VojvodinaCafe
Index - Forumi - Chat - Blog - Upoznavanje - Galerije - Igre - Download
Registracija Uputstvo Lista članova Pretraga Današnje poruke Označite forume kao pročitane Kalendar

Vrati se nazad   VojvodinaCafe Forum > Zabava > Pričaonica

Pričaonica Mesto namenjeno neobaveznim i opuštenim temama

Odgovor

LinkBack Alati vezani za temu Vrste prikaza
Odgovor: Šta ste radili pre nego što ste se ulogovali na Vcafe?
staro
  (#2191 (permalink))
**princess**
*OtRoVnA CicaMaca*
**princess** je dostigao maksimum**princess** je dostigao maksimum**princess** je dostigao maksimum**princess** je dostigao maksimum**princess** je dostigao maksimum**princess** je dostigao maksimum**princess** je dostigao maksimum**princess** je dostigao maksimum**princess** je dostigao maksimum**princess** je dostigao maksimum**princess** je dostigao maksimum

Član od: 21.03.2007.
Poslednji login: 17.11.2008 18:06
Pol: Žensko
Godine: 19
Odgovor: Šta ste radili pre nego što ste se ulogovali na Vcafe? - 08.09.2008, 12:28

gledala sam slike i pokushavala da objasnim mami da me ne zanima kako se ukljuchuje veshmashina....
bar ne u ovom trenutnku.

I'm not evil.... I'm just up to no-good...

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice
staro
  (#2192 (permalink))
bubasvaba
BeetleHeart
bubasvaba je dostigao maksimumbubasvaba je dostigao maksimumbubasvaba je dostigao maksimumbubasvaba je dostigao maksimumbubasvaba je dostigao maksimumbubasvaba je dostigao maksimumbubasvaba je dostigao maksimumbubasvaba je dostigao maksimumbubasvaba je dostigao maksimumbubasvaba je dostigao maksimumbubasvaba je dostigao maksimum

Član od: 20.03.2008.
Poslednji login: 20.11.2008 23:51
Godine: 32
Odgovor: Šta ste radili pre nego što ste se ulogovali na Vcafe? - 08.09.2008, 14:00

farbala nokte... u crveno... drugi put u zivotu...

sad ih susim...

...srce se nosi javno...

staro
  (#2193 (permalink))
morpheo
The One
morpheo je dostigao maksimummorpheo je dostigao maksimummorpheo je dostigao maksimummorpheo je dostigao maksimummorpheo je dostigao maksimummorpheo je dostigao maksimummorpheo je dostigao maksimummorpheo je dostigao maksimummorpheo je dostigao maksimummorpheo je dostigao maksimummorpheo je dostigao maksimum

Član od: 01.10.2007.
Poslednji login: danas 03:25
Pol: Muško
Godine: 27
Odgovor: Šta ste radili pre nego što ste se ulogovali na Vcafe? - 08.09.2008, 14:09

Uobicajena ceremonija....budjenje, kuvanje i ispijanje kafe...umivanje ..te dorucak

Have you ever had a dream that you were so sure was real?

staro
  (#2194 (permalink))
prewrnuta_torta
KiSS aDDicT *:
prewrnuta_torta je dostigao maksimumprewrnuta_torta je dostigao maksimumprewrnuta_torta je dostigao maksimumprewrnuta_torta je dostigao maksimumprewrnuta_torta je dostigao maksimumprewrnuta_torta je dostigao maksimumprewrnuta_torta je dostigao maksimumprewrnuta_torta je dostigao maksimumprewrnuta_torta je dostigao maksimumprewrnuta_torta je dostigao maksimumprewrnuta_torta je dostigao maksimum

Član od: 18.06.2008.
Poslednji login: juče 11:15
Godine: 19
Odgovor: Šta ste radili pre nego što ste se ulogovali na Vcafe? - 08.09.2008, 14:32

mutila sam belance za knedle... i sad... pomislim da sam ga dobro 'utukla' i okrenem chiniju sve sa belancetom (jer sam gledala Dzejmija Olivera kako demonstrira da ako dobro umutite belance, ono se nece sruchiti na vashu glavu)... ne znam sto mi je to trebalo
uglavnom... nisam ga dobro umutila

