VojvodinaCafe
Index - Forumi - Chat - Blog - Upoznavanje - Galerije - Igre - Download
Registracija Uputstvo Lista članova Pretraga Današnje poruke Označite forume kao pročitane Kalendar

Vrati se nazad   VojvodinaCafe Forum > Zabava > Pričaonica

Pričaonica Mesto namenjeno neobaveznim i opuštenim temama

Odgovor

LinkBack Alati vezani za temu Vrste prikaza
Odgovor: Šta ste radili pre nego što ste se ulogovali na Vcafe?
staro
  (#1981 (permalink))
Neuhvatljiva_
I'm a dreamer
Neuhvatljiva_ je dostigao maksimumNeuhvatljiva_ je dostigao maksimumNeuhvatljiva_ je dostigao maksimumNeuhvatljiva_ je dostigao maksimumNeuhvatljiva_ je dostigao maksimumNeuhvatljiva_ je dostigao maksimumNeuhvatljiva_ je dostigao maksimumNeuhvatljiva_ je dostigao maksimumNeuhvatljiva_ je dostigao maksimumNeuhvatljiva_ je dostigao maksimumNeuhvatljiva_ je dostigao maksimum

Član od: 09.01.2007.
Poslednji login: danas 10:50
Pol: Žensko
Odgovor: Šta ste radili pre nego što ste se ulogovali na Vcafe? - 15.07.2008, 11:43

...Putovala...

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice
staro
  (#1982 (permalink))
**princess**
*OtRoVnA CicaMaca*
**princess** je dostigao maksimum**princess** je dostigao maksimum**princess** je dostigao maksimum**princess** je dostigao maksimum**princess** je dostigao maksimum**princess** je dostigao maksimum**princess** je dostigao maksimum**princess** je dostigao maksimum**princess** je dostigao maksimum**princess** je dostigao maksimum**princess** je dostigao maksimum

Član od: 21.03.2007.
Poslednji login: 17.11.2008 18:06
Godine: 19
Odgovor: Šta ste radili pre nego što ste se ulogovali na Vcafe? - 15.07.2008, 12:48

izlezavala se i mashtala...

I'm not evil.... I'm just up to no-good...

staro
  (#1983 (permalink))
GostBG
Banovan
GostBG je uzor za ostaleGostBG je uzor za ostaleGostBG je uzor za ostaleGostBG je uzor za ostaleGostBG je uzor za ostaleGostBG je uzor za ostaleGostBG je uzor za ostaleGostBG je uzor za ostale

Član od: 24.06.2008.
Poslednji login: 06.10.2008 10:51
Pol: Muško
Godine: 41
Odgovor: Šta ste radili pre nego što ste se ulogovali na Vcafe? - 15.07.2008, 14:01

Skuvao kafu,ukljucio mp3 "AZRA" .

staro
  (#1984 (permalink))
shacky
medeno srce
shacky je dostigao maksimumshacky je dostigao maksimumshacky je dostigao maksimumshacky je dostigao maksimumshacky je dostigao maksimumshacky je dostigao maksimumshacky je dostigao maksimumshacky je dostigao maksimumshacky je dostigao maksimumshacky je dostigao maksimumshacky je dostigao maksimum

Član od: 05.10.2007.
Poslednji login: danas 09:58
Godine: 29
Odgovor: Šta ste radili pre nego što ste se ulogovali na Vcafe? - 15.07.2008, 18:47

...dremnula i probudila se sa poluukočenim vratom

Kad bi meni dali kišobran, ja ga ne bih potrošio sam
pola mesta ja bih dao nekom, ko je dobar a slučajno sam.

staro
  (#1985 (permalink))
DrinChe
just en
DrinChe je dostigao maksimumDrinChe je dostigao maksimumDrinChe je dostigao maksimumDrinChe je dostigao maksimumDrinChe je dostigao maksimumDrinChe je dostigao maksimumDrinChe je dostigao maksimumDrinChe je dostigao maksimumDrinChe je dostigao maksimumDrinChe je dostigao maksimumDrinChe je dostigao maksimum

Član od: 08.07.2007.
Poslednji login: juče 21:03
Odgovor: Šta ste radili pre nego što ste se ulogovali na Vcafe? - 15.07.2008, 19:25

Pročitala sam prvih 12(!!!) strana veveričinog konkursa jer do sada nisam i crkoh od smeha Stigla sam do Ibre i yosse i nastavljam s' užitkom - duhoviti su za medalju + nigde ne videh što je retkost za net prostor.

