VojvodinaCafe
Index - Forumi - Chat - Blog - Upoznavanje - Galerije - Igre - Download
Registracija Uputstvo Lista članova Pretraga Današnje poruke Označite forume kao pročitane Kalendar

Vrati se nazad   VojvodinaCafe Forum > Zabava > Pričaonica

Pričaonica Mesto namenjeno neobaveznim i opuštenim temama

Odgovor

LinkBack Alati vezani za temu Vrste prikaza
Odgovor: Šta ste radili pre nego što ste se ulogovali na Vcafe?
staro
  (#2031 (permalink))
starsica
zZabac..
starsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimum

Član od: 23.03.2007.
Poslednji login: danas 06:43
Pol: Muško
Godine: 21
Lokacija: zivim na zici u sredini, a skacem sa druge na cetvrtu.. :)
Odgovor: Šta ste radili pre nego što ste se ulogovali na Vcafe? - 27.07.2008, 21:39

biJo sam dole, moje drustvo je pravilo riblju corbu, bilo neko takmicenje..
zamalo da budemo drugi jbt.. ovi sto su bili pored nas su osvojili drugo mesto..
najela sam se za medalju.. i sad ne mogu da disem

Ah popela se zaba na banderu..
i jako joj je lepo kad je gore..

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice
staro
  (#2032 (permalink))
Neron
LIMITED EDITION
Neron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimum

Član od: 22.11.2007.
Poslednji login: danas 05:43
Godine: 44
Odgovor: Šta ste radili pre nego što ste se ulogovali na Vcafe? - 27.07.2008, 23:48

Spavao...

staro
  (#2033 (permalink))
shacky
medeno srce
shacky je dostigao maksimumshacky je dostigao maksimumshacky je dostigao maksimumshacky je dostigao maksimumshacky je dostigao maksimumshacky je dostigao maksimumshacky je dostigao maksimumshacky je dostigao maksimumshacky je dostigao maksimumshacky je dostigao maksimumshacky je dostigao maksimum

Član od: 05.10.2007.
Poslednji login: danas 09:58
Pol: Žensko
Godine: 29
Odgovor: Šta ste radili pre nego što ste se ulogovali na Vcafe? - 28.07.2008, 08:44

...skuvala sebi kaficu i oterala komšiju drekavca sa kapije...

Kad bi meni dali kišobran, ja ga ne bih potrošio sam
pola mesta ja bih dao nekom, ko je dobar a slučajno sam.

staro
  (#2034 (permalink))
Samuraj
Ipon son
Samuraj je uzor za ostaleSamuraj je uzor za ostaleSamuraj je uzor za ostaleSamuraj je uzor za ostaleSamuraj je uzor za ostaleSamuraj je uzor za ostaleSamuraj je uzor za ostaleSamuraj je uzor za ostaleSamuraj je uzor za ostale

Član od: 14.06.2008.
Poslednji login: danas 00:13
Odgovor: Šta ste radili pre nego što ste se ulogovali na Vcafe? - 28.07.2008, 13:33

Обишао сам моју омиљену банку , у граду попио кафу и прочитао новине. Послао неколико порука....

Живима по заслузи, мртвима по обичају

staro
  (#2035 (permalink))
Zvonchica
Bee
Zvonchica je dostigao maksimumZvonchica je dostigao maksimumZvonchica je dostigao maksimumZvonchica je dostigao maksimumZvonchica je dostigao maksimumZvonchica je dostigao maksimumZvonchica je dostigao maksimumZvonchica je dostigao maksimumZvonchica je dostigao maksimumZvonchica je dostigao maksimumZvonchica je dostigao maksimum

Član od: 03.12.2006.
Poslednji login: danas 10:32
Godine: 24
Odgovor: Šta ste radili pre nego što ste se ulogovali na Vcafe? - 28.07.2008, 15:20

Bila u higijenskom po neke rezultate, pa na razgovor za posao, pa kod doktorice da odnesem one rezultate ali nisam joj ih odnela jerbo je bila gužva pa moram sutra ujutru ... i tako..

