VojvodinaCafe
Index - Forumi - Chat - Blog - Upoznavanje - Galerije - Igre - Download
Registracija Uputstvo Lista članova Pretraga Današnje poruke Označite forume kao pročitane Kalendar

Vrati se nazad   VojvodinaCafe Forum > Zabava > Pričaonica

Pričaonica Mesto namenjeno neobaveznim i opuštenim temama

Odgovor

LinkBack Alati vezani za temu Vrste prikaza
Odgovor: Šta ste radili pre nego što ste se ulogovali na Vcafe?
staro
  (#1871 (permalink))
_baba_
mama Fratelli
_baba_ je dostigao maksimum_baba_ je dostigao maksimum_baba_ je dostigao maksimum_baba_ je dostigao maksimum_baba_ je dostigao maksimum_baba_ je dostigao maksimum_baba_ je dostigao maksimum_baba_ je dostigao maksimum_baba_ je dostigao maksimum_baba_ je dostigao maksimum_baba_ je dostigao maksimum

Član od: 22.01.2007.
Poslednji login: juče 18:17
Pol: Žensko
Odgovor: Šta ste radili pre nego što ste se ulogovali na Vcafe? - 19.06.2008, 00:27

spavala...pa kad sam ustala odsekla par pramenova kose...posto sam zaspala sa zvakom u ustima...koja je ispala...naravno

I don’t suffer from insanity, I enjoy every minute of it.

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice
staro
  (#1872 (permalink))
ZOE
uvek ista
ZOE je dostigao maksimumZOE je dostigao maksimumZOE je dostigao maksimumZOE je dostigao maksimumZOE je dostigao maksimumZOE je dostigao maksimumZOE je dostigao maksimumZOE je dostigao maksimumZOE je dostigao maksimumZOE je dostigao maksimumZOE je dostigao maksimum

Član od: 13.12.2006.
Poslednji login: danas 02:47
Godine: 46
Odgovor: Šta ste radili pre nego što ste se ulogovali na Vcafe? - 19.06.2008, 00:29

i ja sam spavala, ali ne sa zvakom

Žene imaju problem za svako rešenje

staro
  (#1873 (permalink))
shacky
medeno srce
shacky je dostigao maksimumshacky je dostigao maksimumshacky je dostigao maksimumshacky je dostigao maksimumshacky je dostigao maksimumshacky je dostigao maksimumshacky je dostigao maksimumshacky je dostigao maksimumshacky je dostigao maksimumshacky je dostigao maksimumshacky je dostigao maksimum

Član od: 05.10.2007.
Poslednji login: danas 09:58
Godine: 29
Odgovor: Šta ste radili pre nego što ste se ulogovali na Vcafe? - 19.06.2008, 07:47

Podigla roletnu i videla maglu
Jbt jesam ja to prespavala tri-četiri meseca ili.......

Kad bi meni dali kišobran, ja ga ne bih potrošio sam
pola mesta ja bih dao nekom, ko je dobar a slučajno sam.

staro
  (#1874 (permalink))
onemorenight
Početnik
onemorenight će uskoro postati poznat članonemorenight će uskoro postati poznat član

Član od: 22.05.2008.
Poslednji login: juče 21:34
Pol: Muško
Godine: 41
Odgovor: Šta ste radili pre nego što ste se ulogovali na Vcafe? - 19.06.2008, 07:55

Ležao sam u krevetu i shvatio da više neću moći zaspati.Nisam mogao a da ne posetim Vojvodinu i ... eto me . Pozdrav !

( kako sam 550 km daleko od ravnice i ,,VojvodinaCafe Forum,, mi puno znači)

staro
  (#1875 (permalink))
starsica
zZabac..
starsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimum

Član od: 23.03.2007.
Poslednji login: danas 06:43
Godine: 21
Lokacija: zivim na zici u sredini, a skacem sa druge na cetvrtu.. :)
Odgovor: Šta ste radili pre nego što ste se ulogovali na Vcafe? - 19.06.2008, 23:42

sve do malopre.. lezala u krevetu..
aliiiii..
posto se lose osecam vec par dana, resih da si ugadjam malo danas..
kupila sam Fineti eurokrem, Cili cips i majonez..
prvo.. na cips sam stavljala majonez (neko vreme, posle mi je bilo muka ) i jela to.. pa onda Fineti.. bez majoneza ovo naravno sve lezeci odradjeno
sad sam dobro, samo izgledam kao pufnica naduvala sam se..

Ah popela se zaba na banderu..
i jako joj je lepo kad je gore..

staro
  (#1876 (permalink))
Angus
Vatrogasac...
Angus je dostigao maksimumAngus je dostigao maksimumAngus je dostigao maksimumAngus je dostigao maksimumAngus je dostigao maksimumAngus je dostigao maksimumAngus je dostigao maksimumAngus je dostigao maksimumAngus je dostigao maksimumAngus je dostigao maksimumAngus je dostigao maksimum

Član od: 17.09.2007.
Poslednji login: juče 23:15
Godine: 38
Odgovor: Šta ste radili pre nego što ste se ulogovali na Vcafe? - 19.06.2008, 23:47

...dopisivao se sa devojkom,koju sam upoznao na netu...ne,nije to sto mislite......elem,posalje mi poruku,u kojoj mi je napisala jednu svoju nesrecnu,zivotnu epizodu...koja me je toliko potresla,da pokusavam da se vratim u normalu...kazem sebi,nastavi da kenjas,razmisljaj o necemu drugom...ali jbt...tesko mi ide...

...hell ain't a bad place to be...

staro
  (#1877 (permalink))
kristina-cica
Hocu tanjir i tacka!
kristina-cica obasjava toplim zrakom Suncakristina-cica obasjava toplim zrakom Suncakristina-cica obasjava toplim zrakom Suncakristina-cica obasjava toplim zrakom Suncakristina-cica obasjava toplim zrakom Suncakristina-cica obasjava toplim zrakom Suncakristina-cica obasjava toplim zrakom Sunca

Član od: 25.01.2008.
Poslednji login: 21.11.2008 18:59
Godine: 28
Odgovor: Šta ste radili pre nego što ste se ulogovali na Vcafe? - 20.06.2008, 00:58

Odledjivala moj zamrzivac i pekla strudlu.

Zelim da ti budem drug u igri, da jedem iz tvog tanjira i da spavam na tvom jastuku...

staro
  (#1878 (permalink))
_baba_
mama Fratelli
_baba_ je dostigao maksimum_baba_ je dostigao maksimum_baba_ je dostigao maksimum_baba_ je dostigao maksimum_baba_ je dostigao maksimum_baba_ je dostigao maksimum_baba_ je dostigao maksimum_baba_ je dostigao maksimum_baba_ je dostigao maksimum_baba_ je dostigao maksimum_baba_ je dostigao maksimum

Član od: 22.01.2007.
Poslednji login: juče 18:17
Odgovor: Šta ste radili pre nego što ste se ulogovali na Vcafe? - 20.06.2008, 01:10

Ceo dan kafenisem...jedni odu drugi dodju...i sad cekam komsinicu da joj padnem na grudi i kazem joj da nemam vise kafe

I don’t suffer from insanity, I enjoy every minute of it.

staro
  (#1879 (permalink))
prewrnuta_torta
KiSS aDDicT *:
prewrnuta_torta je dostigao maksimumprewrnuta_torta je dostigao maksimumprewrnuta_torta je dostigao maksimumprewrnuta_torta je dostigao maksimumprewrnuta_torta je dostigao maksimumprewrnuta_torta je dostigao maksimumprewrnuta_torta je dostigao maksimumprewrnuta_torta je dostigao maksimumprewrnuta_torta je dostigao maksimumprewrnuta_torta je dostigao maksimumprewrnuta_torta je dostigao maksimum

Član od: 18.06.2008.
Poslednji login: juče 11:15
Godine: 19
Odgovor: Šta ste radili pre nego što ste se ulogovali na Vcafe? - 20.06.2008, 10:39

spavala, ucila...

...meni je vrucina, od tog tvog zavodljivog osmeha, tvojih usana blizina...kolena mi klecaju kad znam da ces da me poljubis, kao da me ljubis prvi put

staro
  (#1880 (permalink))
alokin74
Veteran
alokin74 je dostigao maksimumalokin74 je dostigao maksimumalokin74 je dostigao maksimumalokin74 je dostigao maksimumalokin74 je dostigao maksimumalokin74 je dostigao maksimumalokin74 je dostigao maksimumalokin74 je dostigao maksimumalokin74 je dostigao maksimumalokin74 je dostigao maksimumalokin74 je dostigao maksimum

Član od: 04.04.2007.
Poslednji login: danas 10:51
Godine: 34
Odgovor: Šta ste radili pre nego što ste se ulogovali na Vcafe? - 20.06.2008, 16:10

došao kući s posla i ručao

Slušam tišinu ... i pokušavam da je razumem ...