Poruku je izmenio DrinChe, 15.07.2008 u 20:28. Razlog: s :tnx: + :gone:

staro
  (#1986 (permalink))
NSdjanka
..seal in disguise..
NSdjanka je dostigao maksimumNSdjanka je dostigao maksimumNSdjanka je dostigao maksimumNSdjanka je dostigao maksimumNSdjanka je dostigao maksimumNSdjanka je dostigao maksimumNSdjanka je dostigao maksimumNSdjanka je dostigao maksimumNSdjanka je dostigao maksimumNSdjanka je dostigao maksimumNSdjanka je dostigao maksimum

Član od: 10.04.2007.
Poslednji login: juče 16:51
Odgovor: Šta ste radili pre nego što ste se ulogovali na Vcafe? - 16.07.2008, 01:05

Razgovrala sa jednom posebnom osobom... Jako mi je žao što se nismo razumeli... Jako mi je žao što nije uspeo da shvati da se nije desilo ništa toliko strašno da bi između nas podiglo bedem ćutanja... A podiglo je...

nije dotakla nista sto bi moglo da boli
njene ruke su bele kao led
njene misli su ciste, ona misli da voli,ona veruje, veruje

staro
  (#1987 (permalink))
EJZIVOTE
Početnik
EJZIVOTE će uskoro postati poznat član

Član od: 21.10.2007.
Poslednji login: 11.08.2008 15:58
Pol: Muško
Odgovor: Šta ste radili pre nego što ste se ulogovali na Vcafe? - 16.07.2008, 01:08

jeo sam tanjir rize sa piletinom, uglavnom bilo je neko meso, poslije toga sam jeo kolac, pa sam jeo cokoladu, pa sam pio vodu

lezao i gledao tv

mnogo sam dobar u lezanju

staro
  (#1988 (permalink))
ZOE
uvek ista
ZOE je dostigao maksimumZOE je dostigao maksimumZOE je dostigao maksimumZOE je dostigao maksimumZOE je dostigao maksimumZOE je dostigao maksimumZOE je dostigao maksimumZOE je dostigao maksimumZOE je dostigao maksimumZOE je dostigao maksimumZOE je dostigao maksimum

Član od: 13.12.2006.
Poslednji login: danas 02:47
Godine: 46
Odgovor: Šta ste radili pre nego što ste se ulogovali na Vcafe? - 16.07.2008, 01:12

eee.... sta nisam!!!!
-zalivala travu i cvece
- presadjivala neke novopridosle biljcice
- kuvala
- igrala se s pAsom!

ma, svasta nesto sam radila...

Žene imaju problem za svako rešenje

staro
  (#1989 (permalink))
shacky
medeno srce
shacky je dostigao maksimumshacky je dostigao maksimumshacky je dostigao maksimumshacky je dostigao maksimumshacky je dostigao maksimumshacky je dostigao maksimumshacky je dostigao maksimumshacky je dostigao maksimumshacky je dostigao maksimumshacky je dostigao maksimumshacky je dostigao maksimum

Član od: 05.10.2007.
Poslednji login: danas 09:58
Godine: 29
Odgovor: Šta ste radili pre nego što ste se ulogovali na Vcafe? - 16.07.2008, 19:19

...grickala kikiriki i čitala knjigu bez naočara pa sad čkiljim u monitor

Kad bi meni dali kišobran, ja ga ne bih potrošio sam
pola mesta ja bih dao nekom, ko je dobar a slučajno sam.

staro
  (#1990 (permalink))
prewrnuta_torta
KiSS aDDicT *:
prewrnuta_torta je dostigao maksimumprewrnuta_torta je dostigao maksimumprewrnuta_torta je dostigao maksimumprewrnuta_torta je dostigao maksimumprewrnuta_torta je dostigao maksimumprewrnuta_torta je dostigao maksimumprewrnuta_torta je dostigao maksimumprewrnuta_torta je dostigao maksimumprewrnuta_torta je dostigao maksimumprewrnuta_torta je dostigao maksimumprewrnuta_torta je dostigao maksimum

Član od: 18.06.2008.
Poslednji login: juče 11:15
Godine: 19
Odgovor: Šta ste radili pre nego što ste se ulogovali na Vcafe? - 16.07.2008, 20:31

jela lubenicu (:

...meni je vrucina, od tog tvog zavodljivog osmeha, tvojih usana blizina...kolena mi klecaju kad znam da ces da me poljubis, kao da me ljubis prvi put

Odgovor