VojvodinaCafe
Index - Forumi - Chat - Blog - Upoznavanje - Galerije - Igre - Download
Registracija Uputstvo Lista članova Pretraga Današnje poruke Označite forume kao pročitane Kalendar

Vrati se nazad   VojvodinaCafe Forum > Zabava > Pričaonica

Pričaonica Mesto namenjeno neobaveznim i opuštenim temama

Odgovor

LinkBack Alati vezani za temu Vrste prikaza
Odgovor: Šta ste radili pre nego što ste se ulogovali na Vcafe?
staro
  (#2121 (permalink))
prewrnuta_torta
*Ded' Mraz'ca*
prewrnuta_torta je dostigao maksimumprewrnuta_torta je dostigao maksimumprewrnuta_torta je dostigao maksimumprewrnuta_torta je dostigao maksimumprewrnuta_torta je dostigao maksimumprewrnuta_torta je dostigao maksimumprewrnuta_torta je dostigao maksimumprewrnuta_torta je dostigao maksimumprewrnuta_torta je dostigao maksimumprewrnuta_torta je dostigao maksimumprewrnuta_torta je dostigao maksimum

Član od: 18.06.2008.
Poslednji login: danas 07:46
Pol: Žensko
Godine: 19
Odgovor: Šta ste radili pre nego što ste se ulogovali na Vcafe? - 20.08.2008, 23:09

Citat:
believer kaže: Pogledaj poruku
dremnula malko....ne volim da mi omane ta popodnevna dremka....a sad cu da stavim i kaficu.....
i ja sam dremnula malko... a to malko se oteglo do 22...

I don't want a lot for Christmas... Make my wish come true, all I want for Christmas is... you

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice
staro
  (#2122 (permalink))
gazda Buzda
Početnik
gazda Buzda je dijamantgazda Buzda je dijamantgazda Buzda je dijamantgazda Buzda je dijamant

Član od: 19.08.2008.
Poslednji login: danas 01:31
Pol: Muško
Odgovor: Šta ste radili pre nego što ste se ulogovali na Vcafe? - 20.08.2008, 23:52

ЧИТАО КЊИГУ..............

staro
  (#2123 (permalink))
Sokica
smucalica...
Sokica je dostigao maksimumSokica je dostigao maksimumSokica je dostigao maksimumSokica je dostigao maksimumSokica je dostigao maksimumSokica je dostigao maksimumSokica je dostigao maksimumSokica je dostigao maksimumSokica je dostigao maksimumSokica je dostigao maksimumSokica je dostigao maksimum

Član od: 20.05.2006.
Poslednji login: danas 00:49
Godine: 36
Odgovor: Šta ste radili pre nego što ste se ulogovali na Vcafe? - 21.08.2008, 10:04

Spremila sobe, stavila veš u mašinu, uz to sam popila kafu, onu prvu... Ovu drugu sam skuvala i pijem je ovde, u društvu...

staro
  (#2124 (permalink))
prewrnuta_torta
*Ded' Mraz'ca*
prewrnuta_torta je dostigao maksimumprewrnuta_torta je dostigao maksimumprewrnuta_torta je dostigao maksimumprewrnuta_torta je dostigao maksimumprewrnuta_torta je dostigao maksimumprewrnuta_torta je dostigao maksimumprewrnuta_torta je dostigao maksimumprewrnuta_torta je dostigao maksimumprewrnuta_torta je dostigao maksimumprewrnuta_torta je dostigao maksimumprewrnuta_torta je dostigao maksimum

Odgovor: Šta ste radili pre nego što ste se ulogovali na Vcafe? - 21.08.2008, 13:24

rashirila vesh, spremila stvari za Shtrand (:

I don't want a lot for Christmas... Make my wish come true, all I want for Christmas is... you

staro
  (#2125 (permalink))
coolgirl
La Nińa [:
coolgirl je uzor za ostalecoolgirl je uzor za ostalecoolgirl je uzor za ostalecoolgirl je uzor za ostalecoolgirl je uzor za ostalecoolgirl je uzor za ostalecoolgirl je uzor za ostalecoolgirl je uzor za ostalecoolgirl je uzor za ostalecoolgirl je uzor za ostale

