VojvodinaCafe
Index - Forumi - Chat - Blog - Upoznavanje - Galerije - Igre - Download
Registracija Uputstvo Lista članova Pretraga Današnje poruke Označite forume kao pročitane Kalendar

Vrati se nazad   VojvodinaCafe Forum > Zabava > Pričaonica

Pričaonica Mesto namenjeno neobaveznim i opuštenim temama

Odgovor

LinkBack Alati vezani za temu Vrste prikaza
Odgovor: Budjenje
staro
  (#21 (permalink))
Goga
Mama u Boji
Goga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimum

Član od: 08.04.2006.
Poslednji login: danas 00:28
Pol: Žensko
Godine: 34
Odgovor: Budjenje - 14.04.2008, 11:09

Svako jutro Kiki me probudi veoma rano...

Izljubi me - na taj način mi izmami osmeh na lice ...
Zatim mi stavi njegovog omiljenog zeku na obraz
i cmače me dok ne dođem sebi ...

Ustajemo , skoro sve radim po inerciji ...
Tako da skoro svako jutro umesto kafe,
zakuvam kakao...

Kada popijem kafu, duplu - čemerušu ,
počnem da funkcionišem kao furija ...

Ako vam deluje da je sve u redu, nešto vam je promaklo.

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice
staro
  (#22 (permalink))
Kalina
....dream chaser....
Kalina je dostigao maksimumKalina je dostigao maksimumKalina je dostigao maksimumKalina je dostigao maksimumKalina je dostigao maksimumKalina je dostigao maksimumKalina je dostigao maksimumKalina je dostigao maksimumKalina je dostigao maksimumKalina je dostigao maksimumKalina je dostigao maksimum

Član od: 23.10.2007.
Poslednji login: juče 16:06
Godine: 28
Odgovor: Budjenje - 14.04.2008, 12:40

Budim se tesko....verovatno samo zato sto sam konstantno ne ispavana....Cutim bar neko vreme
Posle kafe i cutanja sam spremna za novi dan...

" Samo onaj ko u teskobi strepi, mir svoj nalazi, samo onaj ko u donji svet silazi,
voljenu spasava, samo onaj ko noz vadi Isaka dobija."
Soren Kierkegaard

staro
  (#23 (permalink))
starsica
bataci za dz :)
starsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimum

Član od: 23.03.2007.
Poslednji login: danas 05:46
Godine: 20
Odgovor: Budjenje - 14.04.2008, 14:37

obozavam da spavam, da se izlezavam i leskarim..
ustajanje mi uglavnom ne predstavlja problem, osim ako moram da ustanem rano.. i inace me treba probuditi dobrih pola sata pre nego se podignem iz kreveta.. propadne mi dan ako ustanem odmah
i uvek ustajem na desnu nogu, bilo kako da mi krevet stoji
ne trebaju mi ni kafe ni cigarete, samo mi treba voda, ako nemam vode pored kreveta kad ustanem, tacno mogu da se upucam
i nikad ne idem prvo u kupatilo cim ustanem.. cak ni za umivanje.. volim krmeljiva da e brecam po krevetu..

krek, krek.. ne gudra..

staro
  (#24 (permalink))
Tami80
trag u beskraju
Tami80 je savršen članTami80 je savršen članTami80 je savršen članTami80 je savršen članTami80 je savršen članTami80 je savršen članTami80 je savršen članTami80 je savršen članTami80 je savršen članTami80 je savršen članTami80 je savršen član

Član od: 30.01.2008.
Poslednji login: 02.09.2008 10:59
Godine: 28
Odgovor: Budjenje - 14.04.2008, 14:40

Budim se veoma lako.Nekoliko puta navijem sat,npr. za 8h i posle nema problema,jer se budim i bez budilnika u isto vreme.
Odmah ustajem,ne volim da se razvlacim po krevetu....jer tome nema kraja,tako da odmah idem u kupatilo i naravno....stavim kaficu da se skuva.
Samnom odmah moze razgovarati o bilo cemu,nisam onaj tip nadrndanih spavaca.... Svoju cimerku nikako nisam mogla da razumem....jer je ona tip "ni dobro jutro mi nemoj reci,dok ti se ne javim"....

