VojvodinaCafe
Index - Forumi - Chat - Blog - Upoznavanje - Galerije - Igre - Download
Registracija Uputstvo Lista članova Pretraga Današnje poruke Označite forume kao pročitane Kalendar

Vrati se nazad   VojvodinaCafe Forum > Zabava > Pričaonica

Pričaonica Mesto namenjeno neobaveznim i opuštenim temama

Odgovor

LinkBack Alati vezani za temu Vrste prikaza
Odgovor: Budjenje
staro
  (#11 (permalink))
ZOE
uvek ista
ZOE je dostigao maksimumZOE je dostigao maksimumZOE je dostigao maksimumZOE je dostigao maksimumZOE je dostigao maksimumZOE je dostigao maksimumZOE je dostigao maksimumZOE je dostigao maksimumZOE je dostigao maksimumZOE je dostigao maksimumZOE je dostigao maksimum

Član od: 13.12.2006.
Poslednji login: danas 04:09
Pol: Žensko
Godine: 46
Odgovor: Budjenje - 04.05.2007, 13:49

kad se probudim, nemam pojma za sebe - ni vrata ne znam gde mi se nalaze . Jednom sam (ovo nije sala) umesto vrata od sobe, otvorila vrata garderoba

"Ako nećeš ići celim putem, zašto bi uopšte išao?"

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice
staro
  (#12 (permalink))
yige_gui
... baba Ruija @
yige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimum

Član od: 13.03.2006.
Poslednji login: danas 04:32
Odgovor: Budjenje - 06.07.2007, 04:24

kod mene kako kad.. mada sam najcheshce u fazonu "pusti me na miru" i "ne obracaj mi se dok ne vidish na licu" sad sam malo promenila plochu pre sam sam se obavezno kachila s kevom, jer ona je osoba koja najvishe pricha kad se probudi, tad je puna pitanja i podpitanja, a meni se od toga kosa dizala na glavi sad je nauchila pa me preskache dok ja ne pochnem prichati.. zbog radi toga shto sam sad juzhual neispavana i vec neko vreme u fazonu spavam-par-sati-dnevno zakljuchila sam da mi lepshi dan bude ako sam od ranog jutra hepi.. shto je u principu tachno.. ne pomazhu meni nikakve kafe.. mogu da popijem 1o sholji turske ili ni jednu, meni je svejedno, i ovako ne deluje na moje razbudjivanje drmnem ujutro jedan shejk od mix voca, to me razbudi do dzadza, odma sam puna elana mada, sve je to u glavi

madaa, ujutro brate bauljam po kuci, ne vidim belu machku, upravo zbog tih "par sati sna" do kad ce to trajati, ne znam

moomoo meee juuooo

staro
  (#13 (permalink))
sussi
vragolanka
sussi je dostigao maksimumsussi je dostigao maksimumsussi je dostigao maksimumsussi je dostigao maksimumsussi je dostigao maksimumsussi je dostigao maksimumsussi je dostigao maksimumsussi je dostigao maksimumsussi je dostigao maksimumsussi je dostigao maksimumsussi je dostigao maksimum

Član od: 31.05.2007.
Poslednji login: 23.08.2008 09:48
Odgovor: Budjenje - 06.07.2007, 08:09

budim se bez budilnika
volim da ustajem rano
ko rano rani dve srece grabi
skuvam kafu i funkcionisem iz cuga
uvek sam vedra i cila, sta sele uradi do podne mnogi ne urade za ceo dan

...Koliko god život od tebe traži ozbiljnost, svako treba prijatelja s kojim se može glupirati. ...

staro
  (#14 (permalink))
remorker-bgd
Iskusni forumdžija
remorker-bgd je uzor za ostaleremorker-bgd je uzor za ostaleremorker-bgd je uzor za ostaleremorker-bgd je uzor za ostaleremorker-bgd je uzor za ostaleremorker-bgd je uzor za ostaleremorker-bgd je uzor za ostaleremorker-bgd je uzor za ostaleremorker-bgd je uzor za ostale

Član od: 13.03.2007.
Poslednji login: danas 08:16
Pol: Muško
Godine: 28
Odgovor: Budjenje - 06.07.2007, 09:52

Ja bih spomenik podigao onoj osobi koja je izmislila SNOOZE

To je najveci pronalazak ikada! Kakva struja, kakvi telefoni

...baš polaze galije...
...do vina i maslina...
...ajmo malo na jug Italije...
...zatvori oči...

staro
  (#15 (permalink))
la femme
Poznata faca
la femme je savršen članla femme je savršen članla femme je savršen članla femme je savršen članla femme je savršen članla femme je savršen članla femme je savršen članla femme je savršen članla femme je savršen članla femme je savršen članla femme je savršen član

Član od: 21.02.2007.
Poslednji login: 28.12.2007 16:38
Godine: 28
Odgovor: Budjenje - 06.07.2007, 15:38

Tesko se budim, a kad se konacno probudim, nisam bas u najboljem raspolozenju! Treba mi jedno sat vremena da se "sastavim", a pozeljna je i turska kafa bez secera!

