VojvodinaCafe
Index - Forumi - Chat - Blog - Upoznavanje - Galerije - Igre - Download
Registracija Uputstvo Lista članova Pretraga Današnje poruke Označite forume kao pročitane Kalendar

Vrati se nazad   VojvodinaCafe Forum > Zabava > Pričaonica

Pričaonica Mesto namenjeno neobaveznim i opuštenim temama

Odgovor

LinkBack Alati vezani za temu Vrste prikaza
Odgovor: Šta ste radili pre nego što ste se ulogovali na Vcafe?
staro
  (#41 (permalink))
nattydread
haile selassie
nattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimum

Član od: 04.05.2006.
Poslednji login: 17.08.2008 12:45
Pol: Žensko
Godine: 34
Odgovor: Šta ste radili pre nego što ste se ulogovali na Vcafe? - 10.04.2007, 17:02

ustala sam ranom zorom šlogirana, jurnula na posao gdje nitko ništa pametno nije radio, pa sam samo zivjela i razvlačila se kao crijevo, pa onda pohitala kući, ručala, oprala suđe, skuvala kafičicu, zapalila cigaru i odjurila u kafanče...

nattydread is coming to dinner

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice
staro
  (#42 (permalink))
blueella
x3m member
blueella je savršen članblueella je savršen članblueella je savršen članblueella je savršen članblueella je savršen članblueella je savršen članblueella je savršen članblueella je savršen članblueella je savršen članblueella je savršen članblueella je savršen član

Član od: 28.09.2006.
Poslednji login: 22.10.2007 07:08
Odgovor: Šta ste radili pre nego što ste se ulogovali na Vcafe? - 10.04.2007, 19:13

ishla na tretman lica,kupila cipele,bila kod frizera

Ili ne pokusavaj, ili dovrsi!

staro
  (#43 (permalink))
_baba_
BaraBa
_baba_ je dostigao maksimum_baba_ je dostigao maksimum_baba_ je dostigao maksimum_baba_ je dostigao maksimum_baba_ je dostigao maksimum_baba_ je dostigao maksimum_baba_ je dostigao maksimum_baba_ je dostigao maksimum_baba_ je dostigao maksimum_baba_ je dostigao maksimum_baba_ je dostigao maksimum

Član od: 22.01.2007.
Poslednji login: danas 03:41
Odgovor: Šta ste radili pre nego što ste se ulogovali na Vcafe? - 10.04.2007, 19:31

Bila u poseti u bolnici, prepirala se sa cistacicom jer me je terala napolje da moze da obrise podove
Malo sam joj se izbekeljila i smugnula u lift, jer me povijala sa onim zogerom
I sad sam ovde, na sigurnom.

staro
  (#44 (permalink))
Najgora
Nepopravljiva...
Najgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimum

Član od: 26.08.2006.
Poslednji login: danas 00:47
Godine: 33
Odgovor: Šta ste radili pre nego što ste se ulogovali na Vcafe? - 10.04.2007, 19:37

...bila kod lekara

staro
  (#45 (permalink))
zdenkavuk
v u c i c a
zdenkavuk je uzor za ostalezdenkavuk je uzor za ostalezdenkavuk je uzor za ostalezdenkavuk je uzor za ostalezdenkavuk je uzor za ostalezdenkavuk je uzor za ostalezdenkavuk je uzor za ostalezdenkavuk je uzor za ostalezdenkavuk je uzor za ostale

Član od: 25.01.2007.
Poslednji login: 19.07.2008 00:36
Odgovor: Šta ste radili pre nego što ste se ulogovali na Vcafe? - 10.04.2007, 22:21

...spavala... probudila se , izgdila muza sto me nije budio, muvala se po kuci i eto me u kafeu...

sreca je kada pored sebe imas voljene osobe

staro
  (#46 (permalink))
silvia
Moderator
silvia je dostigao maksimumsilvia je dostigao maksimumsilvia je dostigao maksimumsilvia je dostigao maksimumsilvia je dostigao maksimumsilvia je dostigao maksimumsilvia je dostigao maksimumsilvia je dostigao maksimumsilvia je dostigao maksimumsilvia je dostigao maksimumsilvia je dostigao maksimum

Član od: 01.11.2006.
Poslednji login: juče 23:57
Godine: 29
Odgovor: Šta ste radili pre nego što ste se ulogovali na Vcafe? - 10.04.2007, 22:27

Izfrizirala se,sredila dete,rasklonila sta je trebalo i eto me

Ono što može i biti i ne biti uvek se, na kraju krajeva, pokori onome što mora biti.

staro
  (#47 (permalink))
blueella
x3m member
blueella je savršen članblueella je savršen članblueella je savršen članblueella je savršen članblueella je savršen članblueella je savršen članblueella je savršen članblueella je savršen članblueella je savršen članblueella je savršen članblueella je savršen član

Član od: 28.09.2006.
Poslednji login: 22.10.2007 07:08
Odgovor: Šta ste radili pre nego što ste se ulogovali na Vcafe? - 11.04.2007, 06:21

spavala

Ili ne pokusavaj, ili dovrsi!

staro
  (#48 (permalink))
lav71
tvrdog_lav
lav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimum

Član od: 07.01.2007.
Poslednji login: juče 21:12
Pol: Muško
Godine: 37
Odgovor: Šta ste radili pre nego što ste se ulogovali na Vcafe? - 11.04.2007, 08:20

.......

staro
  (#49 (permalink))
TVO.JA_
...limiT_
TVO.JA_ je dostigao maksimumTVO.JA_ je dostigao maksimumTVO.JA_ je dostigao maksimumTVO.JA_ je dostigao maksimumTVO.JA_ je dostigao maksimumTVO.JA_ je dostigao maksimumTVO.JA_ je dostigao maksimumTVO.JA_ je dostigao maksimumTVO.JA_ je dostigao maksimumTVO.JA_ je dostigao maksimumTVO.JA_ je dostigao maksimum

Član od: 12.02.2007.
Poslednji login: 15.08.2008 09:36
Odgovor: Šta ste radili pre nego što ste se ulogovali na Vcafe? - 11.04.2007, 08:23

skuvala nes........

ako vec moraš da progutaš žabu...ne gledaj je dugo...

staro
  (#50 (permalink))
Kal_el
LimaNS
Kal_el je dostigao maksimumKal_el je dostigao maksimumKal_el je dostigao maksimumKal_el je dostigao maksimumKal_el je dostigao maksimumKal_el je dostigao maksimumKal_el je dostigao maksimumKal_el je dostigao maksimumKal_el je dostigao maksimumKal_el je dostigao maksimumKal_el je dostigao maksimum

Član od: 02.03.2007.
Poslednji login: 15.08.2008 21:22
Pol: Muško
Godine: 42
Odgovor: Šta ste radili pre nego što ste se ulogovali na Vcafe? - 11.04.2007, 08:23

şetao sam se malo po parku ...

855_0.jpg

Ko je za jednu rely vožnjicu ?
Neko pije , neko se drogira a ja jedem majonez