" Ljude treba suditi samo po njihovim vrlinama , a ne po njihovim manama; medjutim,po vrlinama nas ocenjuju samo nasi prijatelji, a nasi neprijatelji nas ocenjuju samo po nasim manama."

staro
  (#25 (permalink))
robert ns
Novi član
robert ns se nije lepo ponašao u poslednje vreme

Član od: 05.04.2007.
Poslednji login: 03.09.2008 08:07
Pol: Muško
Odgovor: Budjenje - 14.04.2008, 22:39

odvratno sa osmehom

staro
  (#26 (permalink))
sneza67
Početnik
sneza67 će uskoro postati poznat član

Član od: 04.04.2008.
Poslednji login: 31.07.2008 17:11
Godine: 40
Odgovor: Budjenje - 14.04.2008, 23:41

spavam do poslednjeg minuta...do poslednje secunde.. a onda se oblacim na brzaka...pa onda jurim do bara na kapucino jer u zurbi nemam vremena da kuvam kafu kuci..a i obicno mi se toliko spava da ako jos uzmem da kuvam kafu ima na nogama da se uspavam..
i tako izadjem i u baru pocne kao neka pricica o vremenu itd onda stize i kapucino koji pijem u miru i onda ... idemo u nove pobede

all we need is love...

staro
  (#27 (permalink))
TVO.JA_
...limiT_
TVO.JA_ je dostigao maksimumTVO.JA_ je dostigao maksimumTVO.JA_ je dostigao maksimumTVO.JA_ je dostigao maksimumTVO.JA_ je dostigao maksimumTVO.JA_ je dostigao maksimumTVO.JA_ je dostigao maksimumTVO.JA_ je dostigao maksimumTVO.JA_ je dostigao maksimumTVO.JA_ je dostigao maksimumTVO.JA_ je dostigao maksimum

Član od: 12.02.2007.
Poslednji login: danas 00:10
Godine: 32
Odgovor: Budjenje - 19.05.2008, 12:27

Strašno.. gora nego što sam legla
I naravno rečenica kad se probudim je : fuck opet kasnim !

ako već moraš da progutaš žabu...ne gledaj je dugo...

staro
  (#28 (permalink))
Sokica
smucalica...
Sokica je dostigao maksimumSokica je dostigao maksimumSokica je dostigao maksimumSokica je dostigao maksimumSokica je dostigao maksimumSokica je dostigao maksimumSokica je dostigao maksimumSokica je dostigao maksimumSokica je dostigao maksimumSokica je dostigao maksimumSokica je dostigao maksimum

Član od: 20.05.2006.
Poslednji login: danas 01:26
Godine: 36
Odgovor: Budjenje - 25.05.2008, 21:29

Ja sam od onih nadrnd kad se bude jer moraju... Nemoj da me pitaš dok ne ispijem kafu na miru i u tišini... Muž još i ima razumevanja,ali deca... Kad mi se uvale u krevet ujutru na dozu maženja - poremete mi koncepciju... Al' na njih se ne ljutim kad me ujutru čačkaju - prija mi ono ''mamice'' najviše Naravno,njima je sve oprošteno...

staro
  (#29 (permalink))
misti
Iskusni forumdžija
misti je dijamantmisti je dijamantmisti je dijamantmisti je dijamantmisti je dijamant

Član od: 18.05.2008.
Poslednji login: juče 22:09
Godine: 29
Odgovor: Budjenje - 25.05.2008, 21:42

Prvih sat vremena ne pričam,ne javljam se na telefon i ne otvaram vrata nikom. Tek kad popijem kafu (min.2dl)i ispušim nekoliko cigareta dan može da počne.

staro
  (#30 (permalink))
Leonard Peltier
Onaj Koji Je Puk'o
Leonard Peltier je dostigao maksimumLeonard Peltier je dostigao maksimumLeonard Peltier je dostigao maksimumLeonard Peltier je dostigao maksimumLeonard Peltier je dostigao maksimumLeonard Peltier je dostigao maksimumLeonard Peltier je dostigao maksimumLeonard Peltier je dostigao maksimumLeonard Peltier je dostigao maksimumLeonard Peltier je dostigao maksimumLeonard Peltier je dostigao maksimum

Član od: 29.08.2007.
Poslednji login: danas 02:24
Pol: Muško
Godine: 30
Odgovor: Budjenje - 26.05.2008, 00:05

Teško mi pada

Uglavnom tražim izgovor da odspavam "barem još 5 minuta" i zato uvek i kasnim .......

Inače, totalno sam nefunkcionalan prvih pola sata/sat vremena. OndaK krećem polako da se budim, da bih na kraju dana bio najfunkcionalniji
Zato mi i odgovara da sve bitno što radim, radim popodne/uveče

"I have the simplest tastes. I am always satisfied with the best"

Odgovor

Članovi koji trenutno čitaju ovu temu: 1 (0 članova i 1 gostiju)

Alati vezani za temu
Vrste prikaza
Linearni prikaz Linearni prikaz