Taj prvi sat nakon budjenja, tokom kojeg se osecam kao da sam "ni na nebu ni na zemlji" , najvise volim da provedem uz solju kafe, novine ili neko drugo sredstvo informisanja! Moze i neka draga osoba, ali koja me dobra zna, pa me ne ubija svojim jutarnjim elanom i preteranom pricljivoscu...

staro
  (#16 (permalink))
euridika
severna svetlost
euridika je dostigao maksimumeuridika je dostigao maksimumeuridika je dostigao maksimumeuridika je dostigao maksimumeuridika je dostigao maksimumeuridika je dostigao maksimumeuridika je dostigao maksimumeuridika je dostigao maksimumeuridika je dostigao maksimumeuridika je dostigao maksimumeuridika je dostigao maksimum

Član od: 14.08.2006.
Poslednji login: 01.09.2008 01:07
Godine: 31
Odgovor: Budjenje - 08.07.2007, 18:36

Citat:
remorker-bgd kaže: Pogledaj poruku
Ja bih spomenik podigao onoj osobi koja je izmislila SNOOZE
Ne spomenik nego odmah Nobelovu nagradu

Kod mene dva mobilna telefona navijena na sat vremena ranije nego što zapravo treba da se probudim, jedan počinje 15 min pre drugog, dve različite melodije nesinhronizovane, obe užasno iritirajuće, i jedan mali plastikaner od časovnika koji ih podržava u pozadini sa svojim bi-bip-bi-bip. Kada ih sve snooziram po nekoliko puta, ugasim časovnik (obično ga nađem kako leži negde pored kreveta) onda sam skroz ok i budna i nisam namćor i može odmah tuširanje i doručak i kafa i sve po redu.

...a ja crtam svoje krugove i praštam stare dugove...

staro
  (#17 (permalink))
sussi
vragolanka
sussi je dostigao maksimumsussi je dostigao maksimumsussi je dostigao maksimumsussi je dostigao maksimumsussi je dostigao maksimumsussi je dostigao maksimumsussi je dostigao maksimumsussi je dostigao maksimumsussi je dostigao maksimumsussi je dostigao maksimumsussi je dostigao maksimum

Član od: 31.05.2007.
Poslednji login: 23.08.2008 09:48
Odgovor: Budjenje - 13.07.2007, 20:57

....e ovih gripoznih dana i nije bilo lako probuditi se/ cini mi se da sam non stop bila u nekom snu...

...Koliko god život od tebe traži ozbiljnost, svako treba prijatelja s kojim se može glupirati. ...

staro
  (#18 (permalink))
Neuhvatljiva_
I'm a dreamer
Neuhvatljiva_ je dostigao maksimumNeuhvatljiva_ je dostigao maksimumNeuhvatljiva_ je dostigao maksimumNeuhvatljiva_ je dostigao maksimumNeuhvatljiva_ je dostigao maksimumNeuhvatljiva_ je dostigao maksimumNeuhvatljiva_ je dostigao maksimumNeuhvatljiva_ je dostigao maksimumNeuhvatljiva_ je dostigao maksimumNeuhvatljiva_ je dostigao maksimumNeuhvatljiva_ je dostigao maksimum

Član od: 09.01.2007.
Poslednji login: juče 19:33
Odgovor: Budjenje - 21.07.2007, 16:13

E jutros sam posle duzeg vremena navila sat, kako se slucajno ne bi uspavala...Toliko je jako zvonio da je dragi iz druge sobe dobacio: Taj tvoj budilnik i mrtve bi probudio...
Nije ni cudo sto me sad boli glava

staro
  (#19 (permalink))
Sirijus
Početnik
Sirijus će uskoro postati poznat članSirijus će uskoro postati poznat član

Član od: 07.02.2007.
Poslednji login: 26.05.2008 16:16
Pol: Muško
Odgovor: Budjenje - 21.07.2007, 16:34

Uglavnom se budim ne baš najbolje raspoložen, a uglavnom nema vidljivog razloga za to. Na sreću, to ne traje dugo. Dovoljno je da popijem šolju čaja od nane, sa limunom i da slušam neku muziku sa radija.

staro
  (#20 (permalink))
SQUAW
Snebivljiva Aždaja
SQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimum

Član od: 13.03.2006.
Poslednji login: danas 04:05
Godine: 33
Odgovor: Budjenje - 21.07.2007, 16:50

Ja se budim potpuno drugačije od kad sam nepušač. Već dugo godina. Toliko i kafu ne pijem. Ranije mi je to bio obavezan ritual i bila sam jako šlogirana dok se ne nadimim čim otvorim oči. A onda sam provalila da sam ustvari od toga šlogirana po pola sata i da se ja, bre, lako budim

Malo ševrdam kao pijanac dok ne dođem do kupatila, nisam baš pričljiva ali nisam ni nadrndana, namrštena nikako, i ne volim mnogo da se razvlačim po krevetu kad već ne mogu da spavam. A i napadne me ono kučište... ili neko drugi ili ja napadnem nekog, pa kad se ispozdravljamo, dan je počeo.

Gaa wiin daa-aangoshkigaazo ahaw enaabiyaan gaa-inaabid