VojvodinaCafe
Index - Forumi - Chat - Blog - Upoznavanje - Galerije - Igre - Download
Registracija Uputstvo Lista članova Pretraga Današnje poruke Označite forume kao pročitane Kalendar

Vrati se nazad   VojvodinaCafe Forum > Zabava > Pričaonica

Pričaonica Mesto namenjeno neobaveznim i opuštenim temama

Odgovor

LinkBack Alati vezani za temu Vrste prikaza
Odgovor: Šta ste radili pre nego što ste se ulogovali na Vcafe?
staro
  (#2181 (permalink))
ZOE
uvek ista
ZOE je dostigao maksimumZOE je dostigao maksimumZOE je dostigao maksimumZOE je dostigao maksimumZOE je dostigao maksimumZOE je dostigao maksimumZOE je dostigao maksimumZOE je dostigao maksimumZOE je dostigao maksimumZOE je dostigao maksimumZOE je dostigao maksimum

Član od: 13.12.2006.
Poslednji login: danas 02:47
Pol: Žensko
Godine: 46
Odgovor: Šta ste radili pre nego što ste se ulogovali na Vcafe? - 05.09.2008, 02:13

Pecala... upecala sarance na coraviche Siroma... ni meni ni njemu nije bilo nista jasno

Žene imaju problem za svako rešenje

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice
staro
  (#2182 (permalink))
duga12
dugica
duga12 je dostigao maksimumduga12 je dostigao maksimumduga12 je dostigao maksimumduga12 je dostigao maksimumduga12 je dostigao maksimumduga12 je dostigao maksimumduga12 je dostigao maksimumduga12 je dostigao maksimumduga12 je dostigao maksimumduga12 je dostigao maksimumduga12 je dostigao maksimum

Član od: 17.10.2007.
Poslednji login: danas 04:54
Godine: 31
Odgovor: Šta ste radili pre nego što ste se ulogovali na Vcafe? - 05.09.2008, 02:16

...pošla da spavam..i pojela 2 masline..i razbudila se

treći oblačić levo...dugica

staro
  (#2183 (permalink))
Najgora
Nepopravljiva
Najgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimum

Član od: 26.08.2006.
Poslednji login: juče 23:40
Godine: 33
Odgovor: Šta ste radili pre nego što ste se ulogovali na Vcafe? - 05.09.2008, 14:59

Oprala sam prozore

staro
  (#2184 (permalink))
Kal_el
spermen
Kal_el je dostigao maksimumKal_el je dostigao maksimumKal_el je dostigao maksimumKal_el je dostigao maksimumKal_el je dostigao maksimumKal_el je dostigao maksimumKal_el je dostigao maksimumKal_el je dostigao maksimumKal_el je dostigao maksimumKal_el je dostigao maksimumKal_el je dostigao maksimum

Član od: 02.03.2007.
Poslednji login: danas 10:41
Pol: Muško
Godine: 42
Odgovor: Šta ste radili pre nego što ste se ulogovali na Vcafe? - 05.09.2008, 15:33

doşo sa Ştranda i jedem maline

Ko je za jednu rely vožnjicu ?

staro
  (#2185 (permalink))
shacky
medeno srce
shacky je dostigao maksimumshacky je dostigao maksimumshacky je dostigao maksimumshacky je dostigao maksimumshacky je dostigao maksimumshacky je dostigao maksimumshacky je dostigao maksimumshacky je dostigao maksimumshacky je dostigao maksimumshacky je dostigao maksimumshacky je dostigao maksimum

Član od: 05.10.2007.
Poslednji login: danas 09:58
Godine: 29
Odgovor: Šta ste radili pre nego što ste se ulogovali na Vcafe? - 05.09.2008, 21:32

Pojela punu kesicu pistaća i sad mi je muka pa od muke kuckam

Kad bi meni dali kišobran, ja ga ne bih potrošio sam
pola mesta ja bih dao nekom, ko je dobar a slučajno sam.

staro
  (#2186 (permalink))
egzotic
Muskarcina
egzotic je dostigao maksimumegzotic je dostigao maksimumegzotic je dostigao maksimumegzotic je dostigao maksimumegzotic je dostigao maksimumegzotic je dostigao maksimumegzotic je dostigao maksimumegzotic je dostigao maksimumegzotic je dostigao maksimumegzotic je dostigao maksimumegzotic je dostigao maksimum

Član od: 03.08.2008.
Poslednji login: danas 02:22
Godine: 26
Odgovor: Šta ste radili pre nego što ste se ulogovali na Vcafe? - 06.09.2008, 00:23

smarao sam sestru,'ubio sam je nogom u glawu' kako sam je smorio

Opusteno Ko Babina Sisa

staro
  (#2187 (permalink))
Rohalj Baze
Frajla Juca
Rohalj Baze je naprosto sjajan članRohalj Baze je naprosto sjajan članRohalj Baze je naprosto sjajan članRohalj Baze je naprosto sjajan članRohalj Baze je naprosto sjajan članRohalj Baze je naprosto sjajan članRohalj Baze je naprosto sjajan članRohalj Baze je naprosto sjajan član

Član od: 19.07.2008.
Poslednji login: danas 09:47
Godine: 28
Odgovor: Šta ste radili pre nego što ste se ulogovali na Vcafe? - 07.09.2008, 16:01

tusirala se

staro
  (#2188 (permalink))
egzotic
Muskarcina
egzotic je dostigao maksimumegzotic je dostigao maksimumegzotic je dostigao maksimumegzotic je dostigao maksimumegzotic je dostigao maksimumegzotic je dostigao maksimumegzotic je dostigao maksimumegzotic je dostigao maksimumegzotic je dostigao maksimumegzotic je dostigao maksimumegzotic je dostigao maksimum

Član od: 03.08.2008.
Poslednji login: danas 02:22
Godine: 26
Odgovor: Šta ste radili pre nego što ste se ulogovali na Vcafe? - 07.09.2008, 16:06

tusirao sam ruke jer sam trebo da jedem sto i sad radim dok kucam owo

Opusteno Ko Babina Sisa

staro
  (#2189 (permalink))
Najgora
Nepopravljiva
Najgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimum

Član od: 26.08.2006.
Poslednji login: juče 23:40
Godine: 33
Odgovor: Šta ste radili pre nego što ste se ulogovali na Vcafe? - 07.09.2008, 16:07

Privodim selidbu kraju. Večeras spavam gore u mojoj sobi

Šta ste radili pre nego što ste se ulogovali na Vcafe?
staro
  (#2190 (permalink))
Neuhvatljiva_
I'm a dreamer
Neuhvatljiva_ je dostigao maksimumNeuhvatljiva_ je dostigao maksimumNeuhvatljiva_ je dostigao maksimumNeuhvatljiva_ je dostigao maksimumNeuhvatljiva_ je dostigao maksimumNeuhvatljiva_ je dostigao maksimumNeuhvatljiva_ je dostigao maksimumNeuhvatljiva_ je dostigao maksimumNeuhvatljiva_ je dostigao maksimumNeuhvatljiva_ je dostigao maksimumNeuhvatljiva_ je dostigao maksimum

Član od: 09.01.2007.
Poslednji login: danas 10:51
Šta ste radili pre nego što ste se ulogovali na Vcafe? - 07.09.2008, 20:42

Ceo dan sam provela u sjajnom drustvu...Bili smo na bazenu...posle u omiljenom restoranu na rucku...ondak na kafici...Sve u svemu, dan nikad kraci