VojvodinaCafe
Index - Forumi - Chat - Blog - Upoznavanje - Galerije - Igre - Download
Registracija Uputstvo Lista članova Pretraga Današnje poruke Označite forume kao pročitane Kalendar

Vrati se nazad   VojvodinaCafe Forum > Zabava > Pričaonica

Pričaonica Mesto namenjeno neobaveznim i opuštenim temama

Odgovor

LinkBack Alati vezani za temu Vrste prikaza
Odgovor: Šta ste radili pre nego što ste se ulogovali na Vcafe?
staro
  (#1791 (permalink))
TVO.JA_
...limiT_
TVO.JA_ je dostigao maksimumTVO.JA_ je dostigao maksimumTVO.JA_ je dostigao maksimumTVO.JA_ je dostigao maksimumTVO.JA_ je dostigao maksimumTVO.JA_ je dostigao maksimumTVO.JA_ je dostigao maksimumTVO.JA_ je dostigao maksimumTVO.JA_ je dostigao maksimumTVO.JA_ je dostigao maksimumTVO.JA_ je dostigao maksimum

Član od: 12.02.2007.
Poslednji login: danas 12:35
Pol: Žensko
Godine: 32
Odgovor: Šta ste radili pre nego što ste se ulogovali na Vcafe? - 16.05.2008, 23:19

Držala noge u lavoru,da mi iskoče kurije oči i progledaju kad ja ne mogu

ako vec moraš da progutaš žabu...ne gledaj je dugo...

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice
staro
  (#1792 (permalink))
alokin74
mouse hunter...
alokin74 je dostigao maksimumalokin74 je dostigao maksimumalokin74 je dostigao maksimumalokin74 je dostigao maksimumalokin74 je dostigao maksimumalokin74 je dostigao maksimumalokin74 je dostigao maksimumalokin74 je dostigao maksimumalokin74 je dostigao maksimumalokin74 je dostigao maksimumalokin74 je dostigao maksimum

Član od: 04.04.2007.
Poslednji login: juče 23:29
Pol: Muško
Godine: 34
Odgovor: Šta ste radili pre nego što ste se ulogovali na Vcafe? - 17.05.2008, 00:31

Bio u gradu.

Prvo svratio do Knjizare na promociju kluba citalaca Lagune, kupio par knjiga i dobio na poklon bocu "Di Luna Sangria".

Potom se opustio uz svirku "No smoking orchestra" i ludorije dr Neleta Karajlica.

(bilo je do j..a)

Čim sam je ugledao, odmah sam je spazio.

Poruku je izmenio Goga, 17.05.2008 u 09:13. Razlog: Veličina slova...

staro
  (#1793 (permalink))
Kal_el
s#permen
Kal_el je dostigao maksimumKal_el je dostigao maksimumKal_el je dostigao maksimumKal_el je dostigao maksimumKal_el je dostigao maksimumKal_el je dostigao maksimumKal_el je dostigao maksimumKal_el je dostigao maksimumKal_el je dostigao maksimumKal_el je dostigao maksimumKal_el je dostigao maksimum

Član od: 02.03.2007.
Poslednji login: danas 19:25
Godine: 42
Odgovor: Šta ste radili pre nego što ste se ulogovali na Vcafe? - 17.05.2008, 00:38

nisam te vido u zgužvi

Ko je za jednu rely vožnjicu ?
imam i ja klima uredjaj

staro
  (#1794 (permalink))
alokin74
mouse hunter...
alokin74 je dostigao maksimumalokin74 je dostigao maksimumalokin74 je dostigao maksimumalokin74 je dostigao maksimumalokin74 je dostigao maksimumalokin74 je dostigao maksimumalokin74 je dostigao maksimumalokin74 je dostigao maksimumalokin74 je dostigao maksimumalokin74 je dostigao maksimumalokin74 je dostigao maksimum

Član od: 04.04.2007.
Poslednji login: juče 23:29
Odgovor: Šta ste radili pre nego što ste se ulogovali na Vcafe? - 17.05.2008, 00:44

Citat:
Kal_el kaže: Pogledaj poruku
nisam te vido u zgužvi
Ja se sve osvrĆo ne bih li ugledao Super deku, ali ... niČ.