...meni je vrucina, od tog tvog zavodljivog osmeha, tvojih usana blizina...kolena mi klecaju kad znam da ces da me poljubis, kao da me ljubis prvi put

staro
  (#2195 (permalink))
A-Bar-Gi
Početnik
A-Bar-Gi će uskoro postati poznat član

Član od: 06.09.2008.
Poslednji login: 04.11.2008 21:45
Odgovor: Šta ste radili pre nego što ste se ulogovali na Vcafe? - 08.09.2008, 15:44

ј*бaо сам

staro
  (#2196 (permalink))
duga12
dugica
duga12 je dostigao maksimumduga12 je dostigao maksimumduga12 je dostigao maksimumduga12 je dostigao maksimumduga12 je dostigao maksimumduga12 je dostigao maksimumduga12 je dostigao maksimumduga12 je dostigao maksimumduga12 je dostigao maksimumduga12 je dostigao maksimumduga12 je dostigao maksimum

Član od: 17.10.2007.
Poslednji login: danas 04:54
Godine: 31
Odgovor: Šta ste radili pre nego što ste se ulogovali na Vcafe? - 08.09.2008, 17:21

...imala košmar ...sanjala sam da me manijak zgrabio za vrat...i da me davi... trip je bio takav,da me bol probudio...

treći oblačić levo...dugica

staro
  (#2197 (permalink))
Angus
Vatrogasac...
Angus je dostigao maksimumAngus je dostigao maksimumAngus je dostigao maksimumAngus je dostigao maksimumAngus je dostigao maksimumAngus je dostigao maksimumAngus je dostigao maksimumAngus je dostigao maksimumAngus je dostigao maksimumAngus je dostigao maksimumAngus je dostigao maksimum

Član od: 17.09.2007.
Poslednji login: juče 23:15
Godine: 38
Odgovor: Šta ste radili pre nego što ste se ulogovali na Vcafe? - 08.09.2008, 17:24

...bio u shtenari...da vidim novog dzukca...tek ima 6 dana...

...hell ain't a bad place to be...

staro
  (#2198 (permalink))
shacky
medeno srce
shacky je dostigao maksimumshacky je dostigao maksimumshacky je dostigao maksimumshacky je dostigao maksimumshacky je dostigao maksimumshacky je dostigao maksimumshacky je dostigao maksimumshacky je dostigao maksimumshacky je dostigao maksimumshacky je dostigao maksimumshacky je dostigao maksimum

Član od: 05.10.2007.
Poslednji login: danas 09:58
Godine: 29
Odgovor: Šta ste radili pre nego što ste se ulogovali na Vcafe? - 08.09.2008, 18:43

...ribala krastavčiće, 'bem ti zimnicu

Kad bi meni dali kišobran, ja ga ne bih potrošio sam
pola mesta ja bih dao nekom, ko je dobar a slučajno sam.

staro
  (#2199 (permalink))
Sokica
smucalica...
Sokica je dostigao maksimumSokica je dostigao maksimumSokica je dostigao maksimumSokica je dostigao maksimumSokica je dostigao maksimumSokica je dostigao maksimumSokica je dostigao maksimumSokica je dostigao maksimumSokica je dostigao maksimumSokica je dostigao maksimumSokica je dostigao maksimum

Član od: 20.05.2006.
Poslednji login: juče 15:14
Godine: 36
Odgovor: Šta ste radili pre nego što ste se ulogovali na Vcafe? - 13.09.2008, 21:55

Nazdravljala sve do sad...

staro
  (#2200 (permalink))
lav71
garovix
lav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimum

Član od: 07.01.2007.
Poslednji login: danas 09:43
Godine: 37
Odgovor: Šta ste radili pre nego što ste se ulogovali na Vcafe? - 13.09.2008, 23:00

...sramota me da kažem...

...četkam garave......dimnjake...