staro
  (#2036 (permalink))
starsica
zZabac..
starsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimum

Član od: 23.03.2007.
Poslednji login: danas 06:43
Godine: 21
Lokacija: zivim na zici u sredini, a skacem sa druge na cetvrtu.. :)
Odgovor: Šta ste radili pre nego što ste se ulogovali na Vcafe? - 28.07.2008, 15:58

spavala kao dupeska majko mila.. mamurna sam

Ah popela se zaba na banderu..
i jako joj je lepo kad je gore..

staro
  (#2037 (permalink))
shacky
medeno srce
shacky je dostigao maksimumshacky je dostigao maksimumshacky je dostigao maksimumshacky je dostigao maksimumshacky je dostigao maksimumshacky je dostigao maksimumshacky je dostigao maksimumshacky je dostigao maksimumshacky je dostigao maksimumshacky je dostigao maksimumshacky je dostigao maksimum

Član od: 05.10.2007.
Poslednji login: danas 09:58
Godine: 29
Odgovor: Šta ste radili pre nego što ste se ulogovali na Vcafe? - 29.07.2008, 19:07

...pokušala da uživam u masaži, al' ne vredi...

Kad bi meni dali kišobran, ja ga ne bih potrošio sam
pola mesta ja bih dao nekom, ko je dobar a slučajno sam.

staro
  (#2038 (permalink))
believer
Veteran
believer je dostigao maksimumbeliever je dostigao maksimumbeliever je dostigao maksimumbeliever je dostigao maksimumbeliever je dostigao maksimumbeliever je dostigao maksimumbeliever je dostigao maksimumbeliever je dostigao maksimumbeliever je dostigao maksimumbeliever je dostigao maksimumbeliever je dostigao maksimum

Član od: 17.11.2007.
Poslednji login: juče 21:01
Godine: 42
Odgovor: Šta ste radili pre nego što ste se ulogovali na Vcafe? - 29.07.2008, 20:07

odgledala "Mamma mia" i "Feast of love"...pa sisla u kafic da popijem nes.....

ploviti se mora i bez broda

staro
  (#2039 (permalink))
prewrnuta_torta
KiSS aDDicT *:
prewrnuta_torta je dostigao maksimumprewrnuta_torta je dostigao maksimumprewrnuta_torta je dostigao maksimumprewrnuta_torta je dostigao maksimumprewrnuta_torta je dostigao maksimumprewrnuta_torta je dostigao maksimumprewrnuta_torta je dostigao maksimumprewrnuta_torta je dostigao maksimumprewrnuta_torta je dostigao maksimumprewrnuta_torta je dostigao maksimumprewrnuta_torta je dostigao maksimum

Član od: 18.06.2008.
Poslednji login: juče 11:15
Godine: 19
Odgovor: Šta ste radili pre nego što ste se ulogovali na Vcafe? - 30.07.2008, 16:57

jela... pila chaja... obavila neke vazne msn razgovore (:

...meni je vrucina, od tog tvog zavodljivog osmeha, tvojih usana blizina...kolena mi klecaju kad znam da ces da me poljubis, kao da me ljubis prvi put

staro
  (#2040 (permalink))
Zvonchica
Bee
Zvonchica je dostigao maksimumZvonchica je dostigao maksimumZvonchica je dostigao maksimumZvonchica je dostigao maksimumZvonchica je dostigao maksimumZvonchica je dostigao maksimumZvonchica je dostigao maksimumZvonchica je dostigao maksimumZvonchica je dostigao maksimumZvonchica je dostigao maksimumZvonchica je dostigao maksimum

Član od: 03.12.2006.
Poslednji login: danas 10:32
Godine: 24
Odgovor: Šta ste radili pre nego što ste se ulogovali na Vcafe? - 30.07.2008, 22:24

Okupala sina, obukla ga, večerali, skinula ga jer se uflekao, opet ga obukla... i ostavila ga tati njegovom da ga uspava..