Čim sam je ugledao, odmah sam je spazio.

staro
  (#1795 (permalink))
Blossom
Iskusni forumdžija
Blossom je savršen članBlossom je savršen članBlossom je savršen članBlossom je savršen članBlossom je savršen članBlossom je savršen članBlossom je savršen članBlossom je savršen članBlossom je savršen članBlossom je savršen članBlossom je savršen član

Član od: 20.07.2007.
Poslednji login: danas 20:51
Godine: 9
Odgovor: Šta ste radili pre nego što ste se ulogovali na Vcafe? - 17.05.2008, 09:35

Pajkila.

Najgora junior

staro
  (#1796 (permalink))
Leonard Peltier
Onaj Koji Je Puk'o
Leonard Peltier je dostigao maksimumLeonard Peltier je dostigao maksimumLeonard Peltier je dostigao maksimumLeonard Peltier je dostigao maksimumLeonard Peltier je dostigao maksimumLeonard Peltier je dostigao maksimumLeonard Peltier je dostigao maksimumLeonard Peltier je dostigao maksimumLeonard Peltier je dostigao maksimumLeonard Peltier je dostigao maksimumLeonard Peltier je dostigao maksimum

Član od: 29.08.2007.
Poslednji login: juče 19:05
Godine: 30
Odgovor: Šta ste radili pre nego što ste se ulogovali na Vcafe? - 17.05.2008, 14:25

RadiJo ...... posle toga sam gledao izložene automobile (oldtajmere). Ima zanimljivih kolica

"I have the simplest tastes. I am always satisfied with the best"

staro
  (#1797 (permalink))
starsica
bataci za dz :)
starsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimum

Član od: 23.03.2007.
Poslednji login: danas 22:16
Godine: 20
Odgovor: Šta ste radili pre nego što ste se ulogovali na Vcafe? - 17.05.2008, 15:36

jedva sam se dogegala do kompa.. lezala sam u krevetu.. razbijena sam.. mLogo mi nije dobro..
gde su mi mamurni sadruzi..

krek, krek.. ne gudra..

staro
  (#1798 (permalink))
shacky
medeno srce
shacky je dostigao maksimumshacky je dostigao maksimumshacky je dostigao maksimumshacky je dostigao maksimumshacky je dostigao maksimumshacky je dostigao maksimumshacky je dostigao maksimumshacky je dostigao maksimumshacky je dostigao maksimumshacky je dostigao maksimumshacky je dostigao maksimum

Član od: 05.10.2007.
Poslednji login: danas 08:54
Godine: 28
Odgovor: Šta ste radili pre nego što ste se ulogovali na Vcafe? - 17.05.2008, 20:06

...svađala se, odspavala, zalivala cveće, tražila sveće...

Kad bi meni dali kisobran, ja ga ne bih potrosio sam
pola mesta ja bih dao nekom, ko je dobar a slucajno sam.

staro
  (#1799 (permalink))
Sokica
smucalica...
Sokica je savršen članSokica je savršen članSokica je savršen članSokica je savršen članSokica je savršen članSokica je savršen članSokica je savršen članSokica je savršen članSokica je savršen članSokica je savršen članSokica je savršen član

Član od: 20.05.2006.
Poslednji login: 02.07.2008 13:25
Godine: 36
Odgovor: Šta ste radili pre nego što ste se ulogovali na Vcafe? - 17.05.2008, 20:26

Bila u gradu sa mojim dečacima,šetala i kupila im starke...Sad su pravi frajeri!

staro
  (#1800 (permalink))
Goga
Mama u Boji
Goga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimum

Član od: 08.04.2006.
Poslednji login: danas 23:44
Odgovor: Šta ste radili pre nego što ste se ulogovali na Vcafe? - 17.05.2008, 20:40

Pokušavala da se ulogujem na msn... ...
Uspelo mi je, kada sam poslušala glas razuma... trep - trep ...

Ako vam deluje da je sve u redu, nešto vam je promaklo.