VojvodinaCafe
Index - Forumi - Chat - Blog - Upoznavanje - Galerije - Igre - Download
Registracija Uputstvo Lista članova Pretraga Današnje poruke Označite forume kao pročitane Kalendar

Vrati se nazad   VojvodinaCafe Forum > Zabava > Pričaonica

Pričaonica Mesto namenjeno neobaveznim i opuštenim temama

Odgovor

LinkBack Alati vezani za temu Vrste prikaza
Odgovor: Šta ste radili pre nego što ste se ulogovali na Vcafe?
staro
  (#1821 (permalink))
shacky
medeno srce
shacky je dostigao maksimumshacky je dostigao maksimumshacky je dostigao maksimumshacky je dostigao maksimumshacky je dostigao maksimumshacky je dostigao maksimumshacky je dostigao maksimumshacky je dostigao maksimumshacky je dostigao maksimumshacky je dostigao maksimumshacky je dostigao maksimum

Član od: 05.10.2007.
Poslednji login: danas 08:45
Pol: Žensko
Godine: 29
Odgovor: Šta ste radili pre nego što ste se ulogovali na Vcafe? - 27.05.2008, 21:43

...uključila klimu posle dedine kritike (koji si q.ac kupovala klimu kad nećeš da je pališ)...

Kad bi meni dali kisobran, ja ga ne bih potrosio sam
pola mesta ja bih dao nekom, ko je dobar a slucajno sam.

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice
staro
  (#1822 (permalink))
silvia
Moderator
silvia je dostigao maksimumsilvia je dostigao maksimumsilvia je dostigao maksimumsilvia je dostigao maksimumsilvia je dostigao maksimumsilvia je dostigao maksimumsilvia je dostigao maksimumsilvia je dostigao maksimumsilvia je dostigao maksimumsilvia je dostigao maksimumsilvia je dostigao maksimum

Član od: 01.11.2006.
Poslednji login: danas 09:01
Odgovor: Šta ste radili pre nego što ste se ulogovali na Vcafe? - 27.05.2008, 22:10

Gledala emisiju "U 6. brzini"

Ono što može i biti i ne biti uvek se, na kraju krajeva, pokori onome što mora biti.

staro
  (#1823 (permalink))
TVO.JA_
...limiT_
TVO.JA_ je dostigao maksimumTVO.JA_ je dostigao maksimumTVO.JA_ je dostigao maksimumTVO.JA_ je dostigao maksimumTVO.JA_ je dostigao maksimumTVO.JA_ je dostigao maksimumTVO.JA_ je dostigao maksimumTVO.JA_ je dostigao maksimumTVO.JA_ je dostigao maksimumTVO.JA_ je dostigao maksimumTVO.JA_ je dostigao maksimum

Član od: 12.02.2007.
Poslednji login: danas 09:51
Godine: 33
Odgovor: Šta ste radili pre nego što ste se ulogovali na Vcafe? - 29.05.2008, 15:15

...'vatala svež vazduh

Ćuti i prenesi dalje....

staro
  (#1824 (permalink))
broj310
mornar iz gibraltara
broj310 je dostigao maksimumbroj310 je dostigao maksimumbroj310 je dostigao maksimumbroj310 je dostigao maksimumbroj310 je dostigao maksimumbroj310 je dostigao maksimumbroj310 je dostigao maksimumbroj310 je dostigao maksimumbroj310 je dostigao maksimumbroj310 je dostigao maksimumbroj310 je dostigao maksimum

Član od: 19.04.2007.
Poslednji login: 09.10.2008 19:54
Pol: Muško
Godine: 35
Odgovor: Šta ste radili pre nego što ste se ulogovali na Vcafe? - 29.05.2008, 17:27

био до продавнице, купио пиво, вино и сокиће за вечерас

лицем ка ветру
с ветром уз лице

staro
  (#1825 (permalink))
starsica
Evening Star
starsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimum

Član od: 23.03.2007.
Poslednji login: danas 04:38
Godine: 20
Odgovor: Šta ste radili pre nego što ste se ulogovali na Vcafe? - 29.05.2008, 18:13

odseksala sam se sa gradom..

staro
  (#1826 (permalink))
Ivana-psy
Poznata faca
Ivana-psy je dostigao maksimumIvana-psy je dostigao maksimumIvana-psy je dostigao maksimumIvana-psy je dostigao maksimumIvana-psy je dostigao maksimumIvana-psy je dostigao maksimumIvana-psy je dostigao maksimumIvana-psy je dostigao maksimumIvana-psy je dostigao maksimumIvana-psy je dostigao maksimumIvana-psy je dostigao maksimum

Član od: 06.08.2006.
Poslednji login: juče 18:57
Godine: 24
Odgovor: Šta ste radili pre nego što ste se ulogovali na Vcafe? - 29.05.2008, 18:34

Pajkila pa sad ne mogu da se razbudim..

Stiže leto... sreća, sreća, radost, ma uživancija...

staro
  (#1827 (permalink))
Snoopy Red B
Iskusni forumdžija
Snoopy Red B je dijamantSnoopy Red B je dijamantSnoopy Red B je dijamantSnoopy Red B je dijamantSnoopy Red B je dijamantSnoopy Red B je dijamant

Član od: 23.04.2008.
Poslednji login: 24.09.2008 15:35
Godine: 37
Odgovor: Šta ste radili pre nego što ste se ulogovali na Vcafe? - 29.05.2008, 18:47

tuš voda, voda tuš, tuš tuš H2O

brm, brm, brrrrrrrrrrrrrrrrm m

staro
  (#1828 (permalink))
jovuk
Poznata faca
jovuk je dostigao maksimumjovuk je dostigao maksimumjovuk je dostigao maksimumjovuk je dostigao maksimumjovuk je dostigao maksimumjovuk je dostigao maksimumjovuk je dostigao maksimumjovuk je dostigao maksimumjovuk je dostigao maksimumjovuk je dostigao maksimumjovuk je dostigao maksimum

Član od: 27.05.2008.
Poslednji login: danas 07:39
Godine: 31
Odgovor: Šta ste radili pre nego što ste se ulogovali na Vcafe? - 29.05.2008, 19:11

Vijala sam dečicu sa večerom u tanjiru

staro
  (#1829 (permalink))
silvia
Moderator
silvia je dostigao maksimumsilvia je dostigao maksimumsilvia je dostigao maksimumsilvia je dostigao maksimumsilvia je dostigao maksimumsilvia je dostigao maksimumsilvia je dostigao maksimumsilvia je dostigao maksimumsilvia je dostigao maksimumsilvia je dostigao maksimumsilvia je dostigao maksimum

Član od: 01.11.2006.
Poslednji login: danas 09:01
Odgovor: Šta ste radili pre nego što ste se ulogovali na Vcafe? - 29.05.2008, 21:03

Šmirglala ogradu ...otpala sam

Ono što može i biti i ne biti uvek se, na kraju krajeva, pokori onome što mora biti.

staro
  (#1830 (permalink))
Kal_el
s*permen
Kal_el je dostigao maksimumKal_el je dostigao maksimumKal_el je dostigao maksimumKal_el je dostigao maksimumKal_el je dostigao maksimumKal_el je dostigao maksimumKal_el je dostigao maksimumKal_el je dostigao maksimumKal_el je dostigao maksimumKal_el je dostigao maksimumKal_el je dostigao maksimum

Član od: 02.03.2007.
Poslednji login: juče 23:41
Godine: 42
Odgovor: Šta ste radili pre nego što ste se ulogovali na Vcafe? - 29.05.2008, 21:07

šmirglao komšinicu

Ko je za jednu rely vožnjicu ?
nabavio deka nova kolica sa prozorima na struju