VojvodinaCafe
Index - Forumi - Chat - Blog - Upoznavanje - Galerije - Igre - Download
Registracija Uputstvo Lista članova Pretraga Današnje poruke Označite forume kao pročitane Kalendar

Vrati se nazad   VojvodinaCafe Forum > Zabava > Pričaonica

Pričaonica Mesto namenjeno neobaveznim i opuštenim temama

Odgovor

LinkBack Alati vezani za temu Vrste prikaza
Odgovor: Šta ste radili pre nego što ste se ulogovali na Vcafe?
staro
  (#31 (permalink))
mariposa
Veteran
mariposa je savršen članmariposa je savršen članmariposa je savršen članmariposa je savršen članmariposa je savršen članmariposa je savršen članmariposa je savršen članmariposa je savršen članmariposa je savršen članmariposa je savršen članmariposa je savršen član

Član od: 11.11.2006.
Poslednji login: 08.09.2008 21:57
Pol: Žensko
Odgovor: Šta ste radili pre nego što ste se ulogovali na Vcafe? - 09.04.2007, 14:05

Pa lepo sam, pokisla,do ne postojece guze,skuvala rucak,stigla moja starija,pa smo rucale sad cekam da stigne mala,pa da ruca takodje,i onda cu na spavanje,i ne znam sta jos ,prala sudje pokisavala da saljem tetki sms,ali na mobilni su jako sitna slova,pa kad dodje mala,pa eto to sam radila malo pre

No me toques

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice
staro
  (#32 (permalink))
lav71
mudorator
lav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimum

Član od: 07.01.2007.
Poslednji login: juče 23:28
Pol: Muško
Godine: 37
Odgovor: Šta ste radili pre nego što ste se ulogovali na Vcafe? - 09.04.2007, 15:38

...šetnja po gradu...vreme je fantazija....

...ako me zeka voli, da li to znači da me voli i njegova žena...

staro
  (#33 (permalink))
blueella
x3m member
blueella je savršen članblueella je savršen članblueella je savršen članblueella je savršen članblueella je savršen članblueella je savršen članblueella je savršen članblueella je savršen članblueella je savršen članblueella je savršen članblueella je savršen član

Član od: 28.09.2006.
Poslednji login: 07.09.2008 16:43
Odgovor: Šta ste radili pre nego što ste se ulogovali na Vcafe? - 09.04.2007, 17:12

radila pa ishla na aua tretman

Ili ne pokusavaj, ili dovrsi!

staro
  (#34 (permalink))
Zvonchica
LutkaLuftika
Zvonchica je dostigao maksimumZvonchica je dostigao maksimumZvonchica je dostigao maksimumZvonchica je dostigao maksimumZvonchica je dostigao maksimumZvonchica je dostigao maksimumZvonchica je dostigao maksimumZvonchica je dostigao maksimumZvonchica je dostigao maksimumZvonchica je dostigao maksimumZvonchica je dostigao maksimum

Član od: 03.12.2006.
Poslednji login: juče 21:48
Godine: 24
Odgovor: Šta ste radili pre nego što ste se ulogovali na Vcafe? - 09.04.2007, 20:08

Stigla iz šetnje na Paliću!

Soul shaker, Love maker, Body manipulator..

staro
  (#35 (permalink))
ZOE
uvek ista
ZOE je dostigao maksimumZOE je dostigao maksimumZOE je dostigao maksimumZOE je dostigao maksimumZOE je dostigao maksimumZOE je dostigao maksimumZOE je dostigao maksimumZOE je dostigao maksimumZOE je dostigao maksimumZOE je dostigao maksimumZOE je dostigao maksimum

Član od: 13.12.2006.
Poslednji login: 04.10.2008 21:30
Godine: 46
Odgovor: Šta ste radili pre nego što ste se ulogovali na Vcafe? - 09.04.2007, 20:26

spavala

Šta ti je smisao života, da bi ti život imao smisla

staro
  (#36 (permalink))
silvia
Moderator
silvia je dostigao maksimumsilvia je dostigao maksimumsilvia je dostigao maksimumsilvia je dostigao maksimumsilvia je dostigao maksimumsilvia je dostigao maksimumsilvia je dostigao maksimumsilvia je dostigao maksimumsilvia je dostigao maksimumsilvia je dostigao maksimumsilvia je dostigao maksimum

Član od: 01.11.2006.
Poslednji login: juče 14:32
Godine: 29
Odgovor: Šta ste radili pre nego što ste se ulogovali na Vcafe? - 09.04.2007, 22:01

Sredila dete za spavanje,napravila kafu i eto me

Ono što može i biti i ne biti uvek se, na kraju krajeva, pokori onome što mora biti.

staro
  (#37 (permalink))
zdenkavuk
v u c i c a
zdenkavuk je uzor za ostalezdenkavuk je uzor za ostalezdenkavuk je uzor za ostalezdenkavuk je uzor za ostalezdenkavuk je uzor za ostalezdenkavuk je uzor za ostalezdenkavuk je uzor za ostalezdenkavuk je uzor za ostalezdenkavuk je uzor za ostalezdenkavuk je uzor za ostale

Član od: 25.01.2007.
Poslednji login: 27.09.2008 22:48
Odgovor: Šta ste radili pre nego što ste se ulogovali na Vcafe? - 09.04.2007, 22:15

Bila kod mame na rucku,potom imala goste,kad su otisli prala kosu,spremila veceru i eto me

sreca je kada pored sebe imas voljene osobe

staro
  (#38 (permalink))
stega
Novi član
stega je na dobrom putu

Član od: 08.04.2007.
Poslednji login: 16.04.2007 04:59
Odgovor: Šta ste radili pre nego što ste se ulogovali na Vcafe? - 09.04.2007, 22:19

dosao na posao...
pogledao sta se radi ...
i seo za kompjuter

staro
  (#39 (permalink))
lav71
mudorator
lav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimum

Član od: 07.01.2007.
Poslednji login: juče 23:28
Godine: 37
Odgovor: Šta ste radili pre nego što ste se ulogovali na Vcafe? - 09.04.2007, 22:35

...nećete mi verovati...ali raširio sam veš na terasi...

...ako me zeka voli, da li to znači da me voli i njegova žena...

staro
  (#40 (permalink))
makilli
Moderator
makilli je dostigao maksimummakilli je dostigao maksimummakilli je dostigao maksimummakilli je dostigao maksimummakilli je dostigao maksimummakilli je dostigao maksimummakilli je dostigao maksimummakilli je dostigao maksimummakilli je dostigao maksimummakilli je dostigao maksimummakilli je dostigao maksimum

Član od: 21.11.2006.
Poslednji login: juče 20:08
Godine: 26
Odgovor: Šta ste radili pre nego što ste se ulogovali na Vcafe? - 09.04.2007, 23:19

Spremala večeru,počistila kuću,raširila veš,okupala dete,uspavala je,istuširala se,skuvala dragom i sebi kafu i,... here i am

...i may not be perfect but i'm always me...

Odgovor