Član od: 28.02.2007.
Poslednji login: danas 08:07
Odgovor: Šta ste radili pre nego što ste se ulogovali na Vcafe? - 21.08.2008, 14:29

ulogovala se na msn,i stavila status busy,da one smaratorice otkace,necu da ih blokiram.. i stavila drugu personal message ili kako vec: nada es para siempre amor,hoy nos toca cumpartir la misma luna.. y manana quien sabra,si hay una separacion habra fortuna..

IT'S ONLY ROCK AND ROLL,BUT I LIKE IT

staro
  (#2126 (permalink))
starsica
zaba Mrazica :)
starsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimum

Član od: 23.03.2007.
Poslednji login: danas 03:34
Pol: Muško
Godine: 21
Lokacija: zivim na zici u sredini, a skacem sa druge na cetvrtu.. :)
Odgovor: Šta ste radili pre nego što ste se ulogovali na Vcafe? - 21.08.2008, 15:52

spavala sam kao klada
pokusavala sam sinoc da se ulogujem da objavim da nisam spavala kad sam dosla, ali nisam mogla da se ulogujem..
tako da, svecano objavljujem da sam bila budna 40 sati i izdrzala da se ne skljokam u krevet cim sam stigla kuci
ali sam zato odvalila 13 sati spavanja

Aj popela se zaba na banderu..
i jako joj je lepo kad je gore..

staro
  (#2127 (permalink))
Sokica
smucalica...
Sokica je dostigao maksimumSokica je dostigao maksimumSokica je dostigao maksimumSokica je dostigao maksimumSokica je dostigao maksimumSokica je dostigao maksimumSokica je dostigao maksimumSokica je dostigao maksimumSokica je dostigao maksimumSokica je dostigao maksimumSokica je dostigao maksimum

Član od: 20.05.2006.
Poslednji login: danas 00:49
Godine: 36
Odgovor: Šta ste radili pre nego što ste se ulogovali na Vcafe? - 22.08.2008, 09:30

Presađivala jedan ogromni cvet u drugu saksiju i na kraju shvatila da mi nije dosta 30 litara zemlje... Sad moram da se spremim i idem da dokupim još, jer će cvet da padne...

staro
  (#2128 (permalink))
staklene_perle
Novi član
staklene_perle će uskoro postati poznat član

Član od: 22.08.2008.
Poslednji login: 22.08.2008 12:31
Odgovor: Šta ste radili pre nego što ste se ulogovali na Vcafe? - 22.08.2008, 12:05

registrovala se...

staro
  (#2129 (permalink))
prewrnuta_torta
*Ded' Mraz'ca*

Odgovor: Šta ste radili pre nego što ste se ulogovali na Vcafe? - 22.08.2008, 22:28

gledala sam jedan jakooo lep film
What a girl wants... (:

staro
  (#2130 (permalink))
Isahara
Rosa Salvaje
Isahara je dostigao maksimumIsahara je dostigao maksimumIsahara je dostigao maksimumIsahara je dostigao maksimumIsahara je dostigao maksimumIsahara je dostigao maksimumIsahara je dostigao maksimumIsahara je dostigao maksimumIsahara je dostigao maksimumIsahara je dostigao maksimumIsahara je dostigao maksimum

Član od: 14.11.2007.
Poslednji login: juče 13:02
Odgovor: Šta ste radili pre nego što ste se ulogovali na Vcafe? - 22.08.2008, 22:44

Obnovila zalihe kozmetike, prošetala, iznervirala se, onda otišla do believerka koja ne može da uključi komp jer je torent sahranio sa virusima pa dopešačila do kuće..

We all need mirrors to remind ourselves who we are. I'm no different.
Guy Pearce as Leonard Shelby (Memento)

Odgovor