VojvodinaCafe
Index - Forumi - Chat - Blog - Upoznavanje - Galerije - Igre - Download
Registracija Uputstvo Lista članova Pretraga Današnje poruke Označite forume kao pročitane Kalendar

Vrati se nazad   VojvodinaCafe Forum > Zabava > Pričaonica

Pričaonica Mesto namenjeno neobaveznim i opuštenim temama

Odgovor

LinkBack Alati vezani za temu Vrste prikaza
Odgovor: Šta ste radili pre nego što ste se ulogovali na Vcafe?
staro
  (#1961 (permalink))
Sokica
smucalica...
Sokica je dostigao maksimumSokica je dostigao maksimumSokica je dostigao maksimumSokica je dostigao maksimumSokica je dostigao maksimumSokica je dostigao maksimumSokica je dostigao maksimumSokica je dostigao maksimumSokica je dostigao maksimumSokica je dostigao maksimumSokica je dostigao maksimum

Član od: 20.05.2006.
Poslednji login: juče 15:14
Pol: Žensko
Godine: 36
Odgovor: Šta ste radili pre nego što ste se ulogovali na Vcafe? - 12.07.2008, 19:20

Izigravala sam medecinsku sestru sve do sad... - kućna nega

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice
staro
  (#1962 (permalink))
prewrnuta_torta
KiSS aDDicT *:
prewrnuta_torta je dostigao maksimumprewrnuta_torta je dostigao maksimumprewrnuta_torta je dostigao maksimumprewrnuta_torta je dostigao maksimumprewrnuta_torta je dostigao maksimumprewrnuta_torta je dostigao maksimumprewrnuta_torta je dostigao maksimumprewrnuta_torta je dostigao maksimumprewrnuta_torta je dostigao maksimumprewrnuta_torta je dostigao maksimumprewrnuta_torta je dostigao maksimum

Član od: 18.06.2008.
Poslednji login: juče 11:15
Godine: 19
Odgovor: Šta ste radili pre nego što ste se ulogovali na Vcafe? - 12.07.2008, 19:21

svasta... pravila musaku, peglala po ovoj vrucini, prala sudje i sada odmaram... najzad (:

...meni je vrucina, od tog tvog zavodljivog osmeha, tvojih usana blizina...kolena mi klecaju kad znam da ces da me poljubis, kao da me ljubis prvi put

staro
  (#1963 (permalink))
shacky
medeno srce
shacky je dostigao maksimumshacky je dostigao maksimumshacky je dostigao maksimumshacky je dostigao maksimumshacky je dostigao maksimumshacky je dostigao maksimumshacky je dostigao maksimumshacky je dostigao maksimumshacky je dostigao maksimumshacky je dostigao maksimumshacky je dostigao maksimum

Član od: 05.10.2007.
Poslednji login: danas 09:58
Godine: 29
Odgovor: Šta ste radili pre nego što ste se ulogovali na Vcafe? - 12.07.2008, 23:24

...kuvala kafe kako su se smenjivali gosti, ispratila goste i skoknula do trafike po cigarete

Kad bi meni dali kišobran, ja ga ne bih potrošio sam
pola mesta ja bih dao nekom, ko je dobar a slučajno sam.

staro
  (#1964 (permalink))
ZOE
uvek ista
ZOE je dostigao maksimumZOE je dostigao maksimumZOE je dostigao maksimumZOE je dostigao maksimumZOE je dostigao maksimumZOE je dostigao maksimumZOE je dostigao maksimumZOE je dostigao maksimumZOE je dostigao maksimumZOE je dostigao maksimumZOE je dostigao maksimum

Član od: 13.12.2006.
Poslednji login: danas 02:47
Godine: 46
Odgovor: Šta ste radili pre nego što ste se ulogovali na Vcafe? - 12.07.2008, 23:25

smucala se po dvoristu sa svojim biljkama, kad se otvori nebo - u roku od 3 sekunde bila sam mokra kao chep!

Žene imaju problem za svako rešenje

staro
  (#1965 (permalink))
Leonard Peltier
Onaj Koji Je Puk'o
Leonard Peltier je dostigao maksimumLeonard Peltier je dostigao maksimumLeonard Peltier je dostigao maksimumLeonard Peltier je dostigao maksimumLeonard Peltier je dostigao maksimumLeonard Peltier je dostigao maksimumLeonard Peltier je dostigao maksimumLeonard Peltier je dostigao maksimumLeonard Peltier je dostigao maksimumLeonard Peltier je dostigao maksimumLeonard Peltier je dostigao maksimum

Član od: 29.08.2007.
Poslednji login: 02.11.2008 21:50
Pol: Muško
Godine: 31
Odgovor: Šta ste radili pre nego što ste se ulogovali na Vcafe? - 13.07.2008, 04:43

Bio u gradu i video isuviše "praznih" očiju za jedan dan/veče

"I have the simplest tastes. I am always satisfied with the best"

staro
  (#1966 (permalink))
bubasvaba
BeetleHeart
bubasvaba je dostigao maksimumbubasvaba je dostigao maksimumbubasvaba je dostigao maksimumbubasvaba je dostigao maksimumbubasvaba je dostigao maksimumbubasvaba je dostigao maksimumbubasvaba je dostigao maksimumbubasvaba je dostigao maksimumbubasvaba je dostigao maksimumbubasvaba je dostigao maksimumbubasvaba je dostigao maksimum

Član od: 20.03.2008.
Poslednji login: 20.11.2008 23:51
Godine: 32
Odgovor: Šta ste radili pre nego što ste se ulogovali na Vcafe? - 13.07.2008, 11:39

nervirala se jer sam se probudila u pola sedam, a planirala sam da spavam do podne...

...srce se nosi javno...

staro
  (#1967 (permalink))
cabb
Legenda
cabb je dijamantcabb je dijamantcabb je dijamantcabb je dijamantcabb je dijamant

Član od: 08.10.2006.
Poslednji login: 03.11.2008 22:52
Odgovor: Šta ste radili pre nego što ste se ulogovali na Vcafe? - 13.07.2008, 13:40

Ručao,pa odvezao buljuk dece na bazen u obližnjem sportskom centru.

staro
  (#1968 (permalink))
Tresnja
Novi član
Tresnja će uskoro postati poznat član

Član od: 15.06.2008.
Poslednji login: 14.07.2008 13:50
Odgovor: Šta ste radili pre nego što ste se ulogovali na Vcafe? - 13.07.2008, 18:44

Odmarala da bi veceras bila sveza i vesela

staro
  (#1969 (permalink))
starsica
zZabac..
starsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimum

Član od: 23.03.2007.
Poslednji login: danas 06:43
Godine: 21
Lokacija: zivim na zici u sredini, a skacem sa druge na cetvrtu.. :)
Odgovor: Šta ste radili pre nego što ste se ulogovali na Vcafe? - 13.07.2008, 18:50

lezala sam... sabirala utiske.. komponovala neke arijice u glavi o svemu ovome..

Ah popela se zaba na banderu..
i jako joj je lepo kad je gore..

staro
  (#1970 (permalink))
Sokica
smucalica...
Sokica je dostigao maksimumSokica je dostigao maksimumSokica je dostigao maksimumSokica je dostigao maksimumSokica je dostigao maksimumSokica je dostigao maksimumSokica je dostigao maksimumSokica je dostigao maksimumSokica je dostigao maksimumSokica je dostigao maksimumSokica je dostigao maksimum

Član od: 20.05.2006.
Poslednji login: juče 15:14
Godine: 36
Odgovor: Šta ste radili pre nego što ste se ulogovali na Vcafe? - 13.07.2008, 18:58

Preselila još dve kutije u kuću... ovim tempom selidba će trajati... koliko dugo...

Odgovor