VojvodinaCafe
Index - Forumi - Chat - Blog - Upoznavanje - Galerije - Igre - Download
Registracija Uputstvo Lista članova Pretraga Današnje poruke Označite forume kao pročitane Kalendar

Vrati se nazad   VojvodinaCafe Forum > Zabava > Pričaonica

Pričaonica Mesto namenjeno neobaveznim i opuštenim temama

Odgovor

LinkBack Alati vezani za temu Vrste prikaza
Odgovor: Šta ste radili pre nego što ste se ulogovali na Vcafe?
staro
  (#1831 (permalink))
Leonard Peltier
Onaj Koji Je Puk'o
Leonard Peltier je dostigao maksimumLeonard Peltier je dostigao maksimumLeonard Peltier je dostigao maksimumLeonard Peltier je dostigao maksimumLeonard Peltier je dostigao maksimumLeonard Peltier je dostigao maksimumLeonard Peltier je dostigao maksimumLeonard Peltier je dostigao maksimumLeonard Peltier je dostigao maksimumLeonard Peltier je dostigao maksimumLeonard Peltier je dostigao maksimum

Član od: 29.08.2007.
Poslednji login: danas 05:39
Pol: Muško
Godine: 30
Odgovor: Šta ste radili pre nego što ste se ulogovali na Vcafe? - 29.05.2008, 23:01

Prvo sam jurio da kupim bratu mobilni. Pljunuo sam silne pare koje nemam (a i da imam odakle mi ) da bi dobiJo baš onaj telefon koji želi
Samo ću da dođem u subotu do njega i kažem: "Srećan rođendan! Evo ti telefon, *ebo te telefon"
Posle su nam došli neki stranci (posao) pa smo bla bla bla bla na ingliš ..... i takoooo .....

"I have the simplest tastes. I am always satisfied with the best"

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice
staro
  (#1832 (permalink))
**princess**
*OtRoVnA CicaMaca*
**princess** je dostigao maksimum**princess** je dostigao maksimum**princess** je dostigao maksimum**princess** je dostigao maksimum**princess** je dostigao maksimum**princess** je dostigao maksimum**princess** je dostigao maksimum**princess** je dostigao maksimum**princess** je dostigao maksimum**princess** je dostigao maksimum**princess** je dostigao maksimum

Član od: 21.03.2007.
Poslednji login: danas 00:10
Pol: Žensko
Godine: 19
Odgovor: Šta ste radili pre nego što ste se ulogovali na Vcafe? - 30.05.2008, 12:22

pila i popunjavala neki survey na spejsu

I'm not evil.... I'm just up to no-good...

staro
  (#1833 (permalink))
starsica
bataci za dz :)
starsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimum

Član od: 23.03.2007.
Poslednji login: danas 03:45
Godine: 20
Odgovor: Šta ste radili pre nego što ste se ulogovali na Vcafe? - 30.05.2008, 16:26

izlezavala sam se, nisam ni rucala koliko me mrzi da zivim
samo sam skuvala kafu, al' sam se zeznula stavila sam previse mleka, pa ce me pogoditi srackalica garant, pa sam u alertu na klozet

krek, krek.. ne gudra..

staro
  (#1834 (permalink))
ZOE
uvek ista
ZOE je dostigao maksimumZOE je dostigao maksimumZOE je dostigao maksimumZOE je dostigao maksimumZOE je dostigao maksimumZOE je dostigao maksimumZOE je dostigao maksimumZOE je dostigao maksimumZOE je dostigao maksimumZOE je dostigao maksimumZOE je dostigao maksimum

Član od: 13.12.2006.
Poslednji login: danas 00:04
Godine: 46
Odgovor: Šta ste radili pre nego što ste se ulogovali na Vcafe? - 30.05.2008, 16:59

Bila u banci da se istresem za stanarinu

Noc se tiho povlaci pred zorom
serenada prosla pod prozorom
rumena si kao mlado vino
dobro jutro, Vojvodino!

staro
  (#1835 (permalink))
jega
P I L E N C E
jega je dostigao maksimumjega je dostigao maksimumjega je dostigao maksimumjega je dostigao maksimumjega je dostigao maksimumjega je dostigao maksimumjega je dostigao maksimumjega je dostigao maksimumjega je dostigao maksimumjega je dostigao maksimumjega je dostigao maksimum

Član od: 28.11.2006.
Poslednji login: 24.08.2008 00:06
Odgovor: Šta ste radili pre nego što ste se ulogovali na Vcafe? - 30.05.2008, 19:44

gutao danasnju stampu,ali...
svojim stilom citanja...od natraske..pa kad stignem do crnih hronika i politike...sklopim novine i otvorim neke druge+citao i politikin zabavnik!!!

Nije kriv onaj sto dobije-kriv je onaj koji deli!!!

staro
  (#1836 (permalink))
shacky
medeno srce
shacky je dostigao maksimumshacky je dostigao maksimumshacky je dostigao maksimumshacky je dostigao maksimumshacky je dostigao maksimumshacky je dostigao maksimumshacky je dostigao maksimumshacky je dostigao maksimumshacky je dostigao maksimumshacky je dostigao maksimumshacky je dostigao maksimum

Član od: 05.10.2007.
Poslednji login: juče 19:11
Godine: 29
Odgovor: Šta ste radili pre nego što ste se ulogovali na Vcafe? - 30.05.2008, 23:35

...odigrala takvu partiju remija sa komšinicom da me sve sramota koliko sam loša...

Kad bi meni dali kisobran, ja ga ne bih potrosio sam
pola mesta ja bih dao nekom, ko je dobar a slucajno sam.

staro
  (#1837 (permalink))
Sokica
smucalica...
Sokica je dostigao maksimumSokica je dostigao maksimumSokica je dostigao maksimumSokica je dostigao maksimumSokica je dostigao maksimumSokica je dostigao maksimumSokica je dostigao maksimumSokica je dostigao maksimumSokica je dostigao maksimumSokica je dostigao maksimumSokica je dostigao maksimum

Član od: 20.05.2006.
Poslednji login: juče 00:23
Godine: 36
Odgovor: Šta ste radili pre nego što ste se ulogovali na Vcafe? - 31.05.2008, 17:46

Između dva pojavljivanja ovde,prevrnula sam ceo stan,znate ono - zamena letnje i zimske stvari... i sad i čitam šta ima novo...

staro
  (#1838 (permalink))
starsica
bataci za dz :)
starsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimum

Član od: 23.03.2007.
Poslednji login: danas 03:45
Godine: 20
Odgovor: Šta ste radili pre nego što ste se ulogovali na Vcafe? - 31.05.2008, 19:01

bila sam na Ginisovom gulasu

krek, krek.. ne gudra..

staro
  (#1839 (permalink))
alex_ns
Novi član
alex_ns je na dobrom putu

Član od: 03.04.2008.
Poslednji login: 25.07.2008 14:56
Odgovor: Šta ste radili pre nego što ste se ulogovali na Vcafe? - 31.05.2008, 22:01

spavao

staro
  (#1840 (permalink))
shacky
medeno srce
shacky je dostigao maksimumshacky je dostigao maksimumshacky je dostigao maksimumshacky je dostigao maksimumshacky je dostigao maksimumshacky je dostigao maksimumshacky je dostigao maksimumshacky je dostigao maksimumshacky je dostigao maksimumshacky je dostigao maksimumshacky je dostigao maksimum

Član od: 05.10.2007.
Poslednji login: juče 19:11
Godine: 29
Odgovor: Šta ste radili pre nego što ste se ulogovali na Vcafe? - 31.05.2008, 22:43

zalivala cveće pa se posle brčkala u kadi

Kad bi meni dali kisobran, ja ga ne bih potrosio sam
pola mesta ja bih dao nekom, ko je dobar a slucajno sam.