashena, tuzna osecala se nemocnije... to je prvi put da se vracala bez mene iz izlaska... prvi i poslednji put... jer je neki manjak odluchio da prodje kroz crveno...

I'm not evil.... I'm just up to no-good...

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice
staro
  (#12 (permalink))
sussi
vragolanka
sussi je dostigao maksimumsussi je dostigao maksimumsussi je dostigao maksimumsussi je dostigao maksimumsussi je dostigao maksimumsussi je dostigao maksimumsussi je dostigao maksimumsussi je dostigao maksimumsussi je dostigao maksimumsussi je dostigao maksimumsussi je dostigao maksimum

Član od: 31.05.2007.
Poslednji login: 10.11.2008 12:59
Odgovor: Kada ste se najviše uplašili u životu? - 02.06.2007, 23:01

Kada mi je sin bio tesko bolestan a doktori saopstili da nece preziveti dan .
To nemoze da se opise a nedao BOG da dozivite taj UZAS.

Ni danas mi nije jasno kako sam to prezivela.

Hvala BOGU preziveo je na veliko cudjenje svih lekara a moju neizmernu radost
ZIV i ZDRAV LJUBI GA MAJKA

...Koliko god život od tebe traži ozbiljnost, svako treba prijatelja s kojim se može glupirati. ...

staro
  (#13 (permalink))
kissigirl
klinka, pa sta
kissigirl je dostigao maksimumkissigirl je dostigao maksimumkissigirl je dostigao maksimumkissigirl je dostigao maksimumkissigirl je dostigao maksimumkissigirl je dostigao maksimumkissigirl je dostigao maksimumkissigirl je dostigao maksimumkissigirl je dostigao maksimumkissigirl je dostigao maksimumkissigirl je dostigao maksimum

Član od: 26.05.2006.
Poslednji login: 08.10.2008 11:56
Godine: 17
Odgovor: Kada ste se najviše uplašili u životu? - 03.06.2007, 21:36

...kada mi je bivsi decko rekao da je bolestan, i da mozda nece jos dugo ziveti... Kako sam se uplasila tada... Nisam znala sta bih radila bez njega, iako tada kada mi je to rekao nismo bili zajedno. Stajali smo napolju na kisi, zagrljeni, placuci. Rekao je da ta dijagnoza nije sigurna, mora da uradi jos neke analize i sta ja znam sta sve ne. Nisam mogla da spavam dok nije otisao na pregled i dok mi nije javio da je dobro... Da mu se nece desiti nista. Od srece sam istog trenutka pocela da placem. Sada je dobro, nadam se da ce i u buduce biti tako.

Moja vrata su uvek otvorena... Neka ti ne bude neugodno izaci.

staro
  (#14 (permalink))
zdenkavuk
v u c i c a
zdenkavuk je uzor za ostalezdenkavuk je uzor za ostalezdenkavuk je uzor za ostalezdenkavuk je uzor za ostalezdenkavuk je uzor za ostalezdenkavuk je uzor za ostalezdenkavuk je uzor za ostalezdenkavuk je uzor za ostalezdenkavuk je uzor za ostalezdenkavuk je uzor za ostale

Član od: 25.01.2007.
Poslednji login: 27.09.2008 22:48
Odgovor: Kada ste se najviše uplašili u životu? - 03.06.2007, 22:34

Vece poslednjeg bombardovanja na nas lepi grad,prozori cvile kuca mi se drma ,trese se tlo pod nogama,neznas gde da se sklonis ,sedim na ivici kreveta u dnevnoj sobi i placem,strah me je,drhtim kao prut, a oni tuku. Nesecam se vise kakve su to granate bile ,ali znam da nikako nebi volela da se ponovi. Fala bogu kuca je izdrzala a bilo da se neponovi nikad vise.

sreca je kada pored sebe imas voljene osobe

staro
  (#15 (permalink))
Najgora
Nepopravljiva
Najgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimum

Član od: 26.08.2006.
Poslednji login: juče 23:40
Godine: 33
Odgovor: Kada ste se najviše uplašili u životu? - 03.06.2007, 23:01

...kada mi je mama umrla...

...kada sam videla sina na vratima, uplakanog, sa ožiljkom oko vrata od užeta...brat ga je spasio da se ne obesi...igrali su se i slučajno se desilo...strašno!!!

staro
  (#16 (permalink))
la femme
Poznata faca
la femme je savršen članla femme je savršen članla femme je savršen članla femme je savršen članla femme je savršen članla femme je savršen članla femme je savršen članla femme je savršen članla femme je savršen članla femme je savršen članla femme je savršen član

Član od: 21.02.2007.
Poslednji login: 28.12.2007 16:38
Godine: 28
Odgovor: Kada ste se najviše uplašili u životu? - 04.06.2007, 14:20

Mislim da sam se najvise uplasila one veceri kad je pocelo bombardovanje - potpuno nova (i nenormalna) situacija u mom zivotu! Jednostavno nisam znala kako da se ponasam, potpuno sam se izgubila, slomila... Bio me je strah za moju prodicu (posebno za tatu i brata), nisam mogla da shvatim ni prihvatim da nam se to desava...

Ne ponovilo se...

staro
  (#17 (permalink))
jega
P I L E N C E
jega je dostigao maksimumjega je dostigao maksimumjega je dostigao maksimumjega je dostigao maksimumjega je dostigao maksimumjega je dostigao maksimumjega je dostigao maksimumjega je dostigao maksimumjega je dostigao maksimumjega je dostigao maksimumjega je dostigao maksimum

Član od: 28.11.2006.
Poslednji login: 20.11.2008 16:42
Pol: Muško
Odgovor: Kada ste se najviše uplašili u životu? - 04.06.2007, 16:54

Popalili motore,zakacili teret,poceli sa nategom i...
pukla sajla,pada kuka sa svim prikljuccima,sajla se gomila,gvozdje leti na sve strane,zvuci iz pakla,svi uspeli da pobegnu,ali jedna budala nije mogla.Sve nabrojano je padalo oko mene pa nije bilo nikakve sanse da mrdnem.Zazmurio,uvukao glavu u ramena i cekam...
10 min posle,tajac.Otvaram oci,gledam oko sebe,njih nekoliko izlazi iz blata,zaklona,par njih lezi na zemlju.To me trgne,skacem da im nekako pomognem,neznam sta se desava.Zaustavljaju me,smiruju,poksavaju da mi objasne da sam ja uzrok sto su oni na zemlji.Popadali su u nesvest kad su videli sta mi se desava oko glave.Okrecem se,pogledam scenu i gubim tlo pod nogama.Do kraja radnog vremena je ostalo jos par sati,sati uzasa u glavi.Kuci sam popio celu flasu vina naiskap.Nije imalo nikakav uticaj na mene,voda.Strah je proradio na dobrom mestu,kod kuce!

Nije kriv onaj sto dobije-kriv je onaj koji deli!!!

staro
  (#18 (permalink))
mrvacha
Brbljivica
mrvacha je uzor za ostalemrvacha je uzor za ostalemrvacha je uzor za ostalemrvacha je uzor za ostalemrvacha je uzor za ostalemrvacha je uzor za ostalemrvacha je uzor za ostalemrvacha je uzor za ostalemrvacha je uzor za ostalemrvacha je uzor za ostale

Član od: 11.02.2007.
Poslednji login: 08.11.2008 18:38
Godine: 25
Odgovor: Kada ste se najviše uplašili u životu? - 02.08.2007, 13:29

Najvise u zivotu sam se uplasila kad je moje sestra dozivjela saobracajnu nesrecu!
Uzasno sam se osjecala i svaki minut sam molila Boga da bude sve u redu s njom!
Hvala Bogu, prezivjela je, iako je bila kriticno, i nema nikakvih tezih posljedica!

staro
  (#19 (permalink))
yossarian
Zli klerofašista
yossarian je dostigao maksimumyossarian je dostigao maksimumyossarian je dostigao maksimumyossarian je dostigao maksimumyossarian je dostigao maksimumyossarian je dostigao maksimumyossarian je dostigao maksimumyossarian je dostigao maksimumyossarian je dostigao maksimumyossarian je dostigao maksimumyossarian je dostigao maksimum

Član od: 18.02.2007.
Poslednji login: danas 01:46
Pol: Muško
Odgovor: Kada ste se najviše uplašili u životu? - 17.08.2007, 17:09

Кад су трећи пут пуцали на мене. Некако се прва два пута и нисам нешто посебно уплашио... ваљда сам био превише балав... ал трећи пут ми је требало једно пола сата да дођем себи...

...prošlo je dvan'est sati mala, čarolije su nestale...

staro
  (#20 (permalink))
Kill Bill
Beatrix Kido
Kill Bill je dostigao maksimumKill Bill je dostigao maksimumKill Bill je dostigao maksimumKill Bill je dostigao maksimumKill Bill je dostigao maksimumKill Bill je dostigao maksimumKill Bill je dostigao maksimumKill Bill je dostigao maksimumKill Bill je dostigao maksimumKill Bill je dostigao maksimumKill Bill je dostigao maksimum

Član od: 27.11.2006.
Poslednji login: 01.05.2008 23:58
Odgovor: Kada ste se najviše uplašili u životu? - 18.08.2007, 12:37

Malocas...otishla ti ja na sajt dove sapuncica,krema,parfema...
kad ono..

Ubica